Nutusia Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 No właśnie. Ten sam problem jest właśnie z Szyszką. Gdyby była gabarytów jamniczka, już na 100% miałaby domek, w którym dziś jest w gościach... Quote
malagos Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Szkoda, szkoda, szkoda........ W kojcu gminnym siedzi kolejny biedak, czarny średni chłopaczek. Quote
Kejciu Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 No to się Amisia trochę rozerwie ! Zupełnie nie wiem z jakiego powodu ludzie oglądają nr telefonu podany w ogłoszeniu. Jest 11 odkryć. http://olx.pl/oferta/chce-zamieszkac-w-domu-z-dziecmi-ami-CID103-IDbbusr.html Ale co mi tam. Niech sobie oglądają... może sprawdzają w jakiej jest sieci :D jak w innej to nie dzwonią bo za drogo :D tylko teraz cięzko sprawdzić w jakiej bo można z tym samym migrowac :D Quote
Nutusia Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Amiśka, weź Ty się jednak ogarnij, kobito! Mogłaś się wczasować, jak kojec był pusty. Teraz czas na... płodozmian ;) Quote
malagos Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Byłam, widziałam, ale wstyd przyznać - teren gospodarki komunalnej, a wylało tam szambo i Tomek z trudem się przedarł do kojca, by psu dać wodę ("miał, ale pewnie wylał, pan się nie martwi, dbamy o niego" - pracownik gospodarki komunalnej...) Quote
konfirm31 Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Byłam, widziałam, ale wstyd przyznać - teren gospodarki komunalnej, a wylało tam szambo i Tomek z trudem się przedarł do kojca, by psu dać wodę ("miał, ale pewnie wylał, pan się nie martwi, dbamy o niego" - pracownik gospodarki komunalnej...) Samo życie ;) Quote
auraa Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ja wychodzę z założenia ,że co ma wisieć nie utonie. Po psa zadzwonią ludzie, którzy jak będzie trzeba to i wyskoczą ze spadochronu. Szkoda tylko, ze my sie przyzwyczajamy do psiaków a one do nas.... Quote
elik Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 To zależy, jaka wybierzesz. Ta "moja" to Fitmin Adult jest wielkości dużego grochu. Dzięki :) Moje psiaki są leniwe, nie chcą szamać dużych granulek. Amisi dostanie się najlepszy z najlepszych domków. Quote
konfirm31 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ja wychodzę z założenia ,że co ma wisieć nie utonie. Po psa zadzwonią ludzie, którzy jak będzie trzeba to i wyskoczą ze spadochronu. Szkoda tylko, ze my sie przyzwyczajamy do psiaków a one do nas.... Będę to sobie powtarzać, czekając na dom dla Aresa :). Amiśce, też takich ludzi życzę :) Quote
malagos Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 No to i ja! Dzwoniła dziś pani, nie jestem pewna, czy to nie ta pani, co miała zadzwonić o 17.00, tyle że tydzień temu. Głos podobny, a pytała o warunki adopcji. I znów, ze chciałaby wziąć psa na spacer, zobaczyć, i się zastanowi, bo te 99 km... 1 Quote
Nutusia Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Myślę, że jak się przespaceruje te 99 km, decyzja będzie na TAK :D Quote
malagos Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 U nas spokój i cisza. Amiśka zajeła starą kanapę, którą wytachaliśmy z pokoju gościnnego (tam przybyła nowa), Sonia została na tej prastarej kanapce przed telewizorem. Czyli jak powiedział mój syn, gdzie nie spojrzysz, tam wszędzie bydło :P). Quote
Nutusia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 A na nowej kanapce kto?!!?!?!? Obstawiam, że może kot, bo koty uwielbiają wszelkie nowości w domu ;) Quote
malagos Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Nowa kanapka -wersalka stoi z nową narzutą w pokoju gościnnym - zamkniętym na klamkę przed intruzami! A co, niech jedno pomieszczenie będzie czyste :) Quote
elik Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 ... niech jedno pomieszczenie będzie czyste :) A po co to komu ? :P 1 Quote
Nutusia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Właśnie! :D I co, jak przyjadą goście to sobie tak po prostu będą spali bez zwierzęcego "nadbagażu"!?!?!?!? Quote
Havanka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Dziękujemy za pozdrowienia, Ewciu :) A tak Wam powiem, choć to nikogo nie interesuje, że .... był telefon w sprawie Amiśki... Pani z Warszawy szuka psiątka młodego, ale nie szczeniaka, przytulanki, towarzyszki dla 14-letniego syna. Wypytała o wszystko i Ami zgadza się z Jej oczekiwaniami. Na pytanie "gdzie mogę obejrzeć sunię" i moją odpowiedź "90 km od Warszawy" była chwila ciszy i "to jednak daleko...". Przede wszystkim to syn ma zadecydować o wyborze psa, bo tęskni po odejściu ich psiaka w ubiegłym roku i nie chcą brać w ciemno. Powiedziałam Pani, że do nas na wieś można sobie zrobić wycieczkę na domowa szarlotkę i kawę. ano zobaczymy, bo syn wraca z wakacji w piątek, pani ma wtedy zadzwonić. No dobra, wcale nie czekam, i Wy tez nie czekajcie, bo to pierwszy telefon. W zasadzie nie interesuje mnie to, ale piątek już minął. Czy pani dzwoniła? Syn zapewne już wrócił z wakacji. Quote
Poker Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 W zasadzie nie interesuje mnie to, ale piątek już minął. Czy pani dzwoniła? Syn zapewne już wrócił z wakacji. A kto by się interesował takim psem. A sio, a sio Quote
Nadziejka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 No to i ja! Dzwoniła dziś pani, nie jestem pewna, czy to nie ta pani, co miała zadzwonić o 17.00, tyle że tydzień temu. Głos podobny, a pytała o warunki adopcji. I znów, ze chciałaby wziąć psa na spacer, zobaczyć, i się zastanowi, bo te 99 km... ooo zagladam i raduje i kciukujeeee Quote
Havanka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 A kto by się interesował takim psem. A sio, a sio Też tak sądzę, ale myślę sobie; co tam, zapytam... Quote
malagos Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Nie dzwoniła... Pewnie innego psiaka wypatrzyła, i to na miejscu, w Warszawie. Czekamy dalej. Quote
Nutusia Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Pewnie tak - co będzie brała wiejskiego kundla! Jeszcze by się w stolycy zachować nie umiał... 1 Quote
malagos Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Właśnie :) W sumie nie wiem, co Ami by powiedziała na tramwaje, ruch uliczny - u nas nie zwraca uwagi na samochody, ale ile tego mamy, kilka na dobę... Havanko, plisss, wznów ogłoszenia tej czarnej damy, może koniec wakacji, weekend przyniesie szczęscie?... 1 Quote
Recommended Posts