Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam zaproponować przeprowadzenie wizyty PA dla Karmelcia, ale widzę, że coś się ruszyło. Jakby co, to mam niedaleko.

Poker masz już super wizytatora! :)

Nic tylko dzwonić do Pani i się umawiać. 

Szkoda czasu.

Posted

Chciałam zaproponować przeprowadzenie wizyty PA dla Karmelcia, ale widzę, że coś się ruszyło. Jakby co, to mam niedaleko.

Dziękuję bardzo za ofertę.

Poker masz już super wizytatora! :)

Nic tylko dzwonić do Pani i się umawiać. 

Szkoda czasu.

Właśnie dostałam SMS, że wizyta umówiona na sobotę o g.12.

A pańcia już dziś rano  napadła mnie ,że nikt nie dzwonił w sprawie wizyty i ona się bardzo martwi, bo Karmelek musi być ich.

Posted

Jak dobrze być słodkim Cukiereczkiem...

Karmelku, jak Ty zniesiesz rozstanie z Kotą. Że o reszcie Stada nie wspomnę... :)

ach ...ech .... 

ale ale sciskamy mocno za wszystko  :) :)

Posted

Karmeliś, po starej znajomości, wykorzystam Twój wąteczek, żeby zaprosić na bazarki dla Pepsi i Fanty, które z podobnie podłego miejsca jak to, w którym byłeś, zabrały ciotki Kejciu i Ziutka:

http://www.dogomania.com/forum/topic/148507-filmoteka-na-chrcynnianki-pepsi-i-fant%C4%99-do-1209-godz-22/?p=16354275

i drugi:

http://www.dogomania.com/forum/topic/148508-w-zdrowym-ciele-zdrowy-duch-bazarek-dla-pepsi-i-fanty-do-1209-godz-21/?p=16354336

Posted

Byłam dziś z Karmelkiem u ulubionego weta, bo zauważyłam ,że liże tylną łapkę. Myśleliśmy ,że nie goi się ranka po śrucie. Okazało się ,że to nowa sprawa,Nie wiem skąd się wzięła ta ranka. Dostał oczywiście lek p.zapalny i antybiotyk działający 4 dni. Będę pędzlować jodyną.

Karmelito nie chciał wsiąść do samochodu ,ale z powrotem już sam wskoczył.

U weta bardzo warczał na mopsika. trochę też histeryzował ,ale ciasteczko wrąbał jeszcze na stole.

Zapłaciłam 20 zł.

Posted

Mili ludzie z OTOZ Zielona góra spisali się na medal. Byli na wizycie i dom ocenili bardzo dobrze. Wszystko jest jak trzeba,Państwo dla poprzedniej suni korzystali z usług najlepszej lecznicy w ZG. Cały czas pomagają schronisku w AG.

Jesteśmy umówieni na odbiór Karmelka w poniedziałek ok.13.

OJ, będą się lały łzy. A Lucyna nie była "namaścić" go jak zwykle to robi.

Dziś kąpaliśmy całą trójcę. Karmelito histeryzował ,ale i tak było lepiej niż za pierwszym razem.

W czasie kąpieli wymacaliśmy śrut tuż pod skórą, aż prześwituje.Zadzwoniłam do dra.Powiedział ,że kiedyś przy krótkiej premedykacji można wyciągnąć.Śrut  chyba wylazł z głębszych tkanek.

Posted

Super wieści, ale fajny domek ... yahoo.gifyahoo.gifyahoo.gif

Lucyna przyjeżdża namaścić, przecież muszę ... zobaczyć to cudo. napisz tylko kiedy byłoby najlepiej, ja się dostosuję ... th_0girl_cleanglasses1.gif

Karmelek do domku najlepszego domku na świecie wymaszeruje.

Posted

Biedny Karmelito. Ile jeszcze tego śrutu nosi w sobie :(

Trzymam kciuki za poniedziałek za Was wszystkich!

Niestety nosi. Ale jest szczęśliwym , słodkim rozrabiaką.

Ale super: Karmelek do domku   :) a  Poker pewnie już za kolejną biedą się rozgląda ;)

Nie rozglądam się , bo wyjeżdżamy w przyszłym tygodniu, a potem zobaczymy.

Oj i znowu będą łzy Pokerku :(

Będą, będą , nie da się ukryć.

Super wieści, ale fajny domek ... yahoo.gifyahoo.gifyahoo.gif

Lucyna przyjeżdża namaścić, przecież muszę ... zobaczyć to cudo. napisz tylko kiedy byłoby najlepiej, ja się dostosuję ... th_0girl_cleanglasses1.gif

Karmelek do domku najlepszego domku na świecie wymaszeruje.

Czyli tradycji stanie się zadość.

Pasuje mi jutro między 11 ,a 12.30.Zapraszam serdecznie

I ja trzymam kciuki za wszystkich i wszystko, ale najbardziej za Poker :)

mój mąż chyba jeszcze bardziej przeżywa. Kciuki za nas wszystkich trzymajcie.

Posted

Poker poproś nowy domek Karmelcia, żeby się zalogowali na dogo, może ich córka pomoże się zalogować, ciekawi będziemy co tez Karmelek porabia w nowym domku :) 

Powodzenia dla Was wszystkich, powodzenia dla Karmelcia :)