kinga_kinga7 Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 W niedzielę będą zdjęcia Tiffani :) Quote
agat21 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 W niedzielę będą zdjęcia Tiffani :) O, to fajnie :) Quote
danusiadanusia Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 zapraszamy na niedzielną sesję dziewczynki:) Quote
Jota67 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Będziemy czekać na zdjęcia z sesji! Mam nadzieję, że już aż tak mocno nie będą żeberka przez skórę wyłaziły.... :( Quote
kinga_kinga7 Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Tiffani zamieniła już swoją izolatkę na boks! Pięknie dochodzi do siebie, zresztą sami zobaczcie :) Quote
lwica79 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 ech.. serce rośnie, że sunia uratowana , ale.. Jak na Boga do tego doszło? Nie była chyba trzymana zamknięta w szopie przed widokiem ludzi ? Ile osób codziennie ją mijało głodującą i tak wyglądającą i .. niech to szlag. Tak samo jak na właścicieli, tak jestem zła na ludzi którzy są obojętni, którym szkoda było wybrać numer straży miejskiej , zgłosić pilną interwencję i chociaż zajrzeć następnego dnia czy pies został zabrany z tego piekła. do takiego stanu pies raczej nie dochodzi z trzy dni- tylko pewnie tygodniami/miesiącami- i .. mieszkał z wyludnionej okolicy na posesji ogrodzonej gęstym żywopłotem , żadnych sąsiadów i przechodniów, żadnych ludzi z sercem i rozumem przechodzących obok? 1 Quote
sonek666 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Z zaproszenia przylatuję i zapraszam na błyskawiczny mini bazarek dla Tiffani :) Może akurat Komuś się coś spodoba ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/146075-malutki-bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-w-opcji-kt-dla-tiffani-do-2003-godz-2100/?p=16129977 Quote
kinga_kinga7 Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Dziękujemy SONEK w imieniu Tiffani :) :) Quote
agat21 Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 ech.. serce rośnie, że sunia uratowana , ale.. Jak na Boga do tego doszło? Nie była chyba trzymana zamknięta w szopie przed widokiem ludzi ? Ile osób codziennie ją mijało głodującą i tak wyglądającą i .. niech to szlag. Tak samo jak na właścicieli, tak jestem zła na ludzi którzy są obojętni, którym szkoda było wybrać numer straży miejskiej , zgłosić pilną interwencję i chociaż zajrzeć następnego dnia czy pies został zabrany z tego piekła. do takiego stanu pies raczej nie dochodzi z trzy dni- tylko pewnie tygodniami/miesiącami- i .. mieszkał z wyludnionej okolicy na posesji ogrodzonej gęstym żywopłotem , żadnych sąsiadów i przechodniów, żadnych ludzi z sercem i rozumem przechodzących obok? święta racja.. wiwat kraj z 98% zadeklarowanych katolików! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Tiffani zamieniła już swoją izolatkę na boks! Pięknie dochodzi do siebie, zresztą sami zobaczcie :) Kinga_kinga7, sunia rzeczywiście wygląda już lepiej :). To chyba jest zewnętrzny boks, czy dla Tiffani to nie jest troszkę za szybko ?Przysłane posłanka okazały się chyba zbyt małe dla Tiffani ? Kinga_kinga7 napisz mi wobec tego proszę, jakie jest potrzebne legowisko dla suni (wymiary) :). Widać: http://i61.tinypic.com/2lkzabp.jpgże te kosteczki Tiffani jeszcze wystają :(, choć oczywiście jest lepiej niż było. Pod szyjką Tiffani widać jakąś dość długą zmianę, co mówi o tym weterynarz ? Quote
Anula Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Kinga_kinga7, sunia rzeczywiście wygląda już lepiej :). To chyba jest zewnętrzny boks, czy dla Tiffani to nie jest troszkę za szybko ? Przysłane posłanka okazały się chyba zbyt małe dla Tiffani ? Kinga_kinga7 napisz mi wobec tego proszę, jakie jest potrzebne legowisko dla suni (wymiary) :). Widać: http://i61.tinypic.com/2lkzabp.jpgże te kosteczki Tiffani jeszcze wystają :(, choć oczywiście jest lepiej niż było. Pod szyjką Tiffani widać jakąś dość długą zmianę, co mówi o tym weterynarz ? Wątpię aby Schronisko wsadziło do budy legowisko.Raczej w budzie jest słoma albo już jej nie ma.Sądzę,że Tiffani lepiej czuje się w budzie i w kojcu bo przynajmniej cokolwiek widzi.W izolatce była zamknięta w kojcu. Quote
