ARKA Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 MINOG napisał(a):ja tez moge zrobic plakat , moge tez zalatwic wydruki(kol, b&w) ale jestem z warszawy... MINOG, dzieki serdeczne.A mozesz wyslac pocztą? Quote
zasadzkas Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Minog, ja mogę w środę odebrać, gdzieś w Centrum albo na Mokotowie. Chyba, że Ty Arka chciałaś dla siebie te plakaty? Quote
ARKA Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 zasadzkas napisał(a):Minog, ja mogę w środę odebrać, gdzieś w Centrum albo na Mokotowie. Chyba, że Ty Arka chciałaś dla siebie te plakaty? Nie, chcialam dla Was, aby moze poczta do Skierniewic własnie wyslac ale skoro bedziesz w W-wie to fajnie, moze sie uda poprostu odebrac. Quote
zasadzkas Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Przesyłka plakatów nie zgiętych na pół to podwójna stawka. Sprawdzałam niedawno (nie pamiętam dokładnie, ale kilkanaście złotych- szkoda, można wpłacić na jakąś bidę). Moja koleżanka ma kiepską drukarkę, te plakaty bardzo się przydadzą. Jestem cały dzień i pół wieczoru w Wawie. Minog, czekam zatem na odzew. Quote
oktawia6 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dzięki ARKA za maila-on ładniejszy:eviltong: choc tamta przeurocza-będzie dobrze.....:cool1: :cool1: :cool1: Quote
AśkaK Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Nie wiem co napisać:-( , ale chcę mieć ten wątek w subskrybcjach , wstawiam chuderlaczka do podpisu. Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Owszem zastanawiałam się nad DT. I stąd moje pytanie. Nie ma powodu do nerwów, wszyscy tutaj jesteśmy aby pomóc, więc nie odbieraj postów osobiście, bo nie o ciebie w nich chodzi. Quote
oktawia6 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Gosiapk napisał(a): Owszem zastanawiałam się nad DT. I stąd moje pytanie. Nie ma powodu do nerwów, wszyscy tutaj jesteśmy aby pomóc, więc nie odbieraj postów osobiście, bo nie o ciebie w nich chodzi. Gosiaczku:buzi: :Rose: ugłaskam Cię-ja przecież też na samym początku -na pierwszych stronkach pytałam o fotki całej postaci Szarusia. Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 oktawia6 napisał(a):Gosiaczku:buzi: :Rose: ugłaskam Cię-ja przecież też na samym początku -na pierwszych stronkach pytałam o fotki całej postaci Szarusia. :razz: tak?! :) Quote
AśkaK Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Chudzina do góry! Tak mi go żal!:placz: A nic nie mogę...:placz: Buu... Quote
Lemoniada Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Gosiu kochana, naprawdę??:crazyeye: A miałaś już wcześniej podobny przypadek na tymczasie? Warszawa jest niedaleko, z transportem nie błoby problemu w razie czego. Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nie miałam tymczasów, bo mam swoich 7 psów, ale jak zobaczyłam tego biedaka, to się głęboko zastanawiać zaczęłąm. Tylko trochę się boję czy moje piesy krzywdy mu nie zrobią bo są energiczne i żywiołowe. Quote
ARKA Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Gosiapk napisał(a):Nie miałam tymczasów, bo mam swoich 7 psów, ale jak zobaczyłam tego biedaka, to się głęboko zastanawiać zaczęłąm. Tylko trochę się boję czy moje piesy krzywdy mu nie zrobią bo są energiczne i żywiołowe. Moja znajoma tez ma ten sam problem, mysli cały czas tez o nim i nie daje nam spokoju. Ma 4 psiaki w tym dwa 'swiry' a On taki jest maciupki, chucherko. Dmuchnąc i sie przewroci.:shake: :shake: :shake: Quote
oktawia6 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 właśnie-ja mam już doświadczenie moja Vitka jest ślepa i ma nowotwór więc z takimi "przypadkami" już miałam do czynienia....ja mam 4 psy obecnie a na 4-tego jest Bułeczka na DT-też jestem w klubie-poważnie zastanawiających się-ale moje wszystkie malutkie jak on-Vitka jest największa 14 kg:lol: Quote
ARKA Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 oktawia6 napisał(a):właśnie-ja mam już doświadczenie moja Vitka jest ślepa i ma nowotwór więc z takimi "przypadkami" już miałam do czynienia....ja mam 4 psy obecnie a na 4-tego jest Bułeczka na DT-też jestem w klubie-poważnie zastanawiających się-ale moje wszystkie malutkie jak on-Vitka jest największa 14 kg:lol: Vika az tyle wazy??:crazyeye: U mnie, Felka by zgniotła malenstwo:shake: niezaleznie od niecheci meza, a wrecz jego veta na jakiekolwiek nowe psy czy koty! Felka jest jak słon w skladzie porcelany. Ostanio, w domu, nagle, z pokoju zaczeła biec do korytarza, maz zapukal do drzwi. Zaczeła biec do drzwi wejsciowych, tak biegła, ze prosto na mnie, niespodziewanie, podcieła mnie, wywalilam sie. Czesto biegnie i nie patrzy, ze np. koty ma na drodze. Koty szybko odskakuja a Fiona jej przyłozy łapa za to. A Fela zdziwiona o co tej Fionie chodzi:p Quote
ARKA Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Cytuje relacje: Z tego co wiem, chlopak nie sprawia problemow, w wiekszosci czasu spi, od czasu do czasu zrobi sobie maly spacerek, troszke zje i znow idzie spac, tak jakby wogole psa nie bylo. Podjada sobie, ale nie sa to wielkie ilosci. Cale szczescie, ze Pani Ewa, dba aby mial cichutki kat, aby inne psy mu nie przeszkadzaly :) Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Biedny starowinek, jakby już na tamten śwat sie zbierał Quote
oktawia6 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 on jednak większy niż Gryfiał i Dandi-ale ogólnie mały:loveu: -tak Viktoria waży 14 kg. Moja Viktoria staruszka identycznie spędzia dnie-tak starsze psy żyją: muszą miec święty spokój, aby na krótki spacerek, odpowiednie żywienie, na podusiach i śpi, to seniorki-kochany maluszek-cudo:placz: :loveu: :-( :placz: Quote
malagos Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Aż sie serce sciska na widok takiego psiego staruszka :-( On też ma prawo do godnej starosci i śmierci.... Quote
Recommended Posts