oktawia6 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 GrubbaRyba dzięki:loveu: i zA WZIĘCIE BANERKA TEZ:loveu: :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Są ogłoszenia na populadzie, gumtree, kupsprzedaj i nagłośniona sprawa na gronie. Oby pomogło!:kciuki::kciuki::kciuki: :multi: :multi: :multi: Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Napisałam też posty na różnych skierniewickich forach, dałam link do plakatu i poprosiłam o rozklejanie. Może ktoś pozna tego psiaka. Trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Napisałam też posty na skierniewickich forach. Może ktoś rozpozna psiaka. Umieściłam też plakat na tych forach z prośbą o rozklejenia. Szarusiu trzymaj się, działamy!!! Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Oj, coś się powtarzam :roll: No cóż cały dzień w pracy daje się we znaki, mózg przestaje działać :oops2: Quote
oktawia6 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ostro wzięłaś się do roboty Graby Rybko:loveu: :B-fly: po tym urlopie:eviltong: Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 oktawia6 napisał(a):ostro wzięłaś się do roboty Graby Rybko:loveu: :B-fly: po tym urlopie:eviltong: :evil_lol: po prostu dziś nie było mojego szefa w pracy i miałam więcej czasu. Zamiast zajmować się pracą zajęłam się psiakami i szukaniem działki na Mazurach :evil_lol: Quote
kiniaczeq Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 grubbarybka - dzieki za wszystko :multi: jestes wielka Quote
oktawia6 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 tak nieobecnośc szefa czasem jest potrzebna:evil_lol: Szaruś na pierwszą stronę Quote
oktawia6 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Szaruś regularnie na pierwszą:painting: ARKA-wklej te 2 zdjęcia na pierwszą stronę jego wątku-do pozostałych!!! Quote
Lemoniada Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ufff, wróciłam i doczytuję. W weekend w schronisku byli pewnie Ania z Michałem, jutro zapytam w meilu co tam u Szarusia nowego. GrubbaRybbo - wielkie dzięki:loveu: I z góry mówię, że skierniewickie fora są do d***:roll: Quote
oktawia6 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a i na pewno niewielki zasięg prawda Lemoniadko? Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 A jakie jest najbliższe Skierniewic inne większe miasto? MOże tam ogłosić? Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Czy ktoś pyta o Szarusia?? Co u niego słychać? Jak się czuje staruszek? Quote
AśkaK Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gosiapk napisał(a):A jakie jest najbliższe Skierniewic inne większe miasto? MOże tam ogłosić? Do W-wy jest jakieś 60-70 km. Quote
ARKA Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 cóż, tylko mogę o nim przypomniec:shake: Oktawia, czy mnie sie jeszcze zmiesci jakis banerek Bułeczki?zobacz moj podpis. Quote
ata Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 maly banerek szkielecika poprosze!! tylko bez tej kostuchy..... Quote
oktawia6 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='ata'] maly banerek szkielecika poprosze!! tylko bez tej kostuchy..... proszę uprzejmie cioteczko: do podpisu-kostucha musi byc bo ona wisi nad nim:zly7: :bigcry: !!! Quote
Recommended Posts