Anecik Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Dziękuję bardzo za miłe słowa. Pięknoty wszystkie trzy, ale jakby się ten chleb wypiekł a Loczka przypadkiem wskoczyła do auta na śląskich tablicach to ją wywiozę... hihi. Przepraszam, że tak może na wyrost ale nie mogłam się powstrzymać - one takie śliczne w duecie :) Quote
Poker Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Obie są słodkie. A Loczka zarosła, będę musiała trochę przyciąć jej kudełki. Quote
Poker Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 anecik, podaj proszę na PW miejscowość w której mieszkasz. A małż widział Mimi? Podoba się mu ? Quote
Poker Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Czyli szukamy osoby z okolic Będzina,Pyrzowic do wizyty PA. Quote
Bogusik Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ale tu się dzieje...! Nie wiem za co trzymać kciuki,ale na pewno trzymam za Mimi najlepszy domeczek :) Quote
Poker Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Ale tu się dzieje...! Nie wiem za co trzymać kciuki,ale na pewno trzymam za Mimi najlepszy domeczek :) Za to ,żebym się nie zaryczała z rozpaczy . Quote
Anula Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Czyli szukamy osoby z okolic Będzina,Pyrzowic do wizyty PA.Trzeba poprosić o pomoc Gabi79,Mysza2. Quote
Poker Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Trzeba poprosić o pomoc Gabi79,Mysza2. Dzięki za pomoc. Zaraz do nich napiszę. Quote
Anula Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Dzięki za pomoc. Zaraz do nich napiszę.Może jeszcze AgusiaP;Martika&Aischa.Można też napisać na jakimś wątku śląskim albo na wątku Heniowym o pomoc p/a. Quote
Bogusik Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Za to ,żebym się nie zaryczała z rozpaczy . Aaaaaa,to trzymam za Was obie ! :) Quote
konfirm31 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 To i ja się przyłączę do tego trzymania :) Quote
Mattilu Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Aaaaaa,to trzymam za Was obie ! :) Ja tez!!! Z calej sily!!! Ale szczerze wyznam, ze jak bym miala taki kudlaty duecik w lozku, to bym nie oddala ani jednej, ani drugiej. One razem sa zniewalajace... Quote
Mattilu Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Aaaaaa,to trzymam za Was obie ! :) Ja tez!!! Z calej sily!!! Ale szczerze wyznam, ze jak bym miala taki kudlaty duecik w lozku, to bym nie oddala ani jednej, ani drugiej. One razem sa zniewalajace... Quote
Poker Posted April 20, 2015 Author Posted April 20, 2015 Ja tez!!! Z calej sily!!! Ale szczerze wyznam, ze jak bym miala taki kudlaty duecik w lozku, to bym nie oddala ani jednej, ani drugiej. One razem sa zniewalajace... I właśnie o to chodzi. Niestety znowu muszę wybierać między miłością do Mimi ,a chęcią pomocy psim biedom.Ale chyba pomału wysiadam psychicznie. Dziewczynki leżały sobie na moim miejscu i nie chciały doopek posunąć, bo tak im dobrze było się grzać w porannym słoneczku,. Mysza2 zgodziła sie zrobić wizytę pA w przyszłym tygodniu. Mimi wygoi się do końca ,a ja jeszcze troszkę się nią nacieszę. Albo połknę w całości. Quote
Bogusik Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 I właśnie o to chodzi. Niestety znowu muszę wybierać między miłością do Mimi ,a chęcią pomocy psim biedom.Ale chyba pomału wysiadam psychicznie. Dziewczynki leżały sobie na moim miejscu i nie chciały doopek posunąć, bo tak im dobrze było się grzać w porannym słoneczku,. Mysza2 zgodziła sie zrobić wizytę pA w przyszłym tygodniu. Mimi wygoi się do końca ,a ja jeszcze troszkę się nią nacieszę. Albo połknę w całości. To jest bardzo,bardzo trudne do przełknięcia...Ale jeżeli Mimi trafi do anecik,to myślę,że będziemy tu mieli i relacje i zdjęcia ślicznoty kochanej :) A to jest najlepszy miód na serducho! Bardzo cieszę sie,że Myszeczka nasza kochana zgodziła się na przeprowadzenie wizyty :) Oj,wybredna jest /dla dobra psiaków :) / i domek będzie troszkę "przetrzepany" :P Quote
