Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='amelka0']A czy macie jakiś może kontakt z tymi osobami,co wzięły Pieska,bo może by napisać do nich czy zadzwonić,skoro sami się nie odzywają??

Ale nie ma co się denerwowac. Szarusia wziela do domu dziewczyna, która jest zaangazowana(wolontariat) w pomoc skierniewickim psiakom, schronisku. "Mozna spac spokojnie";)

Posted

;) No zyje, zyje.:p Szarus na poczatku jednak zaczął gonic kota, powarkiwal na mamę wolontariuszki:crazyeye: No kto by pomyslał, ze z tej starowinki jeeszcze taki super mini "rottfailer" wyjdzie:crazyeye:
Ale juz jest wszystko ok:p Zyje i ma sie dobrze:p

Posted

Jakiś czas temu wysłałam do Pauliny smsa z pytaniem o Szarusia i oto co mi przed chwilą odpisała:
"Cześć! Tofiarz ma się dobrze, ja już też zdążyłam go polubić - nabiera obłych kształtów, nie brudzi w domu, gania jak szczeniak za piłką a kiedy nie widzę śpi na moim tapczanie :) pieszczoch jest straszny! Z kotem to o tyle średnio, że kocica będzie potrzebowała jeszcze sporo czasu żeby nie jeżyc sie na jego widok, więc nie zmuszam ich do tego, chociaż widzę, że to ograniczenie w poruszaniu się po mieszkaniu coraz bardziej im przeszkadza i ciekawość zaczyna wygrywać."
:multi: :multi: :multi:

Posted

Spytałam o fotki i czy jest zalogowana na dogomanii, dostałam taką odpowiedź:

"Nie loguje się, bo obecnie rzadko jestem na necie. Muszę wybrać się do schronu żeby Michał pstryknął foto, dawno nie byłam. Nie przypuszczałam, że ten pies miał w sobie jeszcze tyle energii, wcześniej szedł tylko do miski i opędzał się od much a okazuje się, że na spacerze potrafi brykać nawet godzinkę :)"

Myślę, że Szaruś - Tofiarz trafił do dobrego domku, który należycie doceni jak mądre i gorące może być serce psiego staruszka:loveu:

Posted

amelka0 napisał(a):
Lemoniadko,dziękujemy Ci Kochana,za tak wspaniałe wieści:multi::multi:

Pisać takie wieści to sama przyjemność, Amelko:multi: A bannerek z Zeuską to chyba już Ci niepotrzebny, co?;)

• 3 weeks later...
Posted

Są;) Widziałyśmy Tofiarza niedawno, na Święcie Kwiatów, przyszedł do nas ze swoją opiekunką:loveu: skronie ma dalej zapadnięte i chyba już mu tak zostanie, ale boczki mu się zaokrągliły, sierść nabrała połysku, jest na grzbieciku intensywnie popielata i jedwabista, a ogonek Tofiarza jest non stop w ruchu. Jak on patrzy na swoją opiekunkę! Świata poza nią nie widzi. Serce się raduje widząc coś takiego:multi:

Ale żeby za wesoło nie było... Nowa starowinka w schronie:placz:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7334896#post7334896

• 2 weeks later...
Posted

Znalazłam kabelek, to proszę - Tofiarz na Święcie Kwiatów, Owoców i Warzyw, razem ze swoją ukochaną Pańcią:

Fotki są kiepskie, bo z telefonu, ale lepsze takie niż żadne :roll: