Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
gdzie są Skierniewice? ja widzę na pierwszym miejscu Małych Braci i Ciebie ARKA potem inne-Skierniewic nie ma...

No właśnie na ARKĘ należy zagłosować:) A ARKA przkaże karmę nam, jeśli zwycięży, oczywiście.

Posted

SŁUCHAJCIE!! TRZYMAJCIE mocno kciuki-maluszek,Szaruszek, ma szanse na dom!:p Jedna ze skierniewickich wolontariuszek najprawdopodobniej zabierze go do siebie. Ma kotka i jest obawa ale ja bym nie tyle bała sie,ze Szarus cos ale,ze kot cos Szarusiowi.

Trzymajcie mocno kciuki! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Jak będę wiedziała, ze go juz zabrala, dam znac! Dzis, jutro, ma zapasc ostateczna decyzja!!:lol:

Oktawia, tam jest przy glosowaniu podany link, przy nas, i idzie do skierniewickiego schroniska;)
Jesli ktos ma kilka psow to moze tyle glosow oddac,OKTAWIA, masz dla skierniewickiego 4 glosy!!!! LICZYMY na CIEBIE, skierniewickie psiaczki liczą na Ciebie!!:modla: Musisz wstawic zdjecie kazdego ze swoich psiaków!:p

GosiapK na Twoje wiele głosow tez liczymy:p :modla:

Posted

ARKA napisał(a):

SŁUCHAJCIE!! TRZYMAJCIE mocno kciuki-maluszek,Szaruszek, ma szanse na dom!:p Jedna ze skierniewickich wolontariuszek najprawdopodobniej zabierze go do siebie. Ma kotka i jest obawa ale ja bym nie tyle bała sie,ze Szarus cos ale,ze kotu cos Szarusiowi.

Jakbęde wiedziała, ze go juz zabrala dam znac! Dzis jutro ma zapasc ostateczna decyzja!!:lol:

Oktawia, tam jest przy glosowaniu podany link, przy nas, i idzie do skierniewickiego schroniska;)
Jesli ktos ma kilka psow to moze tyle glosow oddac,OKTAWIA, masz dla skierniewickiego 4 glosy!!!! LICZYMY na CIEBIE, skierniewickie psiaczki liczą na Ciebie!!:modla: Musisz wsatawic zdjecie kazdego ze swoich psiaków!:p

Ło matko:loveu: powstawiam wszystkie 4:eviltong:
Szaruś będzie jedynym psieskiem w domu i tylko kotek:ylsuper: :bigcool: :cunao: :drinking:

Posted

ARKA napisał(a):
SŁUCHAJCIE!! TRZYMAJCIE mocno kciuki-maluszek,Szaruszek, ma szanse na dom!:p Jedna ze skierniewickich wolontariuszek najprawdopodobniej zabierze go do siebie. Ma kotka i jest obawa ale ja bym nie tyle bała sie,ze Szarus cos ale,ze kot cos Szarusiowi.

Jak będę wiedziała, ze go juz zabrala, dam znac! Dzis, jutro, ma zapasc ostateczna decyzja!!:lol:

Jesli ktos ma kilka psow to moze tyle glosow oddac,OKTAWIA, masz dla skierniewickiego 4 glosy!!!! LICZYMY na CIEBIE, skierniewickie psiaczki liczą na Ciebie!!:modla: Musisz wstawic zdjecie kazdego ze swoich psiaków!:p

GosiapK na Twoje wiele głosow tez liczymy:p :modla:

No nie mogę uwierzyć! Suuuuuuuuuuuuuper! Bardzo się cieszę.! :-)Dziś jet jakiś dzień super wieści.Pobita Lenka znalazła dom, sparaliżowany Milordzik najprawdopodobniej pojedzie do Niemiec do domku, a teraz jeszcze Szaruś.Szczęście bez granic!!!

Posted

Bedziemy sie tak cieszyc jak bede wiedziala ze na 100% decyzja zapadla,ze Szarus juz w domku! A teraz marsz trzymac kciuki mocno!! ;) :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: aby zapadla na 100%:p