Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też do ślicznej smutnej sunieczki zaglądam. Nie smuć się Tiffany, już jest lepiej - pełny brzuszek i tyle ludzi, którzy Ci dobrze życzą, a będzie i domek - zobaczysz :)

Posted

Kochana iskiereczko k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,61_QX_orig.

zagladam  i sciskam za wszystko najlepsze tobiek,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,61_QX_orig.

wszystko co przezyla ...ma w oczetach ....cudnych oczetach 

serce raduje jaka bezpieczna cudna 

Posted

Byłoby fajnie zobaczyć jak Tiffany obecnie wygląda.
Czy w Waszym schronisku psy chodzą na spacery na zewnątrz?? Tiffany też??

Tak, co niedzielę jest wyprowadzanie psiaków, od 10 do 13:00 :) Tiffany też oczywiście chodzi :)
Posted

nie chcę zapeszać!, ale nasza dziewczynka nadal przebywa w izolatce! powód jest inny, miała sterylizację :) czyżby szykowała się do własnego domu? .... o wszystko wypytamy kierownika Marka i damy znać!!! trzymajcie kciuki!!!

• Upvote 1
Posted

Oby, oby domek się szykował ;) I to najlepiej taki jak ze snu, po tym co dziewczyna przeszła zdecydowanie na taki zasługuję! 

święta prawda! ona zasługuje na najlepszy domek! każdy wie, co przeszła i teraz musi być prawdziwym członkiem rodziny, dom musi być jak SPA:):) 

• Upvote 2
Posted

nie chcę zapeszać!, ale nasza dziewczynka nadal przebywa w izolatce! powód jest inny, miała sterylizację :) czyżby szykowała się do własnego domu? .... o wszystko wypytamy kierownika Marka i damy znać!!! trzymajcie kciuki!!!

zaciśnięte z całych sił !!!!!!!!!!!!!! :)

Posted

nie znam szczegółów, ale kierownik Marek stwierdził, że domek sprawdziła Pani Prezes i Tiffani będzie miała piękną posesję:), ludzie rzekomo są OK! myślę, że Pani Prezes jest na tyle wyczulona na Jej punkcie, że jeśli stwierdzi, ze to jest to, to tak będzie!! nie rozmawiałam osobiście i dlatego tak piszę! Może jutro zadzwonię i dopytam co i jak:):) Zdjęcia kinga ma dostać od kierownika dzisiaj wieczorem!, Zapraszamy na sesję pięknej dziewczyny:):)

Posted

Oby to było to! Oby już resztę życia spędziła szczęśliwa i kochana! Bardzo mocno trzymam za nią kciuki i czekam na nowe zdjęcia ślicznotki ;)