elik Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Pod koniec stycznia, to ile to będzie brakowało do 3-ch miesięcy :) ??? ... Wg moich wyliczeń pod koniec stycznia to będzie prawie 3 miesiące :D :D :D ... No więc ile to będzie ;) Niewiele ponad miesiąc, czy prawie 3 m-ce ??? P Licząc od dzisiaj, to byłoby niewiele ponad miesiąc, a Franulek był adoptowany w listopadzie o ile dobrze pamiętam :) Quote
Anecik Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 No więc ile to będzie ;) Niewiele ponad miesiąc, czy prawie 3 m-ce ??? P Licząc od dzisiaj, to byłoby niewiele ponad miesiąc, a Franulek był adoptowany w listopadzie o ile dobrze pamiętam :) Elik wracaj z tego kosmosu na ziemię :D Stąd tyle buziek uśmiechniętych ponieważ Franka wywiozłam 13.XII i pod koniec stycznia będzie - krakowskim targiem - 1,5 miesiąca. Quote
Poker Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 No w końcu wiadomo ile będzie. Czyli co najmniej o 1,5 miecha za mało. Quote
elik Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Elik wracaj z tego kosmosu na ziemię :D Stąd tyle buziek uśmiechniętych ponieważ Franka wywiozłam 13.XII i pod koniec stycznia będzie - krakowskim targiem - 1,5 miesiąca. No w końcu wiadomo ile będzie. Czyli co najmniej o 1,5 miecha za mało. Ha, ha,ha ale mnie przyłapałyście :) :D :P Czas za szybko płynie. Wydawało mi się, że to było w listopadzie :) 1 Quote
Bogusik Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ależ miałam co nadrabiać w czytaniu i łezkaniu z radości! :) Reasumując powiem tak: Cudowne wieści,cudowny domek Franiowy i cudowna anecik,że dała Franiowi tak wspaniały dt :) :) :) 1 Quote
Poker Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 wszystkim cioteczkom i wujkom zaglądającym na ten wątek i ich pieseczkom życzy Giga z opiekunami i resztą ferajny. 1 Quote
Bogusik Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,DUŻO ZDROWIA I NAJLEPSZYCH DOMKÓW DLA BEZDOMNIACZKÓW! :) 1 Quote
Anecik Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Franulku od Mimronków i Anecików dla Ciebie i Twojej Rodzinki [url=http://www.picturesanimations.com/newyear][/url] 1 Quote
Anecik Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Franio rok starszy :) A kocyk wciąż ten sam :D Czy to już jest przyjażń??? Quote
elik Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 ... Czy to ... jest przyjaźń??? Czy to jest kochanie ... :D Jak zwał, tak zwał, grunt, że się nie gryzą :P 1 Quote
Gusiaczek Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ideałem jest miłość w przyjaźni ;) :D Słonecznie pozdrawiam Quote
elik Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Ideałem jest miłość w przyjaźni ;) :D Słonecznie pozdrawiam Samo sedno :) 1 Quote
elik Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 To jest traktat o nieagresji :) Dobrze powiedziane :D Quote
agatelka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Witam już dłuższy czas mam okazję przyglądam się forum, jestem szczęśliwą posiadaczką Frania chciałam złożyć Wam życzenia Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Cieszę się,że Franio jest z nami to jest cudowny psiaczek a z kotą już do końca się zakumplowali przynajmniej od strony Frania . 1 Quote
elik Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 23 minut temu, agatelka napisał: Witam już dłuższy czas mam okazję przyglądam się forum, jestem szczęśliwą posiadaczką Frania chciałam złożyć Wam życzenia Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Cieszę się,że Franio jest z nami to jest cudowny psiaczek a z kotą już do końca się zakumplowali przynajmniej od strony Frania . Witamy szczęśliwą opiekunkę Frania :) Dziękujemy za przyjęcie do Stada i opiekę nad naszym ulubieńcem. Miał bardzo zły start w życie, dlatego tym bardziej cieszy, że znalazł się w tak ciepłym i opiekuńczym DOMU :) Ja także życzę samych słonecznych dni i wiele radości w Nowym 2016 Roku. No i oczywiście proszę o częste wizyty na wątku Frania i relacje z życia Stada :) Quote
agatelka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Dziękuję za życzenia postaram się was informować jak Franio w miarę często Quote
elik Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Teraz, agatelka napisał: Dziękuję za życzenia postaram się was informować jak Franio w miarę często Z góry serdecznie dziękujemy Quote
Anecik Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 2 godziny temu, agatelka napisał: Witam już dłuższy czas mam okazję przyglądam się forum, jestem szczęśliwą posiadaczką Frania chciałam złożyć Wam życzenia Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Cieszę się,że Franio jest z nami to jest cudowny psiaczek a z kotą już do końca się zakumplowali przynajmniej od strony Frania . Cześć Agatko :D Buziaczki dla Franulka. Quote
Recommended Posts