Lemoniada Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Biedny szkielecik Szaruś, mam nadzieję, że zdąży przybrać na wadze przed jesiennymi chłodami:( Hop, w górę! Quote
grinajs Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dobranoc Szaruśku.Ciebie musi zaadoptować jakas Dobra Dusza:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dobrej nocy malutki. Kolorowych snów! Może jutro będą jakieś dobre wieści. Quote
ARKA Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 :-( zagłosujcie na te biedaki skierniewickie, maja szanse na 500kg karmy: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=8316 Quote
oktawia6 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 gdzie są Skierniewice? ja widzę na pierwszym miejscu Małych Braci i Ciebie ARKA potem inne-Skierniewic nie ma... Quote
Lemoniada Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 oktawia6 napisał(a):gdzie są Skierniewice? ja widzę na pierwszym miejscu Małych Braci i Ciebie ARKA potem inne-Skierniewic nie ma... No właśnie na ARKĘ należy zagłosować:) A ARKA przkaże karmę nam, jeśli zwycięży, oczywiście. Quote
ARKA Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 SŁUCHAJCIE!! TRZYMAJCIE mocno kciuki-maluszek,Szaruszek, ma szanse na dom!:p Jedna ze skierniewickich wolontariuszek najprawdopodobniej zabierze go do siebie. Ma kotka i jest obawa ale ja bym nie tyle bała sie,ze Szarus cos ale,ze kot cos Szarusiowi. Trzymajcie mocno kciuki! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Jak będę wiedziała, ze go juz zabrala, dam znac! Dzis, jutro, ma zapasc ostateczna decyzja!!:lol: Oktawia, tam jest przy glosowaniu podany link, przy nas, i idzie do skierniewickiego schroniska;) Jesli ktos ma kilka psow to moze tyle glosow oddac,OKTAWIA, masz dla skierniewickiego 4 glosy!!!! LICZYMY na CIEBIE, skierniewickie psiaczki liczą na Ciebie!!:modla: Musisz wstawic zdjecie kazdego ze swoich psiaków!:p GosiapK na Twoje wiele głosow tez liczymy:p :modla: Quote
oktawia6 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ARKA napisał(a): SŁUCHAJCIE!! TRZYMAJCIE mocno kciuki-maluszek,Szaruszek, ma szanse na dom!:p Jedna ze skierniewickich wolontariuszek najprawdopodobniej zabierze go do siebie. Ma kotka i jest obawa ale ja bym nie tyle bała sie,ze Szarus cos ale,ze kotu cos Szarusiowi. Trzymajcie mocno kciuki! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Jakbęde wiedziała, ze go juz zabrala dam znac! Dzis jutro ma zapasc ostateczna decyzja!!:lol: Oktawia, tam jest przy glosowaniu podany link, przy nas, i idzie do skierniewickiego schroniska;) Jesli ktos ma kilka psow to moze tyle glosow oddac,OKTAWIA, masz dla skierniewickiego 4 glosy!!!! LICZYMY na CIEBIE, skierniewickie psiaczki liczą na Ciebie!!:modla: Musisz wsatawic zdjecie kazdego ze swoich psiaków!:p Ło matko:loveu: powstawiam wszystkie 4:eviltong: Szaruś będzie jedynym psieskiem w domu i tylko kotek:ylsuper: :bigcool: :cunao: :drinking: Quote
marola Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ARKA napisał(a):SŁUCHAJCIE!! TRZYMAJCIE mocno kciuki-maluszek,Szaruszek, ma szanse na dom!:p Jedna ze skierniewickich wolontariuszek najprawdopodobniej zabierze go do siebie. Ma kotka i jest obawa ale ja bym nie tyle bała sie,ze Szarus cos ale,ze kot cos Szarusiowi. Trzymajcie mocno kciuki! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Jak będę wiedziała, ze go juz zabrala, dam znac! Dzis, jutro, ma zapasc ostateczna decyzja!!:lol: Oktawia, tam jest przy glosowaniu podany link, przy nas, i idzie do skierniewickiego schroniska;) Jesli ktos ma kilka psow to moze tyle glosow oddac,OKTAWIA, masz dla skierniewickiego 4 glosy!!!! LICZYMY na CIEBIE, skierniewickie psiaczki liczą na Ciebie!!:modla: Musisz wstawic zdjecie kazdego ze swoich psiaków!:p GosiapK na Twoje wiele głosow tez liczymy:p :modla: No nie mogę uwierzyć! Suuuuuuuuuuuuuper! Bardzo się cieszę.! :-)Dziś jet jakiś dzień super wieści.Pobita Lenka znalazła dom, sparaliżowany Milordzik najprawdopodobniej pojedzie do Niemiec do domku, a teraz jeszcze Szaruś.Szczęście bez granic!!! Quote
grinajs Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 o majn Got:-o :loveu: ale news...Zaledwie po 2 h jak sie dowiedziałam o tym ze Guciowi znalazłąm domek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75425 Cieszę się,ze Szaruś będzie miał domek. Quote
AśkaK Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ARKA napisał(a):Trzymajcie mocno kciuki! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Trzymam bardzo mocno!:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
ARKA Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 zasadzkas napisał(a):Ania ma dwa koty ;) Mowisz o Ani od Michala? To nie Ania ma zabrac, inna dziewczyna;) Quote
GrubbaRybba Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cudowna wiadomość :multi::sweetCyb::bigcool::multi::Cool!::bigcool:SUPER!!!! Quote
ARKA Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Bedziemy sie tak cieszyc jak bede wiedziala ze na 100% decyzja zapadla,ze Szarus juz w domku! A teraz marsz trzymac kciuki mocno!! ;) :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: aby zapadla na 100%:p Quote
Recommended Posts