KrystynaS Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Tiffany już lepiej wygląda, zdecydowanie. I spojrzenie też już inne. Kości będą jeszcze sterczeć przez jakiś czas. Też myślę, że powinna jeszcze trochę, pobyć w boksie wewnętrznym. Takiej chudzinie jest w nocy zimno, nie ma przecież żadnej warstewki tłuszczu pod skórą. Bardzo ładna z niej sunia :) Quote
Radek Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Dziękuję za zaproszenie. Po niedzieli przeleję jakiś grosik. Quote
kinga_kinga7 Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Tiffani ma w budzie słomę! W boksie zewnętrzym czuje się znacznie lepiej, widzi ludzi, kazdy ją mizia i dotyka, a tego bardzo potrzebuje! Quote
marra Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Cieszmy się, że ta sunia została zauważona i jest bezpieczna. W porównaniu z tym co przeżyła kojec i buda to raj na ziemi! a jak ma słomę to na pewno daje radę. Quote
Ewixon Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Tiffany już lepiej wygląda, zdecydowanie. I spojrzenie też już inne. Kości będą jeszcze sterczeć przez jakiś czas. Też myślę, że powinna jeszcze trochę, pobyć w boksie wewnętrznym. Takiej chudzinie jest w nocy zimno, nie ma przecież żadnej warstewki tłuszczu pod skórą. Bardzo ładna z niej sunia :) wspaniale że sunieczce już co raz lepiej!! :) w dzień jest na świeżym powietrzu a na noc jest zabierana do pomieszczenia w ciepełko :) Quote
danusiadanusia Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015   Wątpię aby Schronisko wsadziło do budy legowisko.Raczej w budzie jest słoma albo już jej nie ma.Sądzę,że Tiffani lepiej czuje się w budzie i w kojcu bo przynajmniej cokolwiek widzi.W izolatce była zamknięta w kojcu.  dziewczyny kochane:) wiem, że martwicie się o naszą pięknotkę:), ale sunia wietrzy się tylko w dzień! noc spędza nadal w izolatce:):) a robi się straszna zadziora! obszczekuje wszystkich! nie można Jej trzymać zamkniętej ! troszkę słonka jeszcze nikomu nie zaszkodziło! w budzie ma słomę gdyby chciała poleżakować:):) Quote
danusiadanusia Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Kinga_kinga7, sunia rzeczywiście wygląda już lepiej :). To chyba jest zewnętrzny boks, czy dla Tiffani to nie jest troszkę za szybko ? Przysłane posłanka okazały się chyba zbyt małe dla Tiffani ? Kinga_kinga7 napisz mi wobec tego proszę, jakie jest potrzebne legowisko dla suni (wymiary) :). Widać: http://i61.tinypic.com/2lkzabp.jpgże te kosteczki Tiffani jeszcze wystają :(, choć oczywiście jest lepiej niż było. Pod szyjką Tiffani widać jakąś dość długą zmianę, co mówi o tym weterynarz ? właśnie rozmawiałam z p. Sławkiem, bo kierownik jest na urlopie! posłanka dotarły, jutro będą zdjęcia! problem jest taki, że nasza niunia nie kładzie się do nich, tylko na dywanik! mówiłam też żeby zobaczył czy są dobre na wielkość, może kiedyś nauczy się w nich spać! zobaczymy jutro!! Quote
danusiadanusia Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Przelałem dyszkę dla chudzinki:) serdecznie dziękujemy:):) i zapraszamy Cię na dalszą metamorfozę pięknej TIFFANI :):) Quote
Jota67 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Odwiedzam ślicznotkę! Mam nadzieję ze moje 2 dyszki doszły? Quote
danusiadanusia Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015   Odwiedzam ślicznotkę! Mam nadzieję ze moje 2 dyszki doszły?  jak tylko dostaniemy rozliczenie od księgowej to wpiszemy w rozliczeniu:) pewnie jest! ja bardzo proszę o wpisywaniu nicku !!! kochani rozliczenie wpisujemy na bazarku cegiełkowym na TIFFANI http://www.dogomania.com/forum/topic/145870-ten-szkielet-to-tiffani-%E2%80%93-prosz%C4%99-zajrzyj-i-kup-wirtualn%C4%85-cegie%C5%82k%C4%99-dla-tej-bezbronnej-suni-do-31-marca-2015-r-do-godz-22-00/ tam wpłaty wpływają bezpośrednio na konto schroniska Quote
Recommended Posts