Nadziejka Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 o ludu moj ... wszedzie pelno potworusow wszedzie i swiat coraz gorszy Gabryniu cos na pocieszonko malunkie... 1 Quote
Gusiaczek Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Witaj Neluchna :) a babsko .... ? ten podgatunek sprawia, że grono ignorowanych rośnie ;) Quote
ewu Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Niewidoma Mania miała profesjonalną sesję zdjęciową i domek był natychmiast. Może by Nelci taką zrobić. Moja koleżanka robi ładne zdjęcia, pogadam z nią. Quote
Gabi79 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Niewidoma Mania miała profesjonalną sesję zdjęciową i domek był natychmiast. Może by Nelci taką zrobić. Moja koleżanka robi ładne zdjęcia, pogadam z nią. Basiu, [profesjonalna sesja by się przydała. Czy masz na myśli Panią Gosię z Dąbrowy. Dzwoniła do mnie w sprawie fotek kilkanaście dni temu, nie mogłyśmy się zgrać, bo Pani Gosi pasowała niedziela, a nam nie bardzo. I chwilowo temat się urwał. Quote
ewu Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Tak Gosia , robi naprawdę ładne zdjęcia. Zadzwonię do Niej:) Quote
Gabi79 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Tak Gosia , robi naprawdę ładne zdjęcia. Zadzwonię do Niej:) Najlepiej było by w weekend Quote
Panna Marple Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Do Nelci zaglądam wieczornie :) Dobra sesja fotograficzna to świetny pomysł. Quote
jaguska Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Zaglądam powiedzieć Nelusi i pańci dobranoc, domek na pewno się znajdzie ale tak jak dziewczyny napisały, wakacje nie służą adopcjom, wręcz odwrotnie, rośnie ilość bezdomnych psiaków. Quote
Gabi79 Posted July 28, 2015 Author Posted July 28, 2015 Zaglądam powiedzieć Nelusi i pańci dobranoc, domek na pewno się znajdzie ale tak jak dziewczyny napisały, wakacje nie służą adopcjom, wręcz odwrotnie, rośnie ilość bezdomnych psiaków. Niestety to prawda, potwory uważające się za homo sapiens chyba nigdy nie przestaną porzucać psów. Nelusia pozdrawia, a ja szukam zaległych paragonów do wstawienia Quote
Gabi79 Posted July 28, 2015 Author Posted July 28, 2015 [url=http://www.up.programosy.pl/foto/2506_1.jpg][/url] [url=http://www.up.programosy.pl/foto/2606.jpg][/url] [url=http://www.up.programosy.pl/foto/0807.jpg][/url] Quote
Gabi79 Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Dzień dobry, dobrego dnia :) I ja tego samego życzę :) Dziękujemy, pozdrawiamy i prosimy o kciuki.... Quote
Mysza2 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Dziękujemy, pozdrawiamy i prosimy o kciuki.... Kciuki trzymamy:) Quote
Gabi79 Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Kciuki trzymamy:) Dzięki Myszko!!! Miałam obiecujący tel. w sprawie Nelusi. Więcej napiszę po wizycie, która odbędzie się w tym lub przyszłym tygodniu Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 O, to trzymamy jeszcze mocniej! Dobrego dnia :) Przy okazji zapraszamy na bazarek dla Gacusiów ;) (wejście z banerka) Quote
yolanovi Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Kibicuje Neluni, niewiele pisząc, ale w takiej sytuacji wpadam z kciukami i jeszcze tak nieśmiało zapraszam do psiaczka, który zestarzał się w schronie, nikt go nie pokochał, a teraz dostał szansę, ale potrzebuje pomocy http://www.dogomania.com/forum/topic/148035-pomocyczarny-już-nie-pamięta-jak-smakuje-wolność/ Quote
Gabi79 Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Gabryniu wydaje mi się, że to chyba to:) :):) ewu, ja nigdy nie wiem na 100%, mogę odetchnąć po kilku miesiącach od adopcji, gdy dostaję cudowne maile i fotki. Teraz czekamy na relację giselle, może uda jej się zrobić wizytę w tym tygodniu, jak nie to w przyszłym. Ja już jestem zestresowana na maksa, mam mega doła i od godziny ryczę, jak wariatka. Cytując Artura Rojka: "wszystko ku..a skręca. Jak jeszcze raz przyjdzie mi do głowy bycie DT proszę zastrzelcie mnie!!! Gdybym była jasnowidzem.... Dzwonił wet, że sterylka przeniesiona z wtorku na czwartek, Maruda666 zgodziła się zgłosić Nelcię do Akcji Sterylizacji, ale chyba jeszcze nie zgłosiła. Quote
Maruda666 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Już zaraz piszę na wątku akcji. Przepraszam, ale nie bardzo miałam jak wczoraj zajrzeć. Quote
Recommended Posts