Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia działają, były o Biankę dwa zapytania z OLX i jeden sms. Ale to chyba zdopingowało pana, na którego decyzję czekałam - "stara się " jak powiedział, o Biankę :) Wizytę pa zrobi Karolina g_k, bo to Jej sąsiedztwo.

• Upvote 1
Posted
O 6.01.2016o11:06, malagos napisał:

Ogłoszenia działają, były o Biankę dwa zapytania z OLX i jeden sms. Ale to chyba zdopingowało pana, na którego decyzję czekałam - "stara się " jak powiedział, o Biankę :) Wizytę pa zrobi Karolina g_k, bo to Jej sąsiedztwo.

Bardzo się cieszę,że jest zainteresowanie :)  resztę ogłoszeń dołożyłam do postu poprzedniego żeby nie robić więcej  bałaganu na wątku Amisi

Trzymam kciuki z całych sił! :)

Posted

Ale o  Amisię nikt nie pyta :(

Za to mogę dodać, że Ami umie wyć :) Zwłaszcza, jak wyją syreny straży - a budynek straży mamy niedaleko i syrena zagłusza wszystko. Oprócz Amisi, która siada na doopce, zadziera ryjek i wyyyyyjeeee.......

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, malagos napisał:

Ale o  Amisię nikt nie pyta :(

Za to mogę dodać, że Ami umie wyć :) Zwłaszcza, jak wyją syreny straży - a budynek straży mamy niedaleko i syrena zagłusza wszystko. Oprócz Amisi, która siada na doopce, zadziera ryjek i wyyyyyjeeee.......

Widzę to :) Mój nieodżałowanej pamięci boksiu, gdy usłyszał jakieś prowokujące go dźwięki, to  też siadał na dupencji, wyciągał ryjonek i wyyyyyył donośnym głosem. Żałuję, że nie mieszkaliśmy  wtedy w pobliżu straży pożarnej :)

Posted

Byłam dzisiaj u wetki z maleńką sunią, tam gdzie zawiesiłam ogłoszenie Amisi. Niestety nie oderwany ani jeden telefon, a ogłoszenie wisi już dość dawno. Dokładnie nie pamiętam, ale pisałam na wątku o tym, że zawieszę. Zrobiłam zdjęcie. Jak dorwę chwilkę to wkleję.

Posted

Nie załamuj się. Moje "Przaśne " panny czekały na domy po osiem miesięcy i znalazły najlepsze na świecie. Sa traktowane jak królewny!

Posted
O 7.01.2016o13:46, Nutusia napisał:

Nasza boksia Nutusia wyła, gdy mój mały Tomcio grał na dziecięcym akordeonie :D

ja mam jeszcze w domu stary akordeon, do tego trochę udzielam się w chórze, ale....

no właśnie, potrenować nie mogę w domu ani jednego, ani drugiego, bo jedne dziwnie patrzą, a inne wyyyyją....

to ja wtedy ze śmiechu nie daję rady ani grać, ani śpiewać sopranowych dźwięków :) :) :)

Posted

Ale szacun, że umiesz :)  Mój maż jest taki zdolny, ze nawet na patyku zagra.

Robiłam wczoraj pączki (przyjechały dzieci i była okazja), psy wyszły na podwórko, bawiły się, a ja zamknęłam się w kuchni by ciepło nie uciekało. I widzę przez okno Amiśkę, jak podreptała w kółko na kupie odgarniętego śniegu, zrobiła kilka kółeczek w miejscu i się położyła. W tej zaspie...Pewnie tak robiła jej matka, babka i prababka...Zawołałam zaraz do domu to biedne, bezdomne stworzenie...

Posted
4 godziny temu, malagos napisał:

..podreptała w kółko na kupie odgarniętego śniegu, zrobiła kilka kółeczek w miejscu i się położyła. W tej zaspie...Pewnie tak robiła jej matka, babka i prababka...Zawołałam zaraz do domu to biedne, bezdomne stworzenie...

