Lili8522 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Na razie taka, wstępna wersja, nie miałam pomysłu na lepszy napis. Każdy element mogę zmienić. Myślę, że na razie taki banerek jest dobry :) Jestem i ja .Super ,że założyłyście wątek .Ja na razie jednorazowo 50zł. Witamy się :D Dziękujemy :) 10 zł stałej Dziękujemy :) Biedna maleńka :( nie sposób jej tak zostawić :( 10 zł stałej wyskrobię. Dziękujemy :) Nawet najmniejsze deklaracje stałe są na wagę złota 5-10 zł - każdy grosik! Quote
Lili8522 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 stałej już nie dam rady. Jednorazowo mogę dać 10,- Dziękujemy :) Quote
Erica Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Do wstawienia banerka -usunąć gwiazdki [url*=http://www.dogomania.com/forum/topic/146873-m%C5%82oda-sunia-z-wybitym-okiem-samo-cierpienie-pomoc-pilnie-potrzebna/page-1][img+]http://iv.pl/images/41325838590560253752.png[/IMG*][/URL*] Quote
yolanovi Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Jestem na zaproszenie. Biedna psina. W tym schronie jakoś marnie ta opieka wet wygląda... :( Jaki jest plan? Macie dla niej jakieś miejsce? Kiedy ma pojechać do weta? Quote
Nilsson Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Jestem na zaproszenie. Biedna psina. W tym schronie jakoś marnie ta opieka wet wygląda... :( Jaki jest plan? Macie dla niej jakieś miejsce? Kiedy ma pojechać do weta? Jolu wszystko okaże się w tym tygodniu. Quote
Zofija Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Fiona jutro jedzie do weterynarza, będzie wykapana i prosto stamtąd idzie do domu tymczasowego. Do schroniska trafiła z interwencji, z meliny, totalnej patologii, nie wiem, co jej tam zrobili z tym okiem. Generalnie potrzebne będą ogłoszenia...i tyle... Moim zdaniem imię jest cudne i nie będę zmieniała. Miałam już jedną Fionę. Delikatna po przejściach. Bardzo podobną do tej... Szczęśliwie ją wyadoptowałam... Quote
milagros19853201 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 jakby co z checia doloze sie 5 zl deklraacja stala tylko jakby co poprosze na pw info co do numeru kontka na ktore bedea zbierane deklarcje Quote
Mysza2 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Jestem na zaproszenie, wpłacę jednorazowo 20 zł. Quote
MALWA Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Fiona jutro jedzie do weterynarza, będzie wykapana i prosto stamtąd idzie do domu tymczasowego. Do schroniska trafiła z interwencji, z meliny, totalnej patologii, nie wiem, co jej tam zrobili z tym okiem. Generalnie potrzebne będą ogłoszenia...i tyle... Moim zdaniem imię jest cudne i nie będę zmieniała. Miałam już jedną Fionę. Delikatna po przejściach. Bardzo podobną do tej... Szczęśliwie ją wyadoptowałam... Gdzie mieści się DT i czy jest on płatny czy bezpłatny? Quote
temikotka Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Musimy przygotować się na pewno na wydatek rzędu kilkuset złotych, zwłaszcza, że sunia nie jest wysterylizowana i za jedną narkozą można by zrobić i jedno i drugie... Mnie również podoba się Cleo : ) Zjawiam się i ja. Właśnie, koniecznie sterylkę by trzeba za jednym zamachem... Quote
Erica Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Fiona jutro jedzie do weterynarza, będzie wykapana i prosto stamtąd idzie do domu tymczasowego. Do schroniska trafiła z interwencji, z meliny, totalnej patologii, nie wiem, co jej tam zrobili z tym okiem. Generalnie potrzebne będą ogłoszenia...i tyle... Moim zdaniem imię jest cudne i nie będę zmieniała. Miałam już jedną Fionę. Delikatna po przejściach. Bardzo podobną do tej... Szczęśliwie ją wyadoptowałam... Czy dobrze rozumiem, że sunia nie potrzebuje już ani deklaracji ani bazarków? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Fiona jutro jedzie do weterynarza, będzie wykapana i prosto stamtąd idzie do domu tymczasowego. Do schroniska trafiła z interwencji, z meliny, totalnej patologii, nie wiem, co jej tam zrobili z tym okiem. Generalnie potrzebne będą ogłoszenia...i tyle... Moim zdaniem imię jest cudne i nie będę zmieniała. Miałam już jedną Fionę. Delikatna po przejściach. Bardzo podobną do tej... Szczęśliwie ją wyadoptowałam... Zofija, Fiona wypatrzyłyśmy w potrzebie i po konsultacji z Anią (Nilson) założyłyśmy wątek. Nie miałyśmy pojęcia, że organizujecie już na miejscu opiekę weterynaryjną oraz dom tymczasowy. W takiej sytuacji oczywiście nie zakładałybyśmy wątku i szukały miejsca w hoteliku. Proszę daj nam tylko znać, czy Fiona potrzebuje jakichś pieniążków - jesli nie to zwrócimy je do ciotek, które zdążyły już wpłacic lub przekażemy na rzecz innych biedaków pod naszą opieką. W związku z tym, że bezpośrednią pieczę nad sunieczką sprawuje teraz Zofija - proszę kierujcie wszystkie pytania w jej kierunku. Nam z Lili8522 pozostaje już tylko kibicować, skoro ktos juz zwrócił na małą uwagę. Quote
anica Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Jestem na zaproszenie Agi, dziękuję :) zapisuję,.. Quote
Nilsson Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Przepraszam za nieporozumienie jakie nie z naszej winy wynikło :-( .Jednocześnie ze swojej strony bardzo a bardzo dziękuję osobom które chciały pomóc Fionce :-) Quote
Gabi79 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Przepraszam za nieporozumienie jakie nie z naszej winy wynikło :-( .Jednocześnie ze swojej strony bardzo a bardzo dziękuję osobom które chciały pomóc Fionce :smile: Jeśli o mnie chodzi, to nie masz za co przepraszać. Najważniejsze, że sunia jedzie do weta i będzie w DT. Quote
Recommended Posts