Martika&Aischa Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Wesołych ...Radosnych Świąt Dziewczynki a dla bezdomnych ogonków najlepszych DOMKÓW NA ŚWIECIE!!! :) Quote
Anula Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Jutro chętnie przeleję jednorazową wpłatę. Poproszę o numer konta na PW:) Bardzo dziękuję za pomoc dla maluszka,sikawki. Quote
Anula Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 03.04.15 nadeszła wpłata od M.G. w tytule:(kopiuję): stała(10) za kwiecień plus jednorazowa (20) dla Podejrzewam,że to jest wpłata od Ania75. Bardzo proszę o umieszczanie w tytule: Bleki-jednorazowa(albo stała)-np.IV-nick lub: Bleki-stała-np.IV+20,00zł-jednorazowa - nick Ułatwi mi to śledzenie wpłat w Banku,ponieważ jestem jeszcze skarbnikiem Selmy a także przychodzą inne wpłaty. Proszę o potwierdzenie tej wpłaty,ponieważ nie umieściłam jej w 2 poście. Quote
Radek Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Bardzo dziękuję za PW z numerem konta. Przelałem jednorazowo dwie dyszki. Quote
ania75 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 03.04.15 nadeszła wpłata od M.G. w tytule:(kopiuję): stała(10) za kwiecień plus jednorazowa (20) dla Podejrzewam,że to jest wpłata od Ania75. Bardzo proszę o umieszczanie w tytule: Bleki-jednorazowa(albo stała)-np.IV-nick lub: Bleki-stała-np.IV+20,00zł-jednorazowa - nick Ułatwi mi to śledzenie wpłat w Banku,ponieważ jestem jeszcze skarbnikiem Selmy a także przychodzą inne wpłaty. Proszę o potwierdzenie tej wpłaty,ponieważ nie umieściłam jej w 2 poście. tak to wpłata ode mnie w tytule wpisałam tak (skopiowałam z przelewu): stała (10) za kwiecień plus jednorazowa (20) dla Blekiego od ania75 może za długi wpis i nie przeszło całe Quote
Bogusik Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Kochani,zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych :) Quote
agat21 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Wszystkiego dobrego i pełnego nadziei dla Was i wszystkich zwierzaków :) Quote
Anula Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Bardzo dziękuję za PW z numerem konta. Przelałem jednorazowo dwie dyszki. Bardzo dziękuję za pomoc dla maluszka. tak to wpłata ode mnie w tytule wpisałam tak (skopiowałam z przelewu): stała (10) za kwiecień plus jednorazowa (20) dla Blekiego od ania75 może za długi wpis i nie przeszło całe Okey.Już wpisuję.Rzeczywiście może za długi był tytuł przelewu i nie wpisało wszystkiego. Quote
Gabi79 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 [url=http://up.programosy.pl/foto/551e7d2dad622_p.jpg][/url] Quote
snow-white Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Czy Bleki potrzebuje ogłoszeń? Mam wolny pakiet z bazarku :) Quote
Anula Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Czy Bleki potrzebuje ogłoszeń? Mam wolny pakiet z bazarku :) Bleki jeszcze nie jest ogłaszany.Czekamy na wizytę u weta i na fryzjera i oczywiście na dobre fotki do ogłoszeń,ponieważ te które są na wątku są mierne.Bez dobrych fotek za wiele nie zdziałamy w kwestii ogłoszeń a tym samym znalezienia DS.Też nie wiem ile Bleki ma lat (napisane było,że 2 lata),ile waży i ile ma w kłębie.Te dane są istotne do ogłoszeń. Snow-white,do kiedy możesz rezerwować pakiet ogłoszeń? Może uda nam się zebrać wszystkie dane o Blekim i zdjęcia. Bardzo dziękuję za pamięć o Blekim. Quote
snow-white Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Bazarek trwa do 30.04, także jest jeszcze trochę czasu :) Quote
Bogusik Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Serdecznie zapraszam na bazarek,w równiej części podzielonej dla Blekiego i Selmy.Proszę o zaglądanie i podnoszenie! :) http://www.dogomania.com/forum/topic/146387-szufladowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bcizapraszam-do-170415/ Quote
Anula Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Szafirka,dzisiaj wysłałam umowę w dwóch egzemplarzach dotyczącą hotelikowania Blekusia.Bardzo proszę podpisz i odeślij mi jeden egzemplarz. Dzisiaj Blekuś chyba ma wizytę zaplanowaną u fryzjera? Quote
Gabi79 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Szafirka,dzisiaj wysłałam umowę w dwóch egzemplarzach dotyczącą hotelikowania Blekusia.Bardzo proszę podpisz i odeślij mi jeden egzemplarz. Dzisiaj Blekuś chyba ma wizytę zaplanowaną u fryzjera? Już nie mogę się doczekać fotek Blekusia po wizycie u fryzjera Quote
szafirka Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Bleki wrócił od fryzjera, a Selma go nie poznała i został biedaczek obszczekany i obwarczony, ale za chwilę było już OK. Oto nasz Blekuś - wyłonił się spod kołtunów :) Anulko, jak zwykle, proszę o wstawienie odpowiedniej wielkości. 2 Quote
elficzkowa Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Cudny jest , oj cudny , do zacałowania :), a ostatnie zdjęcie , eh ... :) Quote
Gabi79 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Cudny jest , oj cudny , do zacałowania :), a ostatnie zdjęcie , eh ... :) Popieram, nic tylko tulić i całować słodziaka!!! Quote
jola&tina Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Oj Blekuś, co oni z tobą zrobili :) Tylko ogonek kudłaty został. Śliczny maluch. I wcale nie chudziutki. Myślałam, że pod futerkirm tylko skóra i kości. Quote
Anula Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 No,to,Blekuś już po jednym zabiegu jest.Sądziłam,że się zmniejszy ale jakoś tego nie widać. Dwa pierwsze zdjęcia są chyba robione komórką,ponieważ nawet fotosik nie poradził sobie z wymiarami 640x480. Szkoda,że trzecie zdjęcie nie jest zrobione w zbliżeniu by było bardzo dobre do wstawienia do ogłoszeń.Potrzebuję 8 dobrych zdjęć. 1 Quote
Recommended Posts