Gdy to czytam, to i mnie wyć się chce :(

Ale Amisia nie jest już ani biednym, ani bezdomnym stworzeniem. Ma Was wiec jest baaardzo bogata i ma Wasz dom, zatem nie jest już bezdomna. Jest tylko istotą szukającą NOWEGO domu :)

Posted

Zgadza się, Eliku, zgadza się :)

I nikt jak ona nie pokazuje tak brzuszka, zwłaszcza rano, jak wołam towarzystwo na spacer - wszystkie suczydła się meldują pod drzwiami, a na kanapie Amiśka brzuszek pokazuje :) Nie da się nie ucałować :)

Posted

Amisia ma taki sympatyczny pycholek . Doprawdy trudno zrozumieć czemu takie małe zainteresowanie.

Zdjęcia nie wyszły dobrze.Nie przewidziałam, że w szybie będzie odbijało się światło, ale co nieco jednak widać. Plakat Amisi jest najwyżej. Żaden listek nie jest zerwany :(

20160109_121128.jpg     

Posted

Szkoda... ale nic na to nie poradzimy.

a to moje OLX - na dowód, że ogłoszenia są. Nie wiem tylko które podmienione przez MarysięO. na Amisię po znalezieniu domu przez Miluchnę?.. To płatne podbijanie do 27 stycznia to moje.

Aktywne ogłoszenia

Cena Odpowiedzi Promowanie

Od: wczoraj
Do: 10 lut

272717511_1_94x72_blekitnooka-roczna-nie

Błękitnooka roczna niewielka Ami – nie c...

Odśwież za darmo dostępne za 13 dni
  podgląd   edycja   zakończ

Za darmo

0

Statystyki:
  Wyświetleń: 573
Tel: 35
GG: 0
Obserwuje: 0

320028075_1_94x72_urocza-sunia-husky-na-

Urocza sunia Husky na jamniczych nogach

Za darmo

0

Statystyki:
  Wyświetleń: 232
Tel: 38

280606887_1_94x72_nieduza-sliczna-i-mlod

Nieduża, śliczna i młoda Misia

Za darmo

0

Statystyki:
  Wyświetleń: 565
Tel: 68
Obserwuje: 4

324861921_6_94x72_mala-biala-sunia-mini-

Mała biała sunia, mini labrador szuka do...

Za darmo

4
Wyróżnione do 27 sty

Statystyki:
  Wyświetleń: 912
Tel: 20
Obserwuje: 11

Od: 5 sty
Do: 4 lut

330876507_2_94x72_mloda-mala-suczka-uroc

Młoda mała suczka, urocza Biała Dama

Odśwież za darmo dostępne za 7 dni

Za darmo

0

Statystyki:
  Wyświetleń: 103
Tel: 7

Od: 5 sty
Do: 4 lut

263950235_2_94x72_ami-niezwykla-mlodziut

Ami - niezwykła młodziutka sunia, lekars...

Odśwież za darmo dostępne za 7 dni

Za darmo

2

Statystyki:
  Wyświetleń: 825
Tel: 86
Obserwuje: 3

Posted

Dzisiaj także jadę i we czwartek też do tego gabinetu, może  gdyby podmienić plakat, nieco więcej na temat Amisi kilka mniejszych zdjęć. Ja sama zrobiłabym taki plakat tylko tekst napisz. Zdjęcia wezmę z wątku. Są tu ładniejsze niż na plakacie :)

Dzisiaj już nie zdążymy, bo zaraz jadę, ale na czwartek powinnyśmy :)

Coś w końcu musi przynieść Amisi dobry dom.

Posted
1 minutę temu, malagos napisał:

Tekst elki, to taki najprostszy : wiek 2 lata, waga 15 kg, średniej wielkości, domowa, urocza, po sterylizacji.

A nie dodać, że np lubi dzieci, inne psy itp ?