Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alpinko wszystkiego co naj....naj....naj.... dla RODZICÓW !Przepraszam,ze tak póżno ! Torcik NIE Z TEJ PLANETY !!!Wyobrażam sobie jaki musiał być PYSZNY ! Dzieki lekturze Malagos mam nadzieję,że może..... kiedyś..... i ja .....choć w .....połowie......Majeczka w kąpieli to widać oaza spokoju i dostojeństwa! JEST ........................PRZEPIĘKNA!!!I widać też więż między WAMI !!!!

Posted

tomcug napisał(a):
No to dałam plamę :oops:. Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że widać samą główkę i jest identyczna jak mojego wielowielowielorasowca :p. Wierzę, że się nie obrazisz - pewnie jak ja kochasz wszystkie psiaki a ja zupełnie nieświadomie tak napisałam.

no cos Ty, ja sie smieję z tej rasssowości :diabloti: A kocham ją najbardziej, mimo nieustannego szczekania na wszystko i zawsze :razz: no i kocham Majeczke, bo to taka spokojna psina...
Bianko, tej życiowej adrenaliny jest za duzo, w domu chociaż mi spada :evil_lol: , gdy się patrzy na te zwierzaki, ich zabawy, gonitwy po salonie, te gęby wpatrzone w talerz przy obiedzie, te zadarte łapetynki rano, gdy sięgam po chrupki :multi:
A propos chrupek, kupiłam najdrobniejsze w sklepie, Royala dla seniorów, Majeczka je chętnie zjada (ale nie mam ppojęcia, jak to robi:crazyeye: ). Podłącza się pod nie też jamniczka babcia Pelasia, której na ząb w buzi trudno trafić :cool1:

Posted

Zarówno przed jak i po kąpieli olśniewa urodą :cool3:

A dzis wykonała na moją cześć taki taniec radości ze szczekaniem (no chyba ze 3 razy :roll: szczeknęła....), że tylko uszy powiewały!
Majeczka młodnieje!:-o :loveu:

Posted

malagos napisał(a):
Zarówno przed jak i po kąpieli olśniewa urodą :cool3:

A dzis wykonała na moją cześć taki taniec radości ze szczekaniem (no chyba ze 3 razy :roll: szczeknęła....), że tylko uszy powiewały!
Majeczka młodnieje!:-o :loveu:

To cudownie. Aż się wzruszyłem.

Posted

Majeczka cieszy się jak Kobi . Też byłam zaskoczona . Jeszcze nigdy nie widziałam , że pies robił taki szaleńczy taniec radości :lol:One chyba tak mają

Całą rękę mam podrapaną przez kociaki , które karmię z butli . Malagos , masz jąkąś radę dla mnie ? Muszę mieć czucie w ręce , jak je trzymam , a w zwykłą rękawiczkę też się wczepiają .:roll:

Posted

może dłoń, w której trzymasz butelkę, dodatkowo owiń sciereczka, pieluchą czy ręcznikiem?...
A moze zapytaj na forum kocim, tam dziewczyny mają duze diświadczenie z kotami :roll:

Posted

Malgos śliczną masz babulinkę. Widać że taka z niej mała damulka:loveu:

P.S. Ucałuj przywódczynię stada:) Mój Dziaduś - ratler (pamiętasz go? wzięty z Palucha zimą, miał wątek na dogo) robi identycznie podczas spania. Na początku mości się na poduszce a potem myk pod kołderkę:cool3:
Pozdrowienia dla całej ferajny.

Posted

rzeczywiście, niedługo koniec bazarku :placz:

Konisia, kundelki wycałowane od Ciebie!
A jutro wraca juz do Warszawy, boksereczka, była u nas przez całe wakacje. Znów przyjedzie dopiero na Boze Narodzenie :placz: - a tak ja traktuję, jak naszą :oops:

Posted

Jasne że tak...
Reszta słodziaków zrekompensuje chwilowy brak bokserki..
W końcu to Święta już prawie tuż tuż...:evil_lol:
Nawet się nie obejrzysz jak panna znów będzie z Wami...

Posted

no i wszyscy pojechali :-(
I moi synkowie, i siostra, i bokserka, i przyjacióła z córką, które nas dziś odwiedziły z okazji naszego festynu Świeto Kapusty....
Ale pusto w domku, ale cicho...
Porozmawiałam z córką tejże mojej kumpelki, jest treserką psów, o Zulce i mam kilka cennych rad i wskazówek.

Posted

Majeczka się dobrze czuje, gdy jest chłodniej. W nocy wstaję i przykrywam ją kocykiem, w dzień wychodzimy tylko trochę pochodzić, ale za to częściej. Dzis tak sie cieszyła, że idziemy wszyscy do sadu, tak podskakiwała, ze się szybko zmęczyła. Aż położyła się w trawie i sapała otwartą mordeczką. To jest jednak wiek :shake: I tak mi jej żal, ze zaczepia suczki, biega za nimi i zaraz sie kładzie odpocząć. A one tak trochę ze zdziweniem patrzą na tę babinkę i jej podskoki :cool1:

Posted

Malgosiu ! szukam pieska lub suni podobnej do Majeczki. Mam takie zamówienie ,nie musi byc rasowa ale mala kudlata.Trudno sprostać !
Chcialam namówić panią na jamnisię od Rybci ale nie chcą jamnika.Nie rozumię ,jak mozna nie chcieć jamnka.
Malinka jest 100% jamnisią ,bo nie wychodzi z łóżka.Już marznie ! Koty nadal goni ale jakoś sobie radzimy. Kochamy się obie wzajemnie i to jest najważniejsze !!!

Posted

Basiu, mówisz i masz. Moze załóż nowy watek na "dam dom" dla psiaka malego i kudłatego? Napewno taki sie znajdzie! Wiele z nich nie jest na dogo, nie ma wątków ani zdjeć. A ja będę zwracać uwagę na takie malotki kosmate :cool3: