Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Aż sie serce sciska na widok takiego psiego staruszka :-(
On też ma prawo do godnej starosci i śmierci....

Racja:( Dlatego nieustająco hop, Szarusiu, na pierwszą!

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
piękny ale z drugiej strony to ktoś źle robił te zdjęcia-jakoś do góry nogami czy jak? ARKA czyś to Ty taką manianę zrobiła? przyznaj się bez bicia:mad: :evil_lol:

Zdjęcia robiła nasza koleżanka Ania:) I kazała przekazać, że robiła je tak żeby jak najmniej przeszkadzać Szarusiowi, a poza tym pstrykała z góry, bo w innej perspektywie trudno było zrobić ładne ujęcie.

Posted

[quote name='Lemoniada']
Zdjęcia robiła nasza koleżanka Ania:) I kazała przekazać, że robiła je tak żeby jak najmniej przeszkadzać Szarusiowi, a poza tym pstrykała z góry, bo w innej perspektywie trudno było zrobić ładne ujęcie.

:smhair2: :ices_bla: :scared:

Posted

:razz: nie chcialm tego zdjecia własnie wstawic bo wyglada jak......:roll: :placz:

A to dzisiejsze z dedykacja dla Ciotki Oktawii; Ciociu czekam na Ciebie, Twoj Szaruś:p

Posted

ARKA-zabiłaś mnie:mdleje: :mdleje: :mdleje: już go widzę w pledziku w kwiatki i w szeleczkach-pomyślałam ostatnio nad taką kieszenią-w bluzie (tylko porządnej bluzy sportowej nie mam) by doszyc taką kieszeń-akurat na pieska-jak te murzynki z buszu dziatwę noszą na piersiach:loveu:

Posted

[quote name='oktawia6']ARKA-zabiłaś mnie:mdleje: :mdleje: :mdleje: już go widzę w pledziku w kwiatki i w szeleczkach-pomyślałam ostatnio nad taką kieszenią-w bluzie (tylko porządnej bluzy sportowej nie mam) by doszyc taką kieszeń-akurat na pieska-jak te murzynki z buszu dziatwę noszą na piersiach:loveu:

:crazyeye: jaką kieszen, w chuscie przewiązanej, jak polska wieśniaczka dziecko, kiedys, bedziesz go nosiła:p albo w plecaku takim na przod.

Posted

jak wiejska podkuchenna:evil_lol: tak naprawdę to mam specjalną torebkę dla pieska-z usztywnianym dnem-śliczniutka-ocieplana-pikowana-zgniło zielona w dyskretną kratkę:loveu:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Powiedzcie mi proszę jakiej wielkości jest Szarusek? Do kolana? Czy sam wychodzi na siusiu i qoope? I czy robione miał badania krwi?

Gosiapk, Szaruś jest malutki wielkosci kota..moze na tym zdjeciu ostatnim wyglada na sporego;)
Czystosc bardzo ladnie utrzymuje tzn. robi na zewnątrz. Badan nie mial robionych. Ktos musialby go zbrac ze schroniska, zawiezc do lek.wet i zrobic badania:shake:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Pogadam z mężem, może jak mu wmówię, że to charcik włoski to się zgodzi.

;) ja mojemu tez rozne rasy wmawialam;) Perla 12kg czarna z krawcikiem bialym byla raz ratlerkiem raz pinczerem minaturką a charakter miala mini rottwailera;) po latach stanęlo, ze jest rasy włoskiej. Znaleziona byla we włochach, a co drugi pies biegający tam, byl do niej podobny;)
A czy Twoje psy go nie stratuja, takie maciupeństwo? Moj "czołg" Fela, przypadkowo napewno:shake:

Mialm przez pół dnia malutka sunie ze skierniewckiego schronu,"przelotem" ale Ona byla wielka duchem. Zaraz w piec minut wszystkie moje psy i koty poustawiala. Fela na metr trzymala sie od niej z daleka. Widac bylo, ze mala gotowa była jej do gardła skoczyc.:evil_lol: Nie dopuszczala nikogo do mnie, chodzila krok w krok za mna. Jak ktores bylo za blisko to z jazgotem startowal do Filsa i Feli:evil_lol:

Posted

Taaa, za charcika włoskiego moze ujść, tym bardziej, że psy jak ludzie, na starosć bardzo sie zmieniają :evil_lol:
albo powiedz, ze to terier skierniewicki. I nie skłamiesz;)

Posted

malagos napisał(a):
Taaa, za charcika włoskiego moze ujść, tym bardziej, że psy jak ludzie, na starosć bardzo sie zmieniają :evil_lol:
albo powiedz, ze to terier skierniewicki. I nie skłamiesz;)

Terier nie przejdzie, bo mój M jest zakochany tylko w charcikach.

No właśnie trochę się boję o dobrobyt a raczej całobyt Szaruska, bo mam 3 żywiołowe dziewczyny w wieku młodzieżowym, choć nie są duże, to jednak moga przewrócić dziadzia.

Posted

ale pomysł:evil_lol: Gosia-Szaruś robi za Charcika-tylko on nie przypomina Charcika:shake: Włoskiegoi jak widac wyraźnie na tej ostatniej fotce nie jest do kolana tylko w wielkości Jamnika-Jamnikopodobny bardziej-choc też ma długą kufę-tak jak Charciki-:p

Posted

Gosiapk,zapewne Go nie przwrócą Twoje suczki,przecież to mądre dziewczyna,zaraz wyczują,że to dziadzio i będą Go omijać z daleka.Pamiętam jak Rubi przyszła do domku gdzie jest Tobiś-17letni staruszek,ślepy,Rubi szybko zrozumiała,że nie może Mu nic zrobić,bo to starszy Pan,i nawet jak niechcąco przejdzie po Niej Tobiś,nadepcze Ją,to Rubi nawet nie zawarczy.Twoje dziewczyny też szybko wyczają,że on nie jest do zabawy,tylko do...pogadania,poleżenia sobie obok;):lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
ale pomysł:evil_lol: Gosia-Szaruś robi za Charcika-tylko on nie przypomina Charcika:shake:

Zara, chwila, moze byc to charcik włoski z lewej hodowli odebrany;) :shake:

Moja Fela przeciez ze zdjec, kazdy pomysli, jak nic labek 100% ale, w realu jest niskozawieszona! A ona przeciez wlasnie labek z lewej hodowli odebrany.:shake:

Gosia, zawsze mozesz powiedziec ze to mini chart pustynny albo leśny:evil_lol: -wiem co mowie;)