Gabi79 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Piękne ogłoszenie :smile:, na pewno ktoś się w niej zakocha, prędzej czy później ale na pewno, gdzieś tam czeka na nią człowiek tylko jeszcze o tym nie wie ;-) Ja bym wolała, żeby ktoś ją szybciutko wypatrzył, bo każdy dzień u Nas powoduje, że obu stronom będzie bardzo trudno się rozstać Quote
Gabi79 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 A tu to wcześniejsze na Katowice. http://olx.pl/oferta/niewielka-sliczna-radosna-nelcia-nie-ma-lapki-a-mimo-to-jest-idealna-CID103-IDaFoV7.html Dwie osoby pobrały nr tel. Znowu będą do mnie wydzwaniać z ofertą sprzedaży super extra odkurzacza, garnków, albo innego badziewia, już to przerabiałam. Quote
kiyoshi Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Gabrysiu, szukasz bazarku z ogłoszeniami, a ja chętnie zrobię pakiet dla małej Nelci za free;) pobiorę dane z tego ogłoszenia na olx i w niedziele (może sobote) wrzucę tu linki... Quote
Gabi79 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Gabrysiu, szukasz bazarku z ogłoszeniami, a ja chętnie zrobię pakiet dla małej Nelci za free;) pobiorę dane z tego ogłoszenia na olx i w niedziele (może sobote) wrzucę tu linki... Izuniu, dziękuję serdecznie, ale już zamówiłam, więc głupio będzie się wycofać. Jutro dam Ci znać Quote
kiyoshi Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 mój pakiet może być np. na inne miasto jakby za jakiś czas jednak (tfu, tfu) było trzeba.... Quote
Gabi79 Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 mój pakiet może być np. na inne miasto jakby za jakiś czas jednak (tfu, tfu) było trzeba.... O właśnie, to tak zróbmy. Od CatAngel będzie na Katowice, a od Ciebie np. na Kraków, tak jak teraz jest olx. Jeśli mogę Cię prosić to posłuż się tym tekstem z wątku. Dzięki serdeczne i moc buziaków dla Faziego (dobrze pamiętam, czy Bilo Bil Wskazany?) Quote
Mysza2 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Ja bym wolała, żeby ktoś ją szybciutko wypatrzył, bo każdy dzień u Nas powoduje, że obu stronom będzie bardzo trudno się rozstać Jak Cię znam Gabuniu to niezależnie od ilości dni będzie trudno:) Quote
biednedobre Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Dopełzłam, nadrobiłam i za głowę się łapię! Tyle zmartwień na Gabi spadło... i klasyczny problem "życzliwych" sąsiadów...Gdzie Ci ludzie orbitują? Nie wiem, co to za wymiar! jakiś małopesrpetywiczny. Stress outa to sąsiadom pod drzwi należałoby wsunąć... powykrzykiwałam, no bo jak tu radzić i co radzić :( Chyba domku trzeba szybciutko... W naszym przytulisku była taka agentka, która nie przestawała śpiewać rozpaczliwie z radości, ale tak prawie bez przerwy, pierwszy takie zachowanie u psinki widziałam. W każdym razie stosunkowo niedługo czekała na dom. Pomimo przekazania pełnych info o zachowaniu psinki, została adoptowana, z tego co pamiętam domeczek ok. :)))) Dla Nelusi też gdzieś być musi :)))) Quote
Gusiaczek Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Z pozdrowieniami zaglądam i kciuki za ten domek trzymam :) Quote
jaguska Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Jak Cię znam Gabuniu to niezależnie od ilości dni będzie trudno:) A ja Ciebie osobiście nie znam, ale uważam dokładnie tak samo jak Mysza2 :))) Quote
Gabi79 Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Jak Cię znam Gabuniu to niezależnie od ilości dni będzie trudno:) A ja Ciebie osobiście nie znam, ale uważam dokładnie tak samo jak Mysza2 :))) Mnie będzie trudno, Neluni też, ale najgorzej będzie z TZ-em. Ech, trudne to wszystko. Na razie jednak nikt nie dzwoni Quote
Gabi79 Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Dopełzłam, nadrobiłam i za głowę się łapię! Tyle zmartwień na Gabi spadło... i klasyczny problem "życzliwych" sąsiadów...Gdzie Ci ludzie orbitują? Nie wiem, co to za wymiar! jakiś małopesrpetywiczny. Stress outa to sąsiadom pod drzwi należałoby wsunąć... powykrzykiwałam, no bo jak tu radzić i co radzić :( Chyba domku trzeba szybciutko... W naszym przytulisku była taka agentka, która nie przestawała śpiewać rozpaczliwie z radości, ale tak prawie bez przerwy, pierwszy takie zachowanie u psinki widziałam. W każdym razie stosunkowo niedługo czekała na dom. Pomimo przekazania pełnych info o zachowaniu psinki, została adoptowana, z tego co pamiętam domeczek ok. :)))) Dla Nelusi też gdzieś być musi :)))) Witaj Lindo, bardzo się cieszę, że jesteś u Nelusi!!! Ona jest taka kochana i mądra, cukiereczek, ale niestety dla ludzi brak łapki to bariera nie do pokonania, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie? Quote