Nadziejka Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Zagladam z kciuuuukami Witaj malunka Miminiu Myszko ciesze sie ze bedziesz jechala pozdrawiam domus obecny i przyszly Quote
Nutusia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Zalogowany na dogo domek to jest to! ;) Wiem coś o tym :) A Mimiśka jaką ma gustowną kreację, fiu, fiu! :) Dołączam do kciuków trzymanych za najlepszy z możliwych "całokształt" :) Quote
Gabi79 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ale tu się dzieje. Nie wiem, czy Myszka pojedzie po pracy, jeśli nie chętnie pojadę z Nią. Poker, wiem, co przezywasz. Ja od kiedy mam koteczkę nie biorę już psiaków na BDT, ale były 4 sunieczki i dobrze wiem, jak trudno jest zaufać ludziom, nawet gdy domek zapowiada się super. Za każdym razem, gdy dostaję maila lub Sms-a z DS przed przeczytaniem ciśnienie mi rośnie. "Moje" sunieczki mają super domy i mam nadzieję, że Mimi też do takiego trafi!!! Quote
Nutusia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Mi też zawsze ciśnienie rośnie. Podobnie jak w sytuacji, gdy dzwonię, nikt nie odbiera i nie oddzwania. Liczba czarnych scenariuszy, które mi wtedy przelatują przez głowę jest niezliczona :( A potem wreszcie oddzwaniają i się okazuje, że np. bateria w telefonie padła, pani była na zebraniu w szkole albo zostawiła telefon w samochodzie ;) Tak sobie czasem myślę, na co mi na starość te wszystkie emocje, na co mi zasikane podłogi, podrapane i wygryzione drzwi, a potem wejdę na jakiś wątek, zobaczę, przeczytam i już wiem po co... Quote
Gabi79 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Mi też zawsze ciśnienie rośnie. Podobnie jak w sytuacji, gdy dzwonię, nikt nie odbiera i nie oddzwania. Liczba czarnych scenariuszy, które mi wtedy przelatują przez głowę jest niezliczona :( A potem wreszcie oddzwaniają i się okazuje, że np. bateria w telefonie padła, pani była na zebraniu w szkole albo zostawiła telefon w samochodzie ;) Tak sobie czasem myślę, na co mi na starość te wszystkie emocje, na co mi zasikane podłogi, podrapane i wygryzione drzwi, a potem wejdę na jakiś wątek, zobaczę, przeczytam i już wiem po co... Znam to!!! Wiem, ze domki są najlepsze z najlepszych, a jednak nie mając wieści przez jakiś czas zaczynam się denerwować. Wszystkie tymczasiki pozostają w moim sercu i pamięci na zawsze. Tak jak pisałam nie mam teraz warunków na DT. Melcia by chyba oszalała mając w domu dwa psy, a Kajunia nie dała by psiakowi spokoju, bo tylko zabawa jej w głowie. Na 26mkw gdzie jeszcze jest duża klatka z papugami mogło by być ciężko. Pozostaje mi kibicować czyimś tymczasikom. Quote
Figunia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Mimulku, trzymam kciuki, choć wiem, że i bez nich Poker wybierze Ci najlepszy domek.... O emocjach związanych z oddaniem tej słodkiej kluchy nie będę pisać, bo wiemy, co wtedy się czuje. I fotek ostatnich komentować nie będę, bo przymiotników by mi zabrakło... :) :) :) Quote
wieso Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Podziwiam Poker, ja sie nie nadaje......z wiekiem coraz trudniej komus zaufac......trzymam kciuki..... Quote
Recommended Posts