Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amelka0 napisał(a):

Ja cały czas się zastanawiam jak to się stało że Miśtek
  • 17letni,który ledwo powłóczył łapkami i wyglądał jakby za 5 minut miał umrzeć,znalazł się w schronie w zupełnie innym mieście jak mieszkał i gdyby nie cud,że wykupili Go do hotelu, dali Go do tv.a dziadkowie akurat tą tv.oglądali nigdy by jej nie znaleźli....
    A po powrocie,choć naprawę ledwo ciągnął(wyglądał jakby ból sprawiało mu nadal leżenie),to.....nadal potrafił będąc na działce oddalić się od Państwa....Tu jest Jego wątek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46696

• :crazyeye: niesamowite...losy, wedrowki zwierząt sa jednak nieznane..

Posted

GrubbaRybba super plakat:multi:,jest jak być powinien,może tylko zmień"spędziła"na "spędził";)
    I teraz trzeba poobwieszać całą okolicę,gdzie się da i nie tylko dalej również,bo jeżeli np.wszedł do autobusu i dojechał do innej miejscowości to kto wie....dobrze by było poszukać tu na dogo osób,które mieszkają w pobliskich miejscowościach,aby też się włączyły akcje klejenia plakacików.

Posted

ja znalazłam dwa adresy tego schroniska i nie wiem, który jest prawdziwy.

SKIERNIEWICE Schronisko dla Zwierząt ul. Pamiętna 2, tel.(0-46) 833 6966; 832 4957

lub

96-100 Skierniewice, ul. Podleśna 2(0-46) 833 69 66

Posted

ARKA napisał(a):

Na schronisko. ul. Pamiętna 16 w godzinach 8-16, sobota/niedziela 8-10
    telefon, nie wiem czy jest sens podawc, to komorka, i czesto nie s słyusza ze dzwoni i nie odbieraja a i tak ktos musi po psiak do schroniska sam pojechac.

Dlaczego w takiej sytuacji nie chcesz podac nawet swego nr telefonu-do jego ogłoszenia?

Posted

Naniosłam zmiany w plakacie.

http://img341.imageshack.us/img341/9287/starszypiesekchcewrcidorh1.jpg

ARKA: Namiary są tylko na schronisko. Sorki, nie zauważyłam wcześniej twojego posta.

Allegro chyba jednak nie zdążę dziś zrobić.Internet mam tylko w pracy, a nie bardzo mam czas się tym zająć. W poniedziałek jadę na urlop i dziś mam urwanie głowy.
    Jeśli nie zdążę z allegro dziś, to zajmę sie nim po urlopie.

Posted

oktawia6 napisał(a):
    Dlaczego w takiej sytuacji nie chcesz podac nawet swego nr telefonu-do jego ogłoszenia?

Pies jest w Skierniewiach a ja nie. Co da podanie mojego telefonu?

Posted

kiche_wilczyca napisał(a):
    psinek dodany do ogłoszeń o adopcjach.Dziewczyny będe musiała wyedytować ogłoszenie, czyje dane mam podawać???? Z kim mają się ludzie kontaktować???

schronisko: 606119137 i moze wasze ze Skierniewic.

Posted

A w plakcie sa podane jakies stacjonarne numery tel. Czy to wolontariuszy? Schronisko nie ma zadnego stacjonarnego tel, tylko komórke.

Posted

oktawia6 napisał(a):
    nie wiem-"co da" jako wolontariuszaka możesz zawsze podac tak jak wszędzie to robią dziewczyny

Mogę podac i odsylac do schroniska, owszem.

Posted

ARKA napisał(a):

A w plakcie sa podane jakies stacjonarne numery tel. Czy to wolontariuszy? Schronisko nie ma zadnego stacjonarnego tel, tylko komórke.

przecież nie należysz do Hamasu-dlaczego jako wolontariuszka/pomagająca tam nie chesz podac swego telefonu???

Proszę pobierajcie piękne banerki-zrobiła Misiaczek:lol: :

500x100 pikseli:

średni, 250x100 pikseli:

oraz dla tych co mało miejsca mają, 150x100 pikseli:

potem będę czatowac kto go nie wziął a ma wolne miejsce:mad: :evil_lol: !!!

Posted

ARKA napisał(a):

Ja znalazłam takie numery telefonu w internecie.
    Czy one są nieaktualne?

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
    Ja znalazłam takie numery telefonu w internecie.
    Czy one są nieaktualne?

:shake: :shake: :shake: tylko jest komorkowy telefon.

schronisko: 606119137