oktawia6 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 i jak? czekamy na głos doradczy...dla cudownego Szaraczka Quote
ARKA Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Gosiapk napisał(a):A czy on będzie mógł być sam przez ok. 10godzin dziennie? :placz: on siedzi od godz 16-tej do 8 rano w duzym transporterze więc co to za życie?:placz: Jak dlugo tak mozna....:placz: Quote
oktawia6 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Boże-to okropne:sad: :cry: :cry: :cry: ................ Quote
amelka0 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='ARKA']:placz: on siedzi od godz 16-tej do 8 rano w duzym transporterze więc co to za życie?:placz: Jak dlugo tak mozna....:placz: Ojej,to On 16 godzin samiutki siedzi,bidaczek:placz::placz:.... Quote
ARKA Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Pracownicy pracuja od 8-smej do 16-stej w sobote i niedziele od 8-smej do 10-siatej(dwie godziny):placz: Quote
Gosiapk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :crazyeye: ARKA napisał(a)::placz: on siedzi od godz 16-tej do 8 rano w duzym transporterze więc co to za życie?:placz: Jak dlugo tak mozna....:placz: 16 godzin się nie załatwia? :-o Quote
oktawia6 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 no własnie ARKA-16 godzin jest w tym transporterku i nic a nic się w nim nie załatwi? Aż mi się nie chce wierzyc:roll: Quote
aniac50 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 oktawia6 napisał(a):Jak się czuje Szaruś today?:roll:Jezu !OKTAWIO !!!!Tomorrow będzie tak samo !!!!:cool3: Quote
kiniaczeq Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 aniac50 napisał(a):Jezu !OKTAWIO !!!!Tomorrow będzie tak samo !!!!:cool3: no musi byc kochany piesek do gory Quote
AśkaK Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 I co z domkiem dla Szarusia, jest, nie ma...?:oops: :-( Jak widzicie możliwość wsparcia finansowego gdyby Szaruś trafił do DT i wymagał leczenia? I byłby to taki DT już dożywotni, chyba że znalazłby się lepszy domek na stałe, na te ostatnie dni. Tak tylko gdybam na razie, Szaruś mi serce złamał i nic nie potrafię napisać jak tu wchodzę. Tylko patrzę i czytam i nosem pociągam.:-( Quote
oktawia6 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 DT to nie dla niego-dla niego na schyłek życia ciepła poducha i opieka:roll: Quote
aniac50 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Tylko gdzie znależć TAKI DOMEK !!!!Szaruś pokaż się na pierwszej stronie !!!Może to właśnie dziś odmnieni się twój los ?! Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witajcie Cioteczki! Co tam u Szarusia :loveu:, bo z tego, co przeczytałam, to na razie nic nowego :shake::-(:-( Już jestem z powrotem :), gotowa do działania. Czy zrobić allegro? Umieszczę też ogłoszenia o Szarusiu w necie (gdzie sie da). Tylko domku nie mogę dać Szarusiowi :shake::shake::shake:. Oby biedak znalazł wreszcie domek! Quote
Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Witajcie Cioteczki! Co tam u Szarusia :loveu:, bo z tego, co przeczytałam, to na razie nic nowego :shake::-(:-( Już jestem z powrotem :), gotowa do działania. Czy zrobić allegro? Umieszczę też ogłoszenia o Szarusiu w necie (gdzie sie da). Tylko domku nie mogę dać Szarusiowi :shake::shake::shake:. Oby biedak znalazł wreszcie domek! Wspaniale, że zrobisz ogłoszenia! :multi: Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Na początek jest allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=223624289 Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Są ogłoszenia na populadzie, gumtree, kupsprzedaj i nagłośniona sprawa na gronie. Oby pomogło!:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts