Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to się Amisia trochę rozerwie ! Zupełnie nie wiem z jakiego powodu ludzie oglądają nr telefonu podany w ogłoszeniu. Jest 11 odkryć. http://olx.pl/oferta/chce-zamieszkac-w-domu-z-dziecmi-ami-CID103-IDbbusr.html
Ale co mi tam. Niech sobie oglądają...

może sprawdzają w jakiej jest sieci :D jak w innej to nie dzwonią bo za drogo :D

tylko teraz cięzko sprawdzić w jakiej bo można z tym samym migrowac :D

Posted

Byłam, widziałam, ale wstyd przyznać - teren gospodarki komunalnej, a wylało tam szambo i Tomek z trudem się przedarł do kojca, by psu dać wodę ("miał, ale pewnie wylał, pan się nie martwi, dbamy o niego" - pracownik gospodarki komunalnej...)

Posted

Byłam, widziałam, ale wstyd przyznać - teren gospodarki komunalnej, a wylało tam szambo i Tomek z trudem się przedarł do kojca, by psu dać wodę ("miał, ale pewnie wylał, pan się nie martwi, dbamy o niego" - pracownik gospodarki komunalnej...)

Samo życie ;)

Posted

Ja wychodzę z założenia ,że co ma wisieć nie utonie. Po psa zadzwonią ludzie, którzy jak będzie trzeba to i wyskoczą ze spadochronu. Szkoda tylko, ze my sie przyzwyczajamy do psiaków a one do nas....

Posted

To zależy, jaka wybierzesz. Ta "moja" to Fitmin Adult jest wielkości dużego grochu.

Dzięki :) Moje psiaki są leniwe, nie chcą szamać dużych granulek.

Amisi dostanie się najlepszy z najlepszych domków.

Posted

Ja wychodzę z założenia ,że co ma wisieć nie utonie. Po psa zadzwonią ludzie, którzy jak będzie trzeba to i wyskoczą ze spadochronu. Szkoda tylko, ze my sie przyzwyczajamy do psiaków a one do nas....

Będę to sobie powtarzać, czekając na dom dla Aresa :). Amiśce, też takich ludzi życzę :)

Posted

No to i ja! Dzwoniła dziś pani, nie jestem pewna, czy to nie ta pani, co miała zadzwonić o 17.00, tyle że tydzień temu. Głos podobny, a pytała o warunki adopcji. I znów, ze chciałaby wziąć psa na spacer, zobaczyć, i się zastanowi, bo te 99 km...

• Upvote 1
Posted

U nas spokój i cisza. Amiśka zajeła starą kanapę, którą wytachaliśmy z pokoju gościnnego (tam przybyła nowa), Sonia została na tej prastarej kanapce przed telewizorem. Czyli jak powiedział mój syn, gdzie nie spojrzysz, tam wszędzie bydło :P).

Posted

Nowa kanapka -wersalka stoi z nową narzutą w pokoju gościnnym - zamkniętym na klamkę przed intruzami! A co, niech jedno pomieszczenie będzie czyste :)

Posted

Dziękujemy za pozdrowienia, Ewciu :)

A tak Wam powiem, choć to nikogo nie interesuje, że ....
był telefon w sprawie Amiśki...
Pani  z Warszawy szuka psiątka młodego, ale nie szczeniaka, przytulanki, towarzyszki dla 14-letniego syna. Wypytała o wszystko i Ami zgadza się z Jej oczekiwaniami. Na pytanie "gdzie mogę obejrzeć sunię" i moją odpowiedź "90 km od Warszawy" była chwila ciszy i "to jednak daleko...". Przede wszystkim to syn ma zadecydować o wyborze psa, bo tęskni po odejściu ich psiaka w ubiegłym roku i nie chcą brać w ciemno. Powiedziałam Pani, że do nas na wieś można sobie zrobić wycieczkę na domowa szarlotkę i kawę. ano zobaczymy, bo syn wraca z wakacji w piątek, pani ma wtedy zadzwonić.
No dobra, wcale nie czekam, i Wy tez nie czekajcie, bo to pierwszy telefon.

W zasadzie nie interesuje mnie to, ale piątek już minął. Czy pani dzwoniła? Syn zapewne już wrócił z wakacji.
Posted

W zasadzie nie interesuje mnie to, ale piątek już minął. Czy pani dzwoniła? Syn zapewne już wrócił z wakacji.

A kto by się interesował takim psem. A sio, a sio

Posted

No to i ja! Dzwoniła dziś pani, nie jestem pewna, czy to nie ta pani, co miała zadzwonić o 17.00, tyle że tydzień temu. Głos podobny, a pytała o warunki adopcji. I znów, ze chciałaby wziąć psa na spacer, zobaczyć, i się zastanowi, bo te 99 km...

ooo zagladam i raduje i kciukujeeee160.gif

Posted

Właśnie :) W sumie nie wiem, co Ami by powiedziała na tramwaje, ruch uliczny - u nas nie zwraca uwagi na samochody, ale ile tego mamy, kilka na dobę...

Havanko, plisss, wznów ogłoszenia tej czarnej damy, może koniec wakacji, weekend przyniesie szczęscie?...

• Upvote 1