malagos Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Ogłoszenia działają, były o Biankę dwa zapytania z OLX i jeden sms. Ale to chyba zdopingowało pana, na którego decyzję czekałam - "stara się " jak powiedział, o Biankę :) Wizytę pa zrobi Karolina g_k, bo to Jej sąsiedztwo. 1 Quote
halszka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 O 6.01.2016o11:06, malagos napisał: Ogłoszenia działają, były o Biankę dwa zapytania z OLX i jeden sms. Ale to chyba zdopingowało pana, na którego decyzję czekałam - "stara się " jak powiedział, o Biankę :) Wizytę pa zrobi Karolina g_k, bo to Jej sąsiedztwo. Bardzo się cieszę,że jest zainteresowanie :) resztę ogłoszeń dołożyłam do postu poprzedniego żeby nie robić więcej bałaganu na wątku Amisi Trzymam kciuki z całych sił! :) Quote
Poker Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Miejmy nadzieję ,ze któryś dom zasłuży sobie na Bianeczkę. Quote
malagos Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Ale o Amisię nikt nie pyta :( Za to mogę dodać, że Ami umie wyć :) Zwłaszcza, jak wyją syreny straży - a budynek straży mamy niedaleko i syrena zagłusza wszystko. Oprócz Amisi, która siada na doopce, zadziera ryjek i wyyyyyjeeee....... 1 Quote
Nutusia Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nasza boksia Nutusia też tak wyła. W Warszawie mieszkaliśmy też tuż obok straży pożarnej ;) A o Bianusię niech się starają - i to bardzo!!!!! Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 godziny temu, malagos napisał: Ale o Amisię nikt nie pyta :( Za to mogę dodać, że Ami umie wyć :) Zwłaszcza, jak wyją syreny straży - a budynek straży mamy niedaleko i syrena zagłusza wszystko. Oprócz Amisi, która siada na doopce, zadziera ryjek i wyyyyyjeeee....... Widzę to :) Mój nieodżałowanej pamięci boksiu, gdy usłyszał jakieś prowokujące go dźwięki, to też siadał na dupencji, wyciągał ryjonek i wyyyyyył donośnym głosem. Żałuję, że nie mieszkaliśmy wtedy w pobliżu straży pożarnej :) Quote
Nutusia Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Nasza boksia Nutusia wyła, gdy mój mały Tomcio grał na dziecięcym akordeonie :D Quote
Mattilu Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Dzieki Nutusi melduje sie ponownie na watku i zycze, zeby Nowy Rok jak najszybciej przyniosl Amisi domek! Quote
Poker Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Moja ukochana sunia wyyyyyyyła obudzona ze snu moim rzępoleniem na skrzypcach dopóki nie zagrałam utworu czysto. 1 Quote
malagos Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 to ja nie będę próbowac brać do ręki żadnego instrumentu... Quote
malagos Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Wiecie już, że po Biankę państwo nie przyjadą, wycofali się z adopcji. Rok się nieciekawie zaczął. Quote
elik Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Byłam dzisiaj u wetki z maleńką sunią, tam gdzie zawiesiłam ogłoszenie Amisi. Niestety nie oderwany ani jeden telefon, a ogłoszenie wisi już dość dawno. Dokładnie nie pamiętam, ale pisałam na wątku o tym, że zawieszę. Zrobiłam zdjęcie. Jak dorwę chwilkę to wkleję. Quote
malagos Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Dzięki, eliku, choć tracę nadzieję na dom dla Ami... Wznawiam ogłoszenia, nic. Quote
auraa Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Nie załamuj się. Moje "Przaśne " panny czekały na domy po osiem miesięcy i znalazły najlepsze na świecie. Sa traktowane jak królewny! Quote
Poker Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 auraa, a ja dostałam dziś wspaniałą wiadomość o Widze.Ona też ma jak królewna.Jak odnajdę jej wątek, to wkleję zdjęcia. Quote
mari23 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 O 7.01.2016o13:46, Nutusia napisał: Nasza boksia Nutusia wyła, gdy mój mały Tomcio grał na dziecięcym akordeonie :D ja mam jeszcze w domu stary akordeon, do tego trochę udzielam się w chórze, ale.... no właśnie, potrenować nie mogę w domu ani jednego, ani drugiego, bo jedne dziwnie patrzą, a inne wyyyyją.... to ja wtedy ze śmiechu nie daję rady ani grać, ani śpiewać sopranowych dźwięków :) :) :) Quote
malagos Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Ale szacun, że umiesz :) Mój maż jest taki zdolny, ze nawet na patyku zagra. Robiłam wczoraj pączki (przyjechały dzieci i była okazja), psy wyszły na podwórko, bawiły się, a ja zamknęłam się w kuchni by ciepło nie uciekało. I widzę przez okno Amiśkę, jak podreptała w kółko na kupie odgarniętego śniegu, zrobiła kilka kółeczek w miejscu i się położyła. W tej zaspie...Pewnie tak robiła jej matka, babka i prababka...Zawołałam zaraz do domu to biedne, bezdomne stworzenie... Quote
elik Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 4 godziny temu, malagos napisał: ..podreptała w kółko na kupie odgarniętego śniegu, zrobiła kilka kółeczek w miejscu i się położyła. W tej zaspie...Pewnie tak robiła jej matka, babka i prababka...Zawołałam zaraz do domu to biedne, bezdomne stworzenie... Gdy to czytam, to i mnie wyć się chce :( Ale Amisia nie jest już ani biednym, ani bezdomnym stworzeniem. Ma Was wiec jest baaardzo bogata i ma Wasz dom, zatem nie jest już bezdomna. Jest tylko istotą szukającą NOWEGO domu :) Quote
malagos Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 Zgadza się, Eliku, zgadza się :) I nikt jak ona nie pokazuje tak brzuszka, zwłaszcza rano, jak wołam towarzystwo na spacer - wszystkie suczydła się meldują pod drzwiami, a na kanapie Amiśka brzuszek pokazuje :) Nie da się nie ucałować :) Quote
elik Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Amisia ma taki sympatyczny pycholek . Doprawdy trudno zrozumieć czemu takie małe zainteresowanie. Zdjęcia nie wyszły dobrze.Nie przewidziałam, że w szybie będzie odbijało się światło, ale co nieco jednak widać. Plakat Amisi jest najwyżej. Żaden listek nie jest zerwany :( Quote
elik Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Nie mogłam zamieścić obu zdjęć w jednym poście Quote
malagos Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 Szkoda... ale nic na to nie poradzimy. a to moje OLX - na dowód, że ogłoszenia są. Nie wiem tylko które podmienione przez MarysięO. na Amisię po znalezieniu domu przez Miluchnę?.. To płatne podbijanie do 27 stycznia to moje. Aktywne (7) Oczekujące (1) Aktywne ogłoszenia Data Tytuł Cena Odpowiedzi Promowanie Od: wczoraj Do: 10 lut Błękitnooka roczna niewielka Ami – nie c... Odśwież za darmo dostępne za 13 dni podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Statystyki: Wyświetleń: 573 Tel: 35 GG: 0 Skype: 0 Obserwuje: 0 Od: wczoraj Do: 10 lut Urocza sunia Husky na jamniczych nogach Odśwież za darmo dostępne za 13 dni podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Statystyki: Wyświetleń: 232 Tel: 38 GG: 0 Skype: 0 Obserwuje: 0 Od: wczoraj Do: 10 lut Nieduża, śliczna i młoda Misia Odśwież za darmo dostępne za 13 dni podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Statystyki: Wyświetleń: 565 Tel: 68 GG: 0 Skype: 0 Obserwuje: 4 Od: wczoraj Do: 10 lut Mała biała sunia, mini labrador szuka do... Odśwież za darmo dostępne za 13 dni podgląd edycja zakończ Za darmo 4 Odśwież za 1zł Wyróżnione do 27 sty Statystyki: Wyświetleń: 912 Tel: 20 GG: 0 Skype: 0 Obserwuje: 11 Od: 5 sty Do: 4 lut Młoda mała suczka, urocza Biała Dama Odśwież za darmo dostępne za 7 dni podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Statystyki: Wyświetleń: 103 Tel: 7 GG: 0 Skype: 0 Obserwuje: 0 Od: 5 sty Do: 4 lut Ami - niezwykła młodziutka sunia, lekars... Odśwież za darmo dostępne za 7 dni podgląd edycja zakończ Za darmo 2 Odśwież za 1zł Wyróżnij Statystyki: Wyświetleń: 825 Tel: 86 GG: 0 Skype: 0 Obserwuje: 3 Quote
elik Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Dzisiaj także jadę i we czwartek też do tego gabinetu, może gdyby podmienić plakat, nieco więcej na temat Amisi kilka mniejszych zdjęć. Ja sama zrobiłabym taki plakat tylko tekst napisz. Zdjęcia wezmę z wątku. Są tu ładniejsze niż na plakacie :) Dzisiaj już nie zdążymy, bo zaraz jadę, ale na czwartek powinnyśmy :) Coś w końcu musi przynieść Amisi dobry dom. Quote
malagos Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 Tekst elki, to taki najprostszy : wiek 2 lata, waga 15 kg, średniej wielkości, domowa, urocza, po sterylizacji. Quote
elik Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 1 minutę temu, malagos napisał: Tekst elki, to taki najprostszy : wiek 2 lata, waga 15 kg, średniej wielkości, domowa, urocza, po sterylizacji. A nie dodać, że np lubi dzieci, inne psy itp ? Quote
Recommended Posts