Jump to content
Dogomania

Bleki-3-letni,malutki,przesympatyczny piesek już w DS w Poznaniu.Dziękujemy szafirko.

Recommended Posts

Posted

03.04.15 nadeszła wpłata od M.G. w tytule:(kopiuję): stała(10) za kwiecień plus jednorazowa (20) dla

Podejrzewam,że to jest wpłata od  Ania75.

Bardzo proszę o umieszczanie w tytule: Bleki-jednorazowa(albo stała)-np.IV-nick    lub: Bleki-stała-np.IV+20,00zł-jednorazowa - nick

Ułatwi mi to śledzenie wpłat w Banku,ponieważ jestem jeszcze skarbnikiem Selmy a także przychodzą  inne wpłaty.

Proszę o potwierdzenie tej wpłaty,ponieważ nie umieściłam jej w 2 poście.

Posted

03.04.15 nadeszła wpłata od M.G. w tytule:(kopiuję): stała(10) za kwiecień plus jednorazowa (20) dla

Podejrzewam,że to jest wpłata od  Ania75.

Bardzo proszę o umieszczanie w tytule: Bleki-jednorazowa(albo stała)-np.IV-nick    lub: Bleki-stała-np.IV+20,00zł-jednorazowa - nick

Ułatwi mi to śledzenie wpłat w Banku,ponieważ jestem jeszcze skarbnikiem Selmy a także przychodzą  inne wpłaty.

Proszę o potwierdzenie tej wpłaty,ponieważ nie umieściłam jej w 2 poście.

tak to wpłata ode mnie w tytule wpisałam tak (skopiowałam z przelewu):  stała (10) za kwiecień plus jednora­zowa (20) dla Blekiego od ania75­ ­ ­

może za długi wpis i nie przeszło całe

Posted

Bardzo dziękuję za PW z numerem konta.

Przelałem jednorazowo dwie dyszki.

Bardzo dziękuję za pomoc dla maluszka.

tak to wpłata ode mnie w tytule wpisałam tak (skopiowałam z przelewu):  stała (10) za kwiecień plus jednora­zowa (20) dla Blekiego od ania75­ ­ ­

może za długi wpis i nie przeszło całe

Okey.Już wpisuję.Rzeczywiście może za długi był tytuł przelewu i nie wpisało wszystkiego.

Posted

Czy Bleki potrzebuje ogłoszeń? Mam wolny pakiet z bazarku :)

Bleki jeszcze nie jest ogłaszany.Czekamy na wizytę u weta i na fryzjera i oczywiście na dobre fotki do ogłoszeń,ponieważ te które są na wątku są mierne.Bez dobrych fotek za wiele nie zdziałamy w kwestii ogłoszeń a tym samym znalezienia DS.Też nie wiem ile Bleki ma lat (napisane było,że 2 lata),ile waży i ile ma w kłębie.Te dane są istotne do ogłoszeń.

Snow-white,do kiedy możesz rezerwować pakiet ogłoszeń? Może uda nam się zebrać wszystkie dane o Blekim i zdjęcia.

Bardzo dziękuję za pamięć o Blekim.

Posted

Szafirka,dzisiaj wysłałam umowę w dwóch egzemplarzach dotyczącą hotelikowania Blekusia.Bardzo proszę podpisz i odeślij mi jeden egzemplarz.

Dzisiaj Blekuś chyba ma wizytę zaplanowaną u fryzjera?

Posted

Szafirka,dzisiaj wysłałam umowę w dwóch egzemplarzach dotyczącą hotelikowania Blekusia.Bardzo proszę podpisz i odeślij mi jeden egzemplarz.

Dzisiaj Blekuś chyba ma wizytę zaplanowaną u fryzjera?

Już nie mogę się doczekać fotek Blekusia po wizycie u fryzjera

Posted

Bleki wrócił od fryzjera, a Selma go nie poznała i został biedaczek obszczekany i obwarczony, ale za chwilę było już OK. Oto nasz Blekuś - wyłonił się spod kołtunów :) Anulko, jak zwykle, proszę o wstawienie odpowiedniej wielkości.

• Upvote 2
Posted

No,to,Blekuś już po jednym zabiegu jest.Sądziłam,że się zmniejszy ale jakoś tego nie widać.

8043598b22e55aaamed.jpg

061b612f50731d1amed.jpg

9639ef7ebfe2889dmed.jpg

b682fa3e2e907e32med.jpg

Dwa pierwsze zdjęcia są chyba robione komórką,ponieważ nawet fotosik nie poradził sobie z wymiarami 640x480.

Szkoda,że trzecie zdjęcie nie jest zrobione w zbliżeniu by było bardzo dobre do wstawienia do ogłoszeń.Potrzebuję 8 dobrych zdjęć.

• Upvote 1