oktawia6 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ja naprawdę wątpię by on znalazł dom w Polsce:shake: Quote
Fiona.22 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 oktawia6 napisał(a):ja naprawdę wątpię by on znalazł dom w Polsce:shake: no tak Polska... może jednak ktoś się zlituje... Quote
red Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Może go pokazać w lokalnej telewizji, albo artykuł do gazety - to często skutkuje. Quote
desdemona Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Polska taka mala nie jest. musimy wierzyc ze domek sie dla niego znajdzie. w koncu mial go przez 18 lat... Quote
Lemoniada Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 red napisał(a):Może go pokazać w lokalnej telewizji, albo artykuł do gazety - to często skutkuje. Lokalnej tv nie ma, a z artykułem może byc ciężko, ale spróbujemy. Można też w radiu spróbować. Jutro napiszę do znajomej któa ma jakiś kontak z jedną z redakcji. Nie wolno tracić nadziei, że los Murzynka się odmieni! Quote
Czarodziejka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A tu mój staruszeczek, Misiek, lat 24 - wykąpany i wytarzany w krowim goownie :mad: Zawsze mi robi ten numer. Kiedy go wykąpię, idzie przez pole nurzać się w gnojówce sąsiadów. Włazi w tę cuchnącą ciecz i stoi tak długo, aż nasiąknie dokumentnie, potem w piach i do domu pod krzaczek, żeby wyschnąć w spokoju. Dlatego Misiek prawie zawsze cuchnie :mad:, a ja go muszę w domu trzymać, kiedy Rex korzysta z wolności :mad: Ale i tak go bardzo kocham, niedosłyszy już i chyba gorzej widzi, ale mądry jest bardzo. Jak możnaby go było wyrzucić na zbity pysk? On tak bardzo wiernie służy, jako stróż i jako przytulanka...I z pyszczka wcale nie tak bardzo śmierdzi ;) Murzynka też ktoś pokocha na ostatnie lata! Quote
Lemoniada Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Cudowny Misiek!:loveu: A kąpiele w gnojówce są bardzo zdrowe - to sekret długowieczności, nie wiedziałaś cioteczko?:roll: Quote
Czarodziejka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Lemoniada napisał(a):Cudowny Misiek!:loveu: A kąpiele w gnojówce są bardzo zdrowe - to sekret długowieczności, nie wiedziałaś cioteczko?:roll: O tak, właśnie naszykowałam klapki, strój kąpielowy i idę się zanurzyć :evil_lol: Quote
gallegro Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Lemoniada napisał(a):Cudowny Misiek!:loveu: A kąpiele w gnojówce są bardzo zdrowe - to sekret długowieczności, nie wiedziałaś cioteczko?:roll: Wujek też o tym nie wiedział... Jeśli rzeczywiście ma to tak zbawienne działanie, nie ma co grymasić z powodu pewnych "niedogodności", tylko pluskać się ile wlezie :lol:. A mam ci tego nieopodal dostatek ;). Myślę, że w oczach psich "gnojarzy" to właśnie my ludzie uchodzimy za jakieś dziwolągi, które cuchną mydełkami, szamponami, balsamami itp ;-) Quote
kiniaczeq Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 hop hop mam nadzieje że ktoś Cię weźmie:-( Quote
Lemoniada Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 gallegro napisał(a):Wujek też o tym nie wiedział... Jeśli rzeczywiście ma to tak zbawienne działanie, nie ma co grymasić z powodu pewnych "niedogodności", tylko pluskać się ile wlezie :lol:. A mam ci tego nieopodal dostatek ;). Myślę, że w oczach psich "gnojarzy" to właśnie my ludzie uchodzimy za jakieś dziwolągi, które cuchną mydełkami, szamponami, balsamami itp ;-) Wujaszku, zaproś też Czarodziejkę, patrz, już klapki naszykowała:lol: A, i o Misiu nie zapomnijcie! To się chłopak ucieszy, raz w życiu pańcia zrobi to samo zamiast ganiać z tym paskudnym szamponem:evil_lol: Quote
ARKA Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Ja ciągle wierzę w to, ze domek sie znajdzie-niech tylko ludzie po wakacjach walizki rozpakują i przypomna sobie,ze czegos w domu brakuje, ze przydlaby sie przyjaciel pies:p Quote
desdemona Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 musimy wierzyc, ze znajdzie sie dla niego wysniony dom:) Quote
Recommended Posts