oktawia6 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 GrubbaRybba-masz wolne miejsce-największy banerek proszę wziąc staruszka:mad: :evil_lol: ARKA - nadal nie wiem czemu stacjonarnego tel. do siebie nie chcesz podac w ogłoszeniu-jako organizacja pomagająca tam-gdy to może coś dodatkowo pomóc jemu-nie każdy ma komórkę-a przez stacjonarny moża o wiel dłużej rozmawiac i nie ogranicza to wiellu osób-jako tel.grzecznościowy - bo z taką dopiską można w ogłoszeniu podac!!!:roll: Quote
Anna_33 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Nie bardzo wiem jak moglabym pomoc... Chociaz podbije. Quote
ARKA Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 oktawia6 napisał(a):GrubbaRybba-masz wolne miejsce-największy banerek proszę wziąc staruszka:mad: :evil_lol: ARKA - nadal nie wiem czemu stacjonarnego tel. do siebie nie chcesz podac w ogłoszeniu-jako organizacja pomagająca tam-gdy to może coś dodatkowo pomóc jemu-nie każdy ma komórkę-a przez stacjonarny moża o wiel dłużej rozmawiac i nie ogranicza to wiellu osób-jako tel.grzecznościowy - bo z taką dopiską można w ogłoszeniu podac!!!:roll: I tak juz plakatu teraz nikt nie zmieni GrubbaRybba juz na urlop wybyla. Zrozum, psiak jest w schronisku-jest adres i tel. chyba posrednicy sa nie potrzebni. Co innego jak pies jest w dt Quote
oktawia6 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 zdecydowanie-jaki "pośrednik"?:roll: co Ci szkodzi-bo doprawdy nie pojmuję co Ci szkodzi podac stacjonarny telefon-nie jesteś pani "Zuyta" tylko fundacja-reprezentujesz organizację-jeździsz do tego schroniska-potem wychodzi, że do schroniska jest tylko komórka nie ma telefonu stacjonarnego-jakiż to problem było swój podac? bo tego nie pojmuję:niewiem: Quote
oktawia6 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 .............................................. Quote
Lemoniada Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Oktawio, ARKA nie podaje swoich namiarów z tej prostej przyczyny, że nie jest ze Skierniewic. Zadzwoni do niej ktoś i co mu powie? Wszystko to samo co jest w ogłoszeniu? Jestem przeciwna dawaniu namiarów na schronisko, bo p.Ewa wydaje psy w pierwsze lepsze ręce. Ale jeśli juz maja być namiary - to lepiej żeby na wolontariuszy miejscowych, którzy w razie czego umówią się na wizytę przed- i poadopcyjną, przyjadą do schroniska, będą obecni przy wydawaniu psa. Aniela niestety nie jest w stanie być tam zawsze bo nie śpi na złożach benzyny, a szkoda:evil_lol: Już rozmawiałam z naszą koleżanką i zgodziła się żeby namiary były na nią w razie czego:) Quote
oktawia6 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Lemoniada napisał(a): Oktawio, ARKA nie podaje swoich namiarów z tej prostej przyczyny, że nie jest ze Skierniewic. Zadzwoni do niej ktoś i co mu powie? Wszystko to samo co jest w ogłoszeniu? Jestem przeciwna dawaniu namiarów na schronisko, bo p.Ewa wydaje psy w pierwsze lepsze ręce. Ale jeśli juz maja być namiary - to lepiej żeby na wolontariuszy miejscowych, którzy w razie czego umówią się na wizytę przed- i poadopcyjną, przyjadą do schroniska, będą obecni przy wydawaniu psa. Aniela niestety nie jest w stanie być tam zawsze bo nie śpi na złożach benzyny, a szkoda:evil_lol: Już rozmawiałam z naszą koleżanką i zgodziła się żeby namiary były na nią w razie czego:) wiem, ale jeździ tam i jest zaangażowana to jeśli są wolontariusze schroniskowi to dla czego ich telefonów na stronie schroniska nie są podane???:shake: Quote
Lemoniada Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 oktawia6 napisał(a):wiem, ale jeździ tam i jest zaangażowana to jeśli są wolontariusze schroniskowi to dla czego ich telefonów na stronie schroniska nie są podane???:shake: Jeśli mwisz o stronie www.psubraty.pl - jest jeszcze wbudowie i wielu rzeczy tam jeszcze nie ma. Cierpliwości cioteczko:) A Aniela przyjeżdża do nas raz na jakiś czas, to jest kawałek drogi, niestety, a paliwo kosztuje. Dobranoc śliczny piesku! Obyś jutro czuł sie lepiej... Dobranoc cioteczki:) Quote
oktawia6 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 no już drugi raz, piszesz, że paliwo kosztuje:roll: Murzynek do góry Quote
ARKA Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Jesli chodzi o adopcje same to sa moje numery tel. Wole odpytac delikwenta i pozniej podeslac po psiaka do schrniska, czy tez nawet pojechac. Ale jesli to ogloszenie, ze szukamy opiekuna dotychczasowego psa, to naprawde nic tu po mnie i tyle. Myslisz, ze ktos bedzie klamal, ze to jego pies a nie jego, staruszeniek? :roll: Kasiu, spokojnie, raz w tygodniu napewno jestem w schronisku, no mialam okres ze leczylam swoje, szczepilam, to nie jezdzilam-kwarantanna poszczepienna moje psy tez obowiazuje-a wiadomo jak tam jest, a Fela tez wiadomo jaka jest:roll: Quote
oktawia6 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ARKA napisał(a): Jesli chodzi o adopcje same to sa moje numery tel. no masz Ci los-to o to mi chodziło i o to pytam cały dzień!:mad: Quote
oktawia6 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Przywołuję GrubbąRybę by wzięła banerek najpięknieszy na dogo staruszka!!!! Quote
ARKA Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 oktawia6 napisał(a):Przywołuję GrubbąRybę by wzięła banerek najpięknieszy na dogo staruszka!!!! Nie przywołuj bo Ona juz na urlopie jest!;) Quote
oktawia6 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 jeśli GrubbaRybba na UW to znajdę tutaj kogoś by podręczyc-niech zobaczę, że bez banerka:evil_lol: Quote
Recommended Posts