Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Ale nie o 4 rano, na miły Bóg :-o :eviltong:
A ja mam szarlotkę z maleńkich prawie dzikich jabłuszek, które podkradam w starym zaniedbanym ogrodzie :oops:

I chciało Ci się to obierać . Czy masz przepis na szarlotkę bez obierania jabłek ?:cool3:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
I chciało Ci się to obierać . Czy masz przepis na szarlotkę bez obierania jabłek ?:cool3:

Ja mam! Ja mam!
Najpierw upiec kruche ciasto ,umyć jabłuszka, potem ubić śmietanę,potem zaparzyć kawę i....Najpierw ugryżć kruchego ciasta, potem ugryżć jabłuszko, potem łyżeczkę bitej śmietany do buzi i popić kawką...:eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Malagos Ty to masz szczęście - ja lubię takie smaki...
Aniac upiecz coś koniecznie z zeszytu Malagos i wklej zdjęcia - czekamy :)

Posted

To może ja powinien zacząć ze zdjęciami. Zawsze się zaczyna od najsłabszego zawodnika. Jakbym wkleił zdjęcia moich "niezwykłych potraw ze zwykłych ziemniaków" to później byłoby już tylko lepiej.

Posted

Alpinko ! Cudowny przepis na szarlotkę !!!!Bardzo mi się podoba .......to przegryzanie....bez obierania..... !!!Zmysł -czekamy !!!!Jestem pewna,że bez względu na przepis ...... i tak będziesz lepszy !!!

Posted

Jedni Państwo z Lublina są zainteresowani kudłatą ,średnią suczką...
Enia ma mi przysłać zdjęcia na maila- może akurat!
No niestety Pani się bardzo podoba a Panu coś nie...

Posted

Majeczkę wziełam na małą dietkę. Trochę ryzu i trochę mięska... Znów brzydkie kupki, caly salon usiany czarnymi kropkami, nie mówiac o pupce :shake: Najgorsze, ze pobrudziła swoje łóżeczko, poduszkę i kocyk. Widać wdepnęła w koo i ślady rozniosła po chałupie. Ale juz sie wyczysciło, zaprało i schnie :shake:

Posted

Ogólnie jest dobrze. Czasem zdarzy sie ta "niestrawoność", ale trzeba babince to wybaczyć. Dzis nawet pstryknęlismy zdjatko tej rozczochranej buźce, sie później wstawi :cool3:

Posted

Alpina napisał(a):
Majeczka u Malagos naprawdę nam wypiękniała...:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: One wszystkie są wyjątkowej urody . To już taka rasa :cool3:
Ale czasami na spacerach widzę shih-tsu wyglądające zwyczajnie . Tylko te nasze są takie wyjątkowe :lol:

Posted

A ja nie mam porównania :placz:
Na moich spacerkach nie spotykam shih tzu, tylko kundelki jamnikopodobne na krótkich krzywych łapkach, to taka miejscowa "specjalność" :cool3: