kiniaczeq Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 TRZYMAM KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Gosiapk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ARKA napisał(a):Bedziemy sie tak cieszyc jak bede wiedziala ze na 100% decyzja zapadla,ze Szarus juz w domku! A teraz marsz trzymac kciuki mocno!! ;) :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: aby zapadla na 100%:p Tak jest! :thumbs: Quote
Gosiapk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ARKA napisał(a)::-( zagłosujcie na te biedaki skierniewickie, maja szanse na 500kg karmy: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=8316 Ale jak to zrobić, aby móc głosowac tyle razy ile ma się piesków? :roll: Quote
ARKA Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 W poprzednim glosowaniu mozna bylo, teraz czytam ze TYLKO RAZ mozna zagłosować:shake: Quote
Lemoniada Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Widziałam dziś przez moment Szarusia, leżał sobie pod biurkiem w biurze. Akurat odchodziłam, nie zauważyłam go wcześniej i nie pogłaskałam od cioteczek:( Za to Murzynek dostał Wasze pozdrowienia;) Nasza koleżanka, wolontariuszka Ania mówi, że szkielecik przybrał na wadze:) Domek na razie milczy, ale chyba się nie rozmyśli? Quote
oktawia6 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Lemoniada napisał(a): Widziałam dziś przez moment Szarusia, leżał sobie pod biurkiem w biurze. Akurat odchodziłam, nie zauważyłam go wcześniej i nie pogłaskałam od cioteczek:( Za to Murzynek dostał Wasze pozdrowienia;) Nasza koleżanka, wolontariuszka Ania mówi, że szkielecik przybrał na wadze:) Domek na razie milczy, ale chyba się nie rozmyśli? to zależy jeśli ta osoba jest znn ARCE i przewdywalna to nie jeśli nie to takie sobie mam przeczucia:roll: Quote
ARKA Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 oktawia6 napisał(a):to zależy jeśli ta osoba jest znn ARCE i przewdywalna to nie jeśli nie to takie sobie mam przeczucia:roll: Widzialam Ją raz, na spotkaniu wolontariuszy ale wczesniej juz interesowala sie psiakami ze skierniewickiego schroniska, pomocą dla nich, kontaktowałysmy sie. Jesli podejmie decyzje o zabraniu Szarusia, to będę napewno o niego spokojna. Narazie dalej nie wiemy czy tak czy nie:shake: Quote
GrubbaRybba Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Szarusiu, trzymam kciuki! :kciuki::thumbs::kciuki::thumbs::kciuki::thumbs: Oby ta osoba się nie rozmyśliła. Quote
kiniaczeq Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ja też 3mam kciuki że się nie rozmyśliła ta osoba :multi: Quote
Lupi Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dopiero dziś trafiłam na wątek Szarusia. Trzyam kciukasy aby to był TEN domek Quote
ARKA Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Czarus rozmarzony, marzy o nowym domku!!:iloveyou: Quote
Gosiapk Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Cholerka, oby się nie rozmyśliła, tak jest teraz potrzebna! Quote
GrubbaRybba Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Szarusiu wskakuj na pierwszą! Trzymamy kciuki za twój nowy domek! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
oktawia6 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 to już nc nie pojmuje miała go zabrac ma tylko śmiesznego kotka i teraz co? to od ubiegłego tygodnia....żarty sobie robi?:roll: Quote
Gosiapk Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 oktawia6 napisał(a):to już nc nie pojmuje miała go zabrac ma tylko śmiesznego kotka i teraz co? to od ubiegłego tygodnia....żarty sobie robi?:roll: Może zmieniła zdanie, mama jej niepozwoliła, mąż się niezgodził, albo się przestraszyła... różnie bywa. Quote
ARKA Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 :roll: Nie mamy zadnych wiadomosci-czy tak czy nie. Wyjscia nie ma, czekamy. Kolejka nie ustawila sie aby adoptowac Szarusia:placz: Quote
oktawia6 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='ARKA']:roll: Nie mamy zadnych wiadomosci-czy tak czy nie. Wyjscia nie ma, czekamy. Kolejka nie ustawila sie aby adoptowac Szarusia:placz: no to pięknie-w takim razie-jak usłyszałam tydzień temu lub nawet dalej, że to wolontariuszka i sprawa jest w sumie pewna-to inaczej podchodziłam.....może dlatego, że wolontariuszka........:roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts