Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
A czy on będzie mógł być sam przez ok. 10godzin dziennie?

:placz: on siedzi od godz 16-tej do 8 rano w duzym transporterze więc co to za życie?:placz: Jak dlugo tak mozna....:placz:

Posted

[quote name='ARKA']:placz: on siedzi od godz 16-tej do 8 rano w duzym transporterze więc co to za życie?:placz: Jak dlugo tak mozna....:placz:
Ojej,to On 16 godzin samiutki siedzi,bidaczek:placz::placz:....

Posted

:crazyeye:

ARKA napisał(a):
:placz: on siedzi od godz 16-tej do 8 rano w duzym transporterze więc co to za życie?:placz: Jak dlugo tak mozna....:placz:

16 godzin się nie załatwia? :-o

Posted

I co z domkiem dla Szarusia, jest, nie ma...?:oops: :-(
Jak widzicie możliwość wsparcia finansowego gdyby Szaruś trafił do DT i wymagał leczenia? I byłby to taki DT już dożywotni, chyba że znalazłby się lepszy domek na stałe, na te ostatnie dni.
Tak tylko gdybam na razie, Szaruś mi serce złamał i nic nie potrafię napisać jak tu wchodzę. Tylko patrzę i czytam i nosem pociągam.:-(

Posted

Witajcie Cioteczki!
Co tam u Szarusia :loveu:, bo z tego, co przeczytałam, to na razie nic nowego :shake::-(:-(
Już jestem z powrotem :), gotowa do działania. Czy zrobić allegro? Umieszczę też ogłoszenia o Szarusiu w necie (gdzie sie da).

Tylko domku nie mogę dać Szarusiowi :shake::shake::shake:. Oby biedak znalazł wreszcie domek!

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Witajcie Cioteczki!
Co tam u Szarusia :loveu:, bo z tego, co przeczytałam, to na razie nic nowego :shake::-(:-(
Już jestem z powrotem :), gotowa do działania. Czy zrobić allegro? Umieszczę też ogłoszenia o Szarusiu w necie (gdzie sie da).

Tylko domku nie mogę dać Szarusiowi :shake::shake::shake:. Oby biedak znalazł wreszcie domek!

Wspaniale, że zrobisz ogłoszenia! :multi: