elik Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 pinczerko kochana,właśnie spojrzałam na post rozliczeniowy.Ponieważ wpłaty i wydatki piszesz bez dat,to taka prośba: Tam gdzie jest na końcu "Razem",napisz : stan konta na dzień /tu data/...i + czy, - kwota.To ułatwi każdemu z nas i nowo przybyłym na wątek,w odczytaniu stanu obecnego funduszy Murzynka :) Bardzo słuszna uwaga. Bez dat nie wiadomo czy to aktualny stan, czy np sprzed miesiąca :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Od zawsze tworzę rozliczenia miesięczne i aktualizuję je na bieżąco, ale oczywiście jeżeli to problem to już dodaję datę do pierwszego postu :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 Doszły wpłaty od dorci2 i Mattilu - dziękujemy! :) Quote
Marysia R. Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Poproszę o pw z numerem konta Murzynka, mam dla niego skromniutką wpłatę z mojego bazarku :) Quote
Lili8522 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Poproszę o pw z numerem konta Murzynka, mam dla niego skromniutką wpłatę z mojego bazarku :) Dziękujemy ! :) Pinczerka podeśle numer konta :) 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 UWAGA UWAGA! To nic innego, jak zdjęcia z nowego domu Murzynka...!!!!:) Szczęściarz zamieszkał w Krakowie :) Mamy również wieści od Rambusia - że jest wielkim głodomorem, ale jest grzeczny i szczęśliwy w nowym domu. Dziękujemy wszystkim kibicującym na wątku i zaciskającym kciuki za wspaniałe domy dla obu chłpaków! 1 Quote
halszka Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 zaglądam po dłuższej przerwie a tu takie piękne wieści :) powodzenia psiaczki ! :) Quote
Mattilu Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Super, powodzenia chlopaki! Ale chcialabym wiedziec wiecej o domku Murzynka: co, kto, jak? Quote
Gusiaczek Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Cudownie! Cieszę się jak wariat :D Powodzenia Chłopaki i wszystkiego dobrego dla nowych Rodziców :) Quote
Lili8522 Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Super, powodzenia chlopaki! Ale chcialabym wiedziec wiecej o domku Murzynka: co, kto, jak? Dom Murzynka to bliscy znajomi jego DT, jakiś czas temu odeszła ich sunia a w Muurzynku zakochali się od pierwszego wejrzenia ale było kilka spotkań przed adopcją :) Dom z ogrodem i dwójką dzieci :) On zachowuje się jakby był tam od zawsze :) Zamieszkał oczywiście w Krakowie :) 1 Quote
Mattilu Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Dom Murzynka to bliscy znajomi jego DT, jakiś czas temu odeszła ich sunia a w Muurzynku zakochali się od pierwszego wejrzenia ale było kilka spotkań przed adopcją :) Dom z ogrodem i dwójką dzieci :) On zachowuje się jakby był tam od zawsze :) Zamieszkał oczywiście w Krakowie :) Dzieki :) Bardzo, bardzo sie ciesze! Quote
Gabi79 Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Dom Murzynka to bliscy znajomi jego DT, jakiś czas temu odeszła ich sunia a w Muurzynku zakochali się od pierwszego wejrzenia ale było kilka spotkań przed adopcją :) Dom z ogrodem i dwójką dzieci :) On zachowuje się jakby był tam od zawsze :) Zamieszkał oczywiście w Krakowie :) Wcale się nie dziwię, że zachowuje się, jakby był tam od zawsze, po prostu jest szczęśliwy i zapomniał o tym, co było!!! Quote
bakusiowa Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Ładne rzeczy. Wchodzę na wątek aby napisać, że dam stałą deklaracje dla Murzynka a tu takie wieści. Wprost nieprawdopodobne. Jak Wy dziewczyny to robicie. Ja nie mogę wyadoptowacć pięknego i miłego kotusia. Rozmowa trwa aż zagaję na temat wizyty przedadopcyjnej. Mam bardzo dużo telefonów ponieważ jest śliczny i podoba się ludziom. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Z kotami zawsze jest problem - ludzie mają wszelaki dostęp do kotów od sąsiadów, spod bloku, ze schroniska, ze wsi... Także zdecydowanie częściej pukają się w głowę jak słyszą o wizycie PA niż potencjalni właściciele psów... :( Murzynek za to jest już szczęśliwy : ))) Quote
Lili8522 Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Cioteczki zapraszamy do Naszego nowego podopiecznego, może stałe deklaracje z chłopaków możecie przenieść na tego biedaka? Bardzo prosimy... jest w podbramkowej sytuacji :( http://www.dogomania.com/forum/topic/147772-zosta%C5%82em-sam-co-teraz-ze-mn%C4%85-b%C4%99dzie/ 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 bakusiowa , myślałyśmy o Cezarze, na którego wątku się również wypowiadasz: http://www.dogomania.com/forum/topic/147772-zosta%C5%82em-sam-co-teraz-ze-mn%C4%85-b%C4%99dzie/ Czy któraś z cioteczek miałaby coś przeciwko? Cezara musimy pilnie zabrać do hoteliku, koszt to 300zł/mc +karma. Jeżeli któraś z cioteczek wolałaby swoją wpłatę przeznaczyć na rzecz innego potrzebującego dajcie znać. W przeciwnym razie pieniążki trafią do Cezara. Quote
Poker Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Bardzo się cieszę ,że chłopaki szczęśliwe w DSach. Quote
Lili8522 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Na bazarek dla Naszych podopiecznych zapraszam :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148096-znane-marki-okazje-ciuchy-torebki-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCkir%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-pe%C5%82no-dobroci-zapraszamy-do-1308-godz-2000/ Quote
Recommended Posts