Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beti-Buba, 300zł, jak na DOMOWY HOTELIK to bardzo mało. Proponuję poszukac w internecie regularnych cen hotelików dla psów - w większości cena za małego psa to minimum 30-35zł za dobę w boksie, a nie na kanapie obok człowieka. Tutaj mamy możliwość trzymania suni za zdecydowanie mniejsze koszty w naprawdę wspaniałych, sprawdzonych warunkach, gdzie wielu Dogomaniaków ratujących bezdomne psy trzyma swoich podopiecznych.

Tak jak pisała Lili, jeżeli tylko znajdzie sie BDT dla suni, jestesmy w stanie opłacać jej jedzenie, leczenie i wszelkie potrzeby - ale takich ludzi ze świecą szukać, pomagamy nie od dziś, więc wiemy, że wszystkie BDT są zapełnione potrzebującymi psiakami... A może Ty pomożesz?

Skoro krzyczysz najgłośniej...

Hotelik to na pewno lepsze wyjście niż pozostawienie suczki w dotychczasowym miejscu, czyli brudnym, zimnym schroniskowym boksie.

pinczerka_i_Gizmo, jestem z zaproszenia. Uważam, podobnie jak Beti-Buba, że 300 zł to gruba przesada.

Ja jestem bdt i pokrywam sama koszty leczenia i wyżywienia. Ostatnie nabytki, to suczki z banerka.

Rozumiem dt za zwrotem kosztów weta.

Posted

Nikt mi nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie gdzie Malutek ma trafić? Od tego jest uzależniona moja skromna pomoc.

Troszkę się pozmieniało bo Cioteczka Ranias złożyła Malutkiej super propozycje :) dogrywamy szczegóły i lada chwila ogłosimy wieści :)

jestem u babuleńki kochanej :( dziewczynki zrobimy dla bidulki bazarek fantowy.

Dziękujemy :)

pinczerka_i_Gizmo, jestem z zaproszenia. Uważam, podobnie jak Beti-Buba, że 300 zł to gruba przesada.

Ja jestem bdt i pokrywam sama koszty leczenia i wyżywienia. Ostatnie nabytki, to suczki z banerka.

Rozumiem dt za zwrotem kosztów weta.

Jeśli w okolicy nie ma DT za zwrot kosztów i weta, szukamy innej alternatywy na pomoc dla własnie takich bid. 

A czy sunia jest wysterylizowana? Gdyby trafił się domek z psami, to dobrze byłoby to wiedzieć

Tego jeszcze nie wiemy, ale się dowiemy :)

Posted

dziękuję za zaproszenie, w ciągu najbliższych dni będę płacić moje deklaracje, zobaczę ile mi zostanie, i dla sunieczki coś wysupłam jednorazowo lub na stałe

Posted

Jestem z zaproszenia. 

Od kiedy sunia jest w schronisku? Znaleziono ją, czy ktoś ją oddał ?

Gdzie jest DT, do którego ma trafić sunia?

Takie staruszki łapią mnie za serducho.............sama mam w domu 15 letniego chorowitka........

Biedne takie staruszki, do tego wymagające i kosztowne.

Posted

Rety,mam już trochę zobowiązań,wierzę jednak w Wasze talenty,zrobicie z babuleńki gwiazdeczkę,nie takie bidy udawało się Wam wysłać do domków.Daję 20zł stałej,na razie do grudnia.

A może to by była Bunia?Takie fajne imię miałoby się zmarnować,skoro Kulka to Kulek?hihi.

Posted

Tak, sunia przebywała w Cieszynie - piszę przebywała bo dowiedziałyśmy się dziś, że wspaniała Pani weterynarz

zabrała ją do siebie na DT i ponoć jakiś DS też się szykuję. Nad sunią teraz sprawuje pieczę teraz Fundacja z Cieszyna :)

Bardzo się cieszymy, że Mała jest już zaoopiekowana i ma się dobrze :)

A wszystkim którzy się tutaj zjawili dzięęęękujemy za chęć pomocy - jesteście niezawodni :) 

Posted

Mamy osobisty kontakt z dziewczynami z Cieszyna także obiecujemy zamieszczać tu wszelkie bieżące informacje :) Najważniejsze, że sunia jest już bezpieczna i ktoś zareagował jeszcze szybciej niż my! :)