Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Małgosiu weź nożyczki i przytnij te na nosku ..Tak króciutko- przy samej skórze.A przy oczkach nad brwiami nie przy skórze, tylko żeby do oczu nie wchodziły...Takie wchodzące włoski powodują podrażnienie i łzawienie oczu.
Miałam Ci napisać ale jestem teraz nieźle zakręcona...:roll:

Posted

Dziś u nas[ wg. synoptyków] jest ostatni ciepły dzień tej jesieni !!! Od jutra deszcze i zimno ! Majeczko-ty pewnie ,tak jak i ja ,nie lubisz zimna i wilgoci ? Jesienne - jeszcze ciepłe mizianko !!!!

Posted

Taaa, na razie wieczór ciepły i taki śmieszny sierp księżyca...
Dopiero wróciłam do domu (byłam na konkursie kulinarnym z "moimi" kobietami z KGW w zaprzyjaźnionej gminie, ale zgadnijcie, kto wygrał w kategorii napoje alkoholowe i bezalkoholowe? :oops: , jakiś likierek z kwiatów czarnego bzu.... :cool3:) i nadrabiam zaległości.
Po ostatnim siusiu pranie doopki Majeczkowej :razz:
Majeczce krzywo przyciełam grzywkę i jutro poprawka.
A oczki przemywamy "Borasolem", poradziły dziewczyny z kociego forum :roll:

Posted

Alpina napisał(a):
Z przyczyn losowych nie będzie mnie dłużej na Dogo.
Trzymajcie się kochani.
Malagos masz mój numer tel. jakby w razie coś.
Pa.

Trzymaj się:loveu:

Posted

Dzięki, dzięki panie grochu, jakoś zyje się po trochu :cool3:

I nieźle się mamy. Majeczka zyje sobie pokojnie, jak na emerytkę przystało. Ale dzis pogoniła kota, o ile tak to mozna nazwać - szczekała i galopowała za syjamkiem, a ten ze zdziwienia nie uciekał :evil_lol:

Posted

[quote name='malagos']Dzięki, dzięki panie grochu, jakoś zyje się po trochu :cool3:

I nieźle się mamy. Majeczka zyje sobie pokojnie, jak na emerytkę przystało. Ale dzis pogoniła kota, o ile tak to mozna nazwać - szczekała i galopowała za syjamkiem, a ten ze zdziwienia nie uciekał :evil_lol:
Galopowała mówisz :razz::evil_lol:

Posted

Jo37 napisał(a):
Chciałabym to zobaczyć . No i gratulacje z powodu likierku .

aaa, dzięki :oops: w przyszłym roku trzba będzie wyprodukować wuiększa ilość, bo to naprawdę doskonaly trunek :p

Bianeczko, a co to za godzina w Twojej wypowiedzi :-o I nie ma z czego się śmiać, Majeczka umie galopować, wprawdzie na krótką metę, ale podskakuje, pędzi, aż sie przewali, poleży chwilkę, pozbiera sie i znów popędzi kilka metrów. To taka zażywna staruszka ;)

Posted

malagos napisał(a):
aaa, dzięki :oops: w przyszłym roku trzba będzie wyprodukować wuiększa ilość, bo to naprawdę doskonaly trunek :p

Bianeczko, a co to za godzina w Twojej wypowiedzi :-o I nie ma z czego się śmiać, Majeczka umie galopować, wprawdzie na krótką metę, ale podskakuje, pędzi, aż sie przewali, poleży chwilkę, pozbiera sie i znów popędzi kilka metrów. To taka zażywna staruszka ;)

Czyli ma charakter

Posted

widzę, że nieźle babcia się czuje:p-faktycznie przy oczkach przydałoby się przyciąc jak Alpina sugerowała-szkoda-bo ALpina ma jakieś problemy:-(nie będzie jej dłużej na dogo

Posted

Przyciełam Majeczce włoski nad i pod oczami. Zupełnie inaczej wyglada! Takie ślipka zrobiły się duze i okragłe :p
No i wystrzyglismy pod ogonkiem. w razie czego nie bedzie sie kleiło :oops:

Posted

Nie mogę.
W domu jest 5 psów, jedna sunia duza - w kojcu. Na sasiedniej wsi, u znajomej gospodyni, rodzina z Warszawy porzuciła ratlereczkę :-( No kurcze, gdybym mogła, już by siedziała u mnie na kolanach :placz:a tak ją ogłaszam, szukam domu, a ratlereczka siedzi na wsi, w gospodarstwie rolnym!