Alpina Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Małgosiu weź nożyczki i przytnij te na nosku ..Tak króciutko- przy samej skórze.A przy oczkach nad brwiami nie przy skórze, tylko żeby do oczu nie wchodziły...Takie wchodzące włoski powodują podrażnienie i łzawienie oczu. Miałam Ci napisać ale jestem teraz nieźle zakręcona...:roll: Quote
Alpina Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pozdrowienia dla Majeczki z zziiiimnego Lublina! Brrrr... Quote
aniac50 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dziś u nas[ wg. synoptyków] jest ostatni ciepły dzień tej jesieni !!! Od jutra deszcze i zimno ! Majeczko-ty pewnie ,tak jak i ja ,nie lubisz zimna i wilgoci ? Jesienne - jeszcze ciepłe mizianko !!!! Quote
malagos Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Taaa, na razie wieczór ciepły i taki śmieszny sierp księżyca... Dopiero wróciłam do domu (byłam na konkursie kulinarnym z "moimi" kobietami z KGW w zaprzyjaźnionej gminie, ale zgadnijcie, kto wygrał w kategorii napoje alkoholowe i bezalkoholowe? :oops: , jakiś likierek z kwiatów czarnego bzu.... :cool3:) i nadrabiam zaległości. Po ostatnim siusiu pranie doopki Majeczkowej :razz: Majeczce krzywo przyciełam grzywkę i jutro poprawka. A oczki przemywamy "Borasolem", poradziły dziewczyny z kociego forum :roll: Quote
Alpina Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Z przyczyn losowych nie będzie mnie dłużej na Dogo. Trzymajcie się kochani. Malagos masz mój numer tel. jakby w razie coś. Pa. Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Alpina napisał(a):Z przyczyn losowych nie będzie mnie dłużej na Dogo. Trzymajcie się kochani. Malagos masz mój numer tel. jakby w razie coś. Pa. Wracaj do nas :-( Quote
Zmysł Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Alpina napisał(a):Z przyczyn losowych nie będzie mnie dłużej na Dogo. Trzymajcie się kochani. Malagos masz mój numer tel. jakby w razie coś. Pa. Trzymaj się:loveu: Quote
malagos Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 nie wiem, co sie stało, ale wracaj szybko :shake: Quote
malagos Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dzięki, dzięki panie grochu, jakoś zyje się po trochu :cool3: I nieźle się mamy. Majeczka zyje sobie pokojnie, jak na emerytkę przystało. Ale dzis pogoniła kota, o ile tak to mozna nazwać - szczekała i galopowała za syjamkiem, a ten ze zdziwienia nie uciekał :evil_lol: Quote
tomcug Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Najważniejsze, że zdrówko dopisuje :loveu:. Alpinko, mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Quote
BIANKA1 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='malagos']Dzięki, dzięki panie grochu, jakoś zyje się po trochu :cool3: I nieźle się mamy. Majeczka zyje sobie pokojnie, jak na emerytkę przystało. Ale dzis pogoniła kota, o ile tak to mozna nazwać - szczekała i galopowała za syjamkiem, a ten ze zdziwienia nie uciekał :evil_lol: Galopowała mówisz :razz::evil_lol: Quote
Jo37 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Chciałabym to zobaczyć . No i gratulacje z powodu likierku . Quote
malagos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jo37 napisał(a):Chciałabym to zobaczyć . No i gratulacje z powodu likierku . aaa, dzięki :oops: w przyszłym roku trzba będzie wyprodukować wuiększa ilość, bo to naprawdę doskonaly trunek :p Bianeczko, a co to za godzina w Twojej wypowiedzi :-o I nie ma z czego się śmiać, Majeczka umie galopować, wprawdzie na krótką metę, ale podskakuje, pędzi, aż sie przewali, poleży chwilkę, pozbiera sie i znów popędzi kilka metrów. To taka zażywna staruszka ;) Quote
Zmysł Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 malagos napisał(a):aaa, dzięki :oops: w przyszłym roku trzba będzie wyprodukować wuiększa ilość, bo to naprawdę doskonaly trunek :p Bianeczko, a co to za godzina w Twojej wypowiedzi :-o I nie ma z czego się śmiać, Majeczka umie galopować, wprawdzie na krótką metę, ale podskakuje, pędzi, aż sie przewali, poleży chwilkę, pozbiera sie i znów popędzi kilka metrów. To taka zażywna staruszka ;) Czyli ma charakter Quote
oktawia6 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 widzę, że nieźle babcia się czuje:p-faktycznie przy oczkach przydałoby się przyciąc jak Alpina sugerowała-szkoda-bo ALpina ma jakieś problemy:-(nie będzie jej dłużej na dogo Quote
malagos Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Przyciełam Majeczce włoski nad i pod oczami. Zupełnie inaczej wyglada! Takie ślipka zrobiły się duze i okragłe :p No i wystrzyglismy pod ogonkiem. w razie czego nie bedzie sie kleiło :oops: Quote
tomcug Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No to teraz nie pozostaje nic innego jak wkleić parę fotecek księżniczki :razz:. Quote
malagos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94571 jak siostra Majeczki, nie? siedzi w schonisku we Wrocławiu. Quote
Zmysł Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Malagos, a Ty byś nie chiała mieć duetu babć? Jakoś byśmy pomogli finansowo. Quote
malagos Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nie mogę. W domu jest 5 psów, jedna sunia duza - w kojcu. Na sasiedniej wsi, u znajomej gospodyni, rodzina z Warszawy porzuciła ratlereczkę :-( No kurcze, gdybym mogła, już by siedziała u mnie na kolanach :placz:a tak ją ogłaszam, szukam domu, a ratlereczka siedzi na wsi, w gospodarstwie rolnym! Quote
Recommended Posts