Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GrubbaRybba-masz wolne miejsce-największy banerek proszę wziąc staruszka:mad: :evil_lol:
ARKA - nadal nie wiem czemu stacjonarnego tel. do siebie nie chcesz podac w ogłoszeniu-jako organizacja pomagająca tam-gdy to może coś dodatkowo pomóc jemu-nie każdy ma komórkę-a przez stacjonarny moża o wiel dłużej rozmawiac i nie ogranicza to wiellu osób-jako tel.grzecznościowy - bo z taką dopiską można w ogłoszeniu podac!!!:roll:

Posted

oktawia6 napisał(a):
GrubbaRybba-masz wolne miejsce-największy banerek proszę wziąc staruszka:mad: :evil_lol:
ARKA - nadal nie wiem czemu stacjonarnego tel. do siebie nie chcesz podac w ogłoszeniu-jako organizacja pomagająca tam-gdy to może coś dodatkowo pomóc jemu-nie każdy ma komórkę-a przez stacjonarny moża o wiel dłużej rozmawiac i nie ogranicza to wiellu osób-jako tel.grzecznościowy - bo z taką dopiską można w ogłoszeniu podac!!!:roll:

I tak juz plakatu teraz nikt nie zmieni GrubbaRybba juz na urlop wybyla. Zrozum, psiak jest w schronisku-jest adres i tel. chyba posrednicy sa nie potrzebni. Co innego jak pies jest w dt

Posted

zdecydowanie-jaki "pośrednik"?:roll: co Ci szkodzi-bo doprawdy nie pojmuję co Ci szkodzi podac stacjonarny telefon-nie jesteś pani "Zuyta" tylko fundacja-reprezentujesz organizację-jeździsz do tego schroniska-potem wychodzi, że do schroniska jest tylko komórka nie ma telefonu stacjonarnego-jakiż to problem było swój podac? bo tego nie pojmuję:niewiem:

Posted

Oktawio, ARKA nie podaje swoich namiarów z tej prostej przyczyny, że nie jest ze Skierniewic. Zadzwoni do niej ktoś i co mu powie? Wszystko to samo co jest w ogłoszeniu? Jestem przeciwna dawaniu namiarów na schronisko, bo p.Ewa wydaje psy w pierwsze lepsze ręce. Ale jeśli juz maja być namiary - to lepiej żeby na wolontariuszy miejscowych, którzy w razie czego umówią się na wizytę przed- i poadopcyjną, przyjadą do schroniska, będą obecni przy wydawaniu psa. Aniela niestety nie jest w stanie być tam zawsze bo nie śpi na złożach benzyny, a szkoda:evil_lol: Już rozmawiałam z naszą koleżanką i zgodziła się żeby namiary były na nią w razie czego:)

Posted

Lemoniada napisał(a):

Oktawio, ARKA nie podaje swoich namiarów z tej prostej przyczyny, że nie jest ze Skierniewic. Zadzwoni do niej ktoś i co mu powie? Wszystko to samo co jest w ogłoszeniu? Jestem przeciwna dawaniu namiarów na schronisko, bo p.Ewa wydaje psy w pierwsze lepsze ręce. Ale jeśli juz maja być namiary - to lepiej żeby na wolontariuszy miejscowych, którzy w razie czego umówią się na wizytę przed- i poadopcyjną, przyjadą do schroniska, będą obecni przy wydawaniu psa. Aniela niestety nie jest w stanie być tam zawsze bo nie śpi na złożach benzyny, a szkoda:evil_lol: Już rozmawiałam z naszą koleżanką i zgodziła się żeby namiary były na nią w razie czego:)

wiem, ale jeździ tam i jest zaangażowana

to jeśli są wolontariusze schroniskowi to dla czego ich telefonów na stronie schroniska nie są podane???:shake:

Posted

oktawia6 napisał(a):
wiem, ale jeździ tam i jest zaangażowana

to jeśli są wolontariusze schroniskowi to dla czego ich telefonów na stronie schroniska nie są podane???:shake:

Jeśli mwisz o stronie www.psubraty.pl - jest jeszcze wbudowie i wielu rzeczy tam jeszcze nie ma. Cierpliwości cioteczko:) A Aniela przyjeżdża do nas raz na jakiś czas, to jest kawałek drogi, niestety, a paliwo kosztuje.

Dobranoc śliczny piesku! Obyś jutro czuł sie lepiej...
Dobranoc cioteczki:)

Posted

Jesli chodzi o adopcje same to sa moje numery tel. Wole odpytac delikwenta i pozniej podeslac po psiaka do schrniska, czy tez nawet pojechac. Ale jesli to ogloszenie, ze szukamy opiekuna dotychczasowego psa, to naprawde nic tu po mnie i tyle. Myslisz, ze ktos bedzie klamal, ze to jego pies a nie jego, staruszeniek?

:roll: Kasiu, spokojnie, raz w tygodniu napewno jestem w schronisku, no mialam okres ze leczylam swoje, szczepilam, to nie jezdzilam-kwarantanna poszczepienna moje psy tez obowiazuje-a wiadomo jak tam jest, a Fela tez wiadomo jaka jest:roll:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Przywołuję GrubbąRybę by wzięła banerek najpięknieszy na dogo staruszka!!!!

Nie przywołuj bo Ona juz na urlopie jest!;)