Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w pierwszym poście wygląda na średniaczka...ja byłam do tej chwili przekonana, że Murzynak jest większym psem...a tu takie maleństwo... Oktawia czy mozesz określić jego wzrost :cool3: bo teraz to juz zupełnie nie mogę sobie go wyobrazić...

Posted

Fiona.22 napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w pierwszym poście wygląda na średniaczka...ja byłam do tej chwili przekonana, że Murzynak jest większym psem...a tu takie maleństwo... Oktawia czy mozesz określić jego wzrost :cool3: bo teraz to juz zupełnie nie mogę sobie go wyobrazić...

Myślałem, że tylko ja mam podobne odczucia, ale teraz widać wyraznie, że Murzyn naprawdę jest niewielkim psem. Prosimy o dokładne info na ten temat. Zamieszczenie takiej informacji może wpłynąć na zwiększenie zainteresowania naszym seniorem. Czy jest szansa na lepsze fotki? Niestety, te które są dostępne, nie są zbyt "marketingowe" ;).

Posted

gallegro napisał(a):
Myślałem, że tylko ja mam podobne odczucia, ale teraz widać wyraznie, że Murzyn naprawdę jest niewielkim psem. Prosimy o dokładne info na ten temat. Zamieszczenie takiej informacji może wpłynąć na zwiększenie zainteresowania naszym seniorem. Czy jest szansa na lepsze fotki? Niestety, te które są dostępne, nie są zbyt "marketingowe" ;).

:crazyeye: naprawde myslelisci ze to spory pies? On jest taki no ciut powyzej poł łydki(nie mojej;)) dla mnie to pól łydki. Mam dobrą wagę w oczach-Murzyn wazy, TERAZ, z 15 kg a powinien no tak 12kg;)

Posted

[quote name='gallegro']Myślałem, że tylko ja mam podobne odczucia, ale teraz widać wyraznie, że Murzyn naprawdę jest niewielkim psem. Prosimy o dokładne info na ten temat. Zamieszczenie takiej informacji może wpłynąć na zwiększenie zainteresowania naszym seniorem. Czy jest szansa na lepsze fotki? Niestety, te które są dostępne, nie są zbyt "marketingowe" ;).

Masz racje, wiem o tym:shake: :shake: Murzyn sie kreci i wierci jak chce mu sie zdjecie zrobic. Najchetniej to doopięcie wystawia do zdjecia lub idzie zalizac na smierć;) On naprawdę nie lubi aparatu i sie poprostu odwraca:shake:

Chyba mu trzeba zdjecia robic trzymając go na reku-sama nie wiem jak mu te zdjecia robic aby pokazal całą swoja murzynią urode;) To taki wdzieczny psiaczek, kręcący okrąglutkim kuperkiem jak psia panienka:loveu:

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Jak ktoś już wcześniej zauważył... może pokasujmy swoje hopki :cool3: wówczas wątek stanie się bardziej czytelny

Fiona już kasuje przejrzyściej będzie ;)
tymczasem Murzynku na górę

Posted

Kto się ulituje i podaruje ostatnie lata życia(pieski nieduże żyją i do 21-22lat)w cieple,spokoju,należytym szacunku.Przecież to nie jest młody pies,On nie potrzebuje ani zbytnich zabaw,ani forsownych treningów.On potrzebuje tylko Miłości,Spokoju,Miseczki i własnego małego kącika-czy to tak wiele:-(:-(?????