Gabi79 Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Z pozdrowieniami zaglądam i kciuki za ten domek trzymam :) Witaj Gusiaczku, nie wie czemu, ale nie mogłam zrobic multi cytowania Twojego posta. Bardzo się cieszę, że zagladasz często do Nelusi!!! Quote
yolanovi Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 zaglądam do Nelci. Domku nie ma, ale pewnie się znajdzie bo jest śliczna i kochana. A rozstanie zawsze trudne, sama wiem bo się nie rozstałam... Quote
Gabi79 Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 zaglądam do Nelci. Domku nie ma, ale pewnie się znajdzie bo jest śliczna i kochana. A rozstanie zawsze trudne, sama wiem bo się nie rozstałam... Jolu Kochana buziaki dla Twojej cudownej parki - Sendusi i Skipa!!! Quote
Gabi79 Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Miałam tel. w sprawie Nelusi. Państwo z Jastrzębia Zdroju z dwójką nastoletnich dzieci. Mieszkanie w bloku Mają 1,5 rocznego owczarka niemieckiego, kotka i rybki. Miałyśmy z Agą tam dzisiaj pojechać, ale stwierdziłyśmy, że nie ma się co spieszyć. Poza tym miałyśmy ograniczenie czasowe, a to prawie 100km w jedną stronę. I tak Nelusię czeka jeszcze sterylka Quote
Gusiaczek Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Witaj Gusiaczku, nie wie czemu, ale nie mogłam zrobic multi cytowania Twojego posta. Bardzo się cieszę, że zagladasz często do Nelusi!!! Jestem i teraz upalnym popołudniem z pozdrowieniami :) Cytować pojedyńczo mogę, ale multicytowanie też u mnie nie działa .... Quote
AgusiaP Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Miałam tel. w sprawie Nelusi. Państwo z Jastrzębia Zdroju z dwójką nastoletnich dzieci. Mieszkanie w bloku Mają 1,5 rocznego owczarka niemieckiego, kotka i rybki. Miałyśmy z Agą tam dzisiaj pojechać, ale stwierdziłyśmy, że nie ma się co spieszyć. Poza tym miałyśmy ograniczenie czasowe, a to prawie 100km w jedną stronę. I tak Nelusię czeka jeszcze sterylka Musimy umówić sie z panią na inny termin, niestety dzisiaj sie nie wyrobilysmy. Państwo pracują na zmiany, dzisiaj im pasowało a w najbliższych dniach sie mijają. Quote
Gabi79 Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Musimy umówić sie z panią na inny termin, niestety dzisiaj sie nie wyrobilysmy. Państwo pracują na zmiany, dzisiaj im pasowało a w najbliższych dniach sie mijają. Tak, to prawda. Trudno będzie tak wszystko zgrać, by byli wszyscy domownicy i nam też pasowało, ale zrobimy co w naszej mocy Quote
Gabi79 Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Zamówiłam dziewczynkom puszki z Animondy koszt 148, 32 za 24 sztuki. Odliczam połowę dla Nelusi czyli 74,- [url=http://www.up.programosy.pl/foto/148_3.jpg][/url] Quote
Gabi79 Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Gdzie się cioteczki podziały??? Chyba grilują Quote
ania75 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 albo siedzą w cieniu i nie wychodzą ....... może to będzie ten domek .... trzymam kciuki :) Quote
AgusiaP Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Gdzie się cioteczki podziały??? Chyba grilują W taka pogodę nawet jesc sie nie chce... Quote
kiyoshi Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 O właśnie, to tak zróbmy. Od CatAngel będzie na Katowice, a od Ciebie np. na Kraków, tak jak teraz jest olx. Jeśli mogę Cię prosić to posłuż się tym tekstem z wątku. Dzięki serdeczne i moc buziaków dla Faziego (dobrze pamiętam, czy Bilo Bil Wskazany?) Wszystko dobrze pamiętasz:) Fazi (ostrzyżony od kilku dni na a'la owieczkę;))) też Cie całuje;) A jeśli chodzi o ogłoszenia, to dopiero dziś do Was zaglądnęłam i widzę, że domek się szykuje...Gabrysiu- niech ten pakiecik poczeka- zrobię go w przyszły wekend gdyby (ODPUKAĆ!!) coś poszło nie tak... tymczasem trzymam mocno kciuki za UDANĄ WIZYTĘ! Quote
Recommended Posts