Jump to content
Dogomania

Bleki-3-letni,malutki,przesympatyczny piesek już w DS w Poznaniu.Dziękujemy szafirko.

Recommended Posts

Posted

W niedzielę powinny dotrzeć do mnie fanty od Bogusik i będziemy działać z bazarkiem.Od docha też już mam kilka fantów przekazanych mojemu synowi i już są u mnie,musimy dać radę.Na pierwszy ogień pójdzie zapłata za transport,za odpchlenie,odrobaczenie i koniecznie SPA i oczywiście wizyta w Lecznicy aby wet pooglądał maluszka.Szafirka, jak tylko Bleki dotrze do niej to postara się uprać malucha.

Docha bardzo dziękuję za pomoc dla Blekusia.

Jakoś mi to imię nie pasuje do Blekusia,on jest taki malutki,drobniutki.Może zmienimy mu? Co myślicie o tym? Imię raczej jest tylko nadane tak aby było wiadomo o jakiego psiaka chodzi.Może Niko,Nikuś?

Uff! Chyba wszystko jest w miarę dograne logistycznie.

Posted

Aniu podaj nr konta. Wpłacę teraz 10zł...i jeśli tylko wyrobię się z 3 obiecanymi bazarkami to będę pamiętać o maluchu....bo uwielbiam kudłacze :wub:  :wub:  :wub:

Bardzo dziękuję za pomoc.

Poproszę o nr konta. Na razie jednorazowo przeleję 20 zł a za miesiąc zobaczę ile będę mogła.

Też bardzo dziękuję za pomoc dla malucha.

Jesteście Wszyscy Kochani.

Posted

Dziękuje za zaproszenie niestety stałej się zadeklarować chwilowo nie mogę, ale poproszę nr konta wpłacę chociaż 10 zł

Bardzo dziękuję.

A może Murzynek albo Negruś (Negro), bo taki czarniutki?

Negro też fajnie.

Posted

a mi do niego pasuje Feluś ;)

Też fajne imię.Pomyślimy i wybierzemy.Jak chłopczyk otrzyma w prezencie nowe życie to niech otrzyma też imię.

Dzisiaj nadeszły wpłaty,zaraz uzupełnię w 2 poście.

Wszystkim bardzo dziękuję.

Posted

A może na razie się wstrzymać z nadaniem imienia.Szafirka go pozna i może wtedy jakieś imię się nasunie na myśl.

Ostatnio spotkałam panią z małym kudłatym pieskiem, miał na imię Kaprys.

Posted

A może na razie się wstrzymać z nadaniem imienia.Szafirka go pozna i może wtedy jakieś imię się nasunie na myśl.

Ostatnio spotkałam panią z małym kudłatym pieskiem, miał na imię Kaprys.

Oczywiście,że poczekamy na szafirkę tylko dobrze by było już oswajać malucha z imieniem.Kaprys też mi się podoba,rzadko spotykane imię.Będziemy chyba mieć wszyscy dylemat,jakie imię nadać psiakowi.

Posted

Bleki już u mnie. Chłopak niskopodłogowy ale ciężki i większy niż się wydawał przez kraty.

Psiak jest potwornie zaniedbany i brudny, zapach porażający.Nie dam rady go wykąpać dzisiaj przyjeżdża moja rodzina z Niemiec i nie wiem w co włożyć ręce. Niuniek jest przesympatczny:) Zjadł michę kurczaka z warzywami i kaszą, wypił mnóstwo wody i siedzi zadowolony. Na spacerze załatwił resztę :)

Posted

Poproszę o namiary na konto, jednorazowo coś przeleje.

Bardzo dziękuję za pomoc.

Witam,

przelałam 40 zł - stała za okres od III do VI. Powinny dotrzeć w poniedziałek.

Gdzie jest hotelik u Szafirka?

W przelewie było zaznaczone,wpisałam w 2 poście,wcześniej.Bardzo dziękuję.

Tak,Bleki bedzie w Hoteliku u szafirki.

Przelałam jednorazowo 15 zł. Trzymam kciuki za malucha :)

Bardzo dziękuję.

Właśnie TZ  szafirki wyjeżdża po psiaki.Ma do mnie wstąpić po transporterek i w drogę.

Posted

Bleki już u mnie. Chłopak niskopodłogowy ale ciężki i większy niż się wydawał przez kraty.

Psiak jest potwornie zaniedbany i brudny, zapach porażający.Nie dam rady go wykąpać dzisiaj przyjeżdża moja rodzina z Niemiec i nie wiem w co włożyć ręce. Niuniek jest przesympatczny:) Zjadł michę kurczaka z warzywami i kaszą, wypił mnóstwo wody i siedzi zadowolony. Na spacerze załatwił resztę :)

Cudownie,ewu,że Bleki opuścił Schronisko.Wyobrażam sobie jego stan,gro psiaków z długą sierścią tak "pachnie".Mam nadzieję,że TZ szafirki jakoś wytrzyma w samochodzie te 4 godziny jazdy.

Właśnie miałam przyjemność poznać TZ szafirki,przesympatyczny,przemiły Pan,zapewnił mnie,że w czasie podróży psiakom nic się nie stanie,będą miały komfortowe warunki w czasie jazdy jak i w Hoteliku.Kontenerek zabrany.W kontenerku będzie podróżować ruda sunia ze złamaną łapką a Blekuś prawdopodobnie z przodu w nogach.Teraz czekamy na wiadomości i trzymamy kciuki za bezpieczne dotarcie psiaków do Hoteliku.

Na poczet transportu przekazałam 100,00zł zaliczki.

• Upvote 1
Posted

Witam :) Wpadłam z zaproszenia. Bleki to śliczny piesek. Już go widzę oczami wyobraźni po upraniu i ufryzowaniu... Mam nadzieję, że szybko zwróci czyjąś uwagę.

Poproszę o numer konta, to postaram się jakoś wspomóc malca jeszcze przed Świętami.