Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem na zaproszenie - jejku jakie biedactwo, jakie cierpienie i to trzymanie na łańcuchu- chyba po to żeby czasem nie znalazła na śmietniku czegoś do jedzenia :(

wiesz! właśnie też tak pomyślałam!  więcej  znalazła by będąc na wolności! 

Posted

Ależ cudne posłanko! :) Dana jak zwykle z prezentami zaszalała :)

Mój były podopieczny Lisek z łańcucha z początku też spał na schodach, dopóki nie zobaczył że moje śpią w tym czymś no to znaczy że to musi być fajne! ;)

Posted

Jestem na zaproszenie. Wiele dramatów psich już widziałam na dogo i nie tylko. Ale te pierwsze zdjęcia suni po prostu odebrały mi mowę. Co za drań jej zgotował taki los, ogrodzenie (w tle) fundnął sobie nie złe, a psa prawie zagłodził na śmierć. Czy zostały mu oficjalnie postawione zarzuty znęcania się nad zwierzęciem? Oczywiście wesprę sunię finansowo.

Guest Olimpijka
Posted

Powinien mieć postawione zarzuty, oby doszło do tego i do wyroku.

Sunia jest piękna :)

Posted

Ja jestem u Tiffani od początku tylko nie piszę.
Wszystko co mogłam powiedzieć oglądając pierwsze zdjęcia niestety nie nadawało się do napisania posta.

Też liczę, że ten potwór, który doprowadził ją do takiego stanu zostanie ukarany.

Będę zaglądać :)

Posted

Tiffani wygląda o niebo lepiej od dnia kiedy do nas trafiła, jednak wciąż jeszcze musimy pracować nad tym, żeby wyglądała jak zdrowy, zadbany i odkarmiony psiak - na żywo nie jest jednak tak pięknie jak na zdjęciach :(  Jest również bardzo zazdrosna o człowieka i jedzenie! Na spacerku jak szła z kolegą - Pusiem, to wszystko było w porządku, do puki Pusio nie znalazł sobie jedzenia .... Ale jest przekochaną sunią :) :) Jednak jej przyszły domek będzie musiał być raczej bez innych zwierzaków i będzie musiał być przede wszystkim dobrze sprawdzony!

Posted

Nie dziwię się Tiffani,że się tak zachowuje,przecież tyle czasu była głodzona,wciąż głodna.Najlepiej gdyby znalazł się domek bez zwierzaków,wtedy miseczka jedzonka by była tylko na wyłączność Tiffani.

Posted

Jest zazdrosna o to czego nigdy nie miała, czyli o jedzenie i o uwagę człowieka. Gdy zrozumie, że jedno i drugie ma i to nie znika, przestanie być zazdrosna a każdym razie nie tak mocno.

Posted

Jest zazdrosna o to czego nigdy nie miała, czyli o jedzenie i o uwagę człowieka. Gdy zrozumie, że jedno i drugie ma i to nie znika, przestanie być zazdrosna a każdym razie nie tak mocno.

dokładnie!