Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MINOG napisał(a):
ja tez moge zrobic plakat , moge tez zalatwic wydruki(kol, b&w) ale jestem z warszawy...

MINOG, dzieki serdeczne.A mozesz wyslac pocztą?

Posted

zasadzkas napisał(a):
Minog, ja mogę w środę odebrać, gdzieś w Centrum albo na Mokotowie.
Chyba, że Ty Arka chciałaś dla siebie te plakaty?

Nie, chcialam dla Was, aby moze poczta do Skierniewic własnie wyslac ale skoro bedziesz w W-wie to fajnie, moze sie uda poprostu odebrac.

Posted

Przesyłka plakatów nie zgiętych na pół to podwójna stawka. Sprawdzałam niedawno (nie pamiętam dokładnie, ale kilkanaście złotych- szkoda, można wpłacić na jakąś bidę). Moja koleżanka ma kiepską drukarkę, te plakaty bardzo się przydadzą. Jestem cały dzień i pół wieczoru w Wawie. Minog, czekam zatem na odzew.

Posted

Owszem zastanawiałam się nad DT. I stąd moje pytanie. Nie ma powodu do nerwów, wszyscy tutaj jesteśmy aby pomóc, więc nie odbieraj postów osobiście, bo nie o ciebie w nich chodzi.

Posted

Gosiapk napisał(a):

Owszem zastanawiałam się nad DT. I stąd moje pytanie. Nie ma powodu do nerwów, wszyscy tutaj jesteśmy aby pomóc, więc nie odbieraj postów osobiście, bo nie o ciebie w nich chodzi.

Gosiaczku:buzi: :Rose: ugłaskam Cię-ja przecież też na samym początku -na pierwszych stronkach pytałam o fotki całej postaci Szarusia.

Posted

oktawia6 napisał(a):
Gosiaczku:buzi: :Rose: ugłaskam Cię-ja przecież też na samym początku -na pierwszych stronkach pytałam o fotki całej postaci Szarusia.

:razz: tak?! :)

Posted

Nie miałam tymczasów, bo mam swoich 7 psów, ale jak zobaczyłam tego biedaka, to się głęboko zastanawiać zaczęłąm. Tylko trochę się boję czy moje piesy krzywdy mu nie zrobią bo są energiczne i żywiołowe.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nie miałam tymczasów, bo mam swoich 7 psów, ale jak zobaczyłam tego biedaka, to się głęboko zastanawiać zaczęłąm. Tylko trochę się boję czy moje piesy krzywdy mu nie zrobią bo są energiczne i żywiołowe.

Moja znajoma tez ma ten sam problem, mysli cały czas tez o nim i nie daje nam spokoju. Ma 4 psiaki w tym dwa 'swiry' a On taki jest maciupki, chucherko. Dmuchnąc i sie przewroci.:shake: :shake: :shake:

Posted

właśnie-ja mam już doświadczenie moja Vitka jest ślepa i ma nowotwór więc z takimi "przypadkami" już miałam do czynienia....ja mam 4 psy obecnie a na 4-tego jest Bułeczka na DT-też jestem w klubie-poważnie zastanawiających się-ale moje wszystkie malutkie jak on-Vitka jest największa 14 kg:lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
właśnie-ja mam już doświadczenie moja Vitka jest ślepa i ma nowotwór więc z takimi "przypadkami" już miałam do czynienia....ja mam 4 psy obecnie a na 4-tego jest Bułeczka na DT-też jestem w klubie-poważnie zastanawiających się-ale moje wszystkie malutkie jak on-Vitka jest największa 14 kg:lol:

Vika az tyle wazy??:crazyeye:

U mnie, Felka by zgniotła malenstwo:shake: niezaleznie od niecheci meza, a wrecz jego veta na jakiekolwiek nowe psy czy koty!

Felka jest jak słon w skladzie porcelany. Ostanio, w domu, nagle, z pokoju zaczeła biec do korytarza, maz zapukal do drzwi. Zaczeła biec do drzwi wejsciowych, tak biegła, ze prosto na mnie, niespodziewanie, podcieła mnie, wywalilam sie.

Czesto biegnie i nie patrzy, ze np. koty ma na drodze. Koty szybko odskakuja a Fiona jej przyłozy łapa za to. A Fela zdziwiona o co tej Fionie chodzi:p

Posted

Cytuje relacje:

Z tego co wiem,
chlopak nie sprawia problemow, w wiekszosci czasu spi, od czasu do
czasu zrobi sobie maly spacerek, troszke zje i znow idzie spac, tak
jakby wogole psa nie bylo. Podjada sobie, ale nie sa to wielkie ilosci.
Cale szczescie, ze Pani Ewa, dba aby mial cichutki kat, aby inne psy
mu nie przeszkadzaly :)

Posted

on jednak większy niż Gryfiał i Dandi-ale ogólnie mały:loveu: -tak Viktoria waży 14 kg.
Moja Viktoria staruszka identycznie spędzia dnie-tak starsze psy żyją: muszą miec święty spokój, aby na krótki spacerek, odpowiednie żywienie, na podusiach i śpi, to seniorki-kochany maluszek-cudo:placz: :loveu: :-( :placz: