Lemoniada Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wędruj w górę, Murzynku! Idę pokasować swoje hopki, może jak się wątek oczyści i liczba stron zmaleje zacheci to kogoś nowego do czytania? Quote
oktawia6 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Murzynek-nieduży gabarytowo pies-18 letni szuka wyjątkowego człoweka!!! Quote
Fiona.22 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w pierwszym poście wygląda na średniaczka...ja byłam do tej chwili przekonana, że Murzynak jest większym psem...a tu takie maleństwo... Oktawia czy mozesz określić jego wzrost :cool3: bo teraz to juz zupełnie nie mogę sobie go wyobrazić... Quote
gallegro Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Fiona.22 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w pierwszym poście wygląda na średniaczka...ja byłam do tej chwili przekonana, że Murzynak jest większym psem...a tu takie maleństwo... Oktawia czy mozesz określić jego wzrost :cool3: bo teraz to juz zupełnie nie mogę sobie go wyobrazić... Myślałem, że tylko ja mam podobne odczucia, ale teraz widać wyraznie, że Murzyn naprawdę jest niewielkim psem. Prosimy o dokładne info na ten temat. Zamieszczenie takiej informacji może wpłynąć na zwiększenie zainteresowania naszym seniorem. Czy jest szansa na lepsze fotki? Niestety, te które są dostępne, nie są zbyt "marketingowe" ;). Quote
ARKA Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 gallegro napisał(a):Myślałem, że tylko ja mam podobne odczucia, ale teraz widać wyraznie, że Murzyn naprawdę jest niewielkim psem. Prosimy o dokładne info na ten temat. Zamieszczenie takiej informacji może wpłynąć na zwiększenie zainteresowania naszym seniorem. Czy jest szansa na lepsze fotki? Niestety, te które są dostępne, nie są zbyt "marketingowe" ;). :crazyeye: naprawde myslelisci ze to spory pies? On jest taki no ciut powyzej poł łydki(nie mojej;)) dla mnie to pól łydki. Mam dobrą wagę w oczach-Murzyn wazy, TERAZ, z 15 kg a powinien no tak 12kg;) Quote
ARKA Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='gallegro']Myślałem, że tylko ja mam podobne odczucia, ale teraz widać wyraznie, że Murzyn naprawdę jest niewielkim psem. Prosimy o dokładne info na ten temat. Zamieszczenie takiej informacji może wpłynąć na zwiększenie zainteresowania naszym seniorem. Czy jest szansa na lepsze fotki? Niestety, te które są dostępne, nie są zbyt "marketingowe" ;). Masz racje, wiem o tym:shake: :shake: Murzyn sie kreci i wierci jak chce mu sie zdjecie zrobic. Najchetniej to doopięcie wystawia do zdjecia lub idzie zalizac na smierć;) On naprawdę nie lubi aparatu i sie poprostu odwraca:shake: Chyba mu trzeba zdjecia robic trzymając go na reku-sama nie wiem jak mu te zdjecia robic aby pokazal całą swoja murzynią urode;) To taki wdzieczny psiaczek, kręcący okrąglutkim kuperkiem jak psia panienka:loveu: Quote
kiniaczeq Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 hop mam nadzieję że jeszcze dzisiaj znajdziesz domek:-( Quote
desdemona Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 rzeczywiscie jest niewielki chociaz na pierwszej stronie sprawia wrazenie, ze jest wiekszy. Quote
gallegro Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Uaktualniłem opis aukcji i dodałem ostatnią fotkę. Dokładnie opisałem wielkość Murzyna i jego "delikatną" nadwagę ;). Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dyskretną-powiedziałabym:evil_lol: jak na seniorka 18 lat to jest jak żyleta!:eviltong: :lol: Quote
gallegro Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 oktawia6 napisał(a):dyskretną-powiedziałabym:evil_lol:... Masz rację, to bardziej adekwatne określenie... ;). Quote
Czarodziejka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 A co sobie babmaryłka będzie jedzonka odmawiać. Quote
ARKA Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Czarodziejka napisał(a):A co sobie babmaryłka będzie jedzonka odmawiać. Tym bardziej, ze jest obok kuchni;) Quote
oktawia6 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Murzynek idzie na pierwszą-może ktoś się w nim zakocha Quote
Fiona.22 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jak ktoś już wcześniej zauważył... może pokasujmy swoje hopki :cool3: wówczas wątek stanie się bardziej czytelny Quote
ewelinka_m Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Fiona.22 napisał(a):Jak ktoś już wcześniej zauważył... może pokasujmy swoje hopki :cool3: wówczas wątek stanie się bardziej czytelny Fiona już kasuje przejrzyściej będzie ;) tymczasem Murzynku na górę Quote
ARKA Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Nie zapominajcie o mnie, Wasz Murzynek:-( Quote
amelka0 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Kto się ulituje i podaruje ostatnie lata życia(pieski nieduże żyją i do 21-22lat)w cieple,spokoju,należytym szacunku.Przecież to nie jest młody pies,On nie potrzebuje ani zbytnich zabaw,ani forsownych treningów.On potrzebuje tylko Miłości,Spokoju,Miseczki i własnego małego kącika-czy to tak wiele:-(:-(????? Quote
Lemoniada Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Zima zbliża sie wielkimi krokami, już w tej chwili rano wieje strasznym chłodem... Czy tak ma się dokonać żywot Murzynka?:( Quote
desdemona Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 musimy wierzyc, ze Murzynek znajdzie swoj dom. Quote
kiniaczeq Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 mam nadzieje ze przed zima znajdziesz dom :-( Quote
grinajs Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 podbijam ...znajdziesz dom i zaznasz jeszcze chłopie;) miłości od człowieka. Inaczej nie może być! Quote
Recommended Posts