BIANKA1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 malagos napisał(a):Ale nie o 4 rano, na miły Bóg :-o :eviltong: A ja mam szarlotkę z maleńkich prawie dzikich jabłuszek, które podkradam w starym zaniedbanym ogrodzie :oops: I chciało Ci się to obierać . Czy masz przepis na szarlotkę bez obierania jabłek ?:cool3: Quote
Alpina Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 BIANKA1 napisał(a):I chciało Ci się to obierać . Czy masz przepis na szarlotkę bez obierania jabłek ?:cool3: Ja mam! Ja mam! Najpierw upiec kruche ciasto ,umyć jabłuszka, potem ubić śmietanę,potem zaparzyć kawę i....Najpierw ugryżć kruchego ciasta, potem ugryżć jabłuszko, potem łyżeczkę bitej śmietany do buzi i popić kawką...:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Malagos Ty to masz szczęście - ja lubię takie smaki... Aniac upiecz coś koniecznie z zeszytu Malagos i wklej zdjęcia - czekamy :) Quote
Zmysł Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 To może ja powinien zacząć ze zdjęciami. Zawsze się zaczyna od najsłabszego zawodnika. Jakbym wkleił zdjęcia moich "niezwykłych potraw ze zwykłych ziemniaków" to później byłoby już tylko lepiej. Quote
aniac50 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Alpinko ! Cudowny przepis na szarlotkę !!!!Bardzo mi się podoba .......to przegryzanie....bez obierania..... !!!Zmysł -czekamy !!!!Jestem pewna,że bez względu na przepis ...... i tak będziesz lepszy !!! Quote
BIANKA1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mnie też przepis odpowiada . I to bardzo :evil_lol: Przywiozłam ze schronu 5 kociątek , wiec przepis na super szarlotke jest na czasie :lol: Quote
Alpina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 O rany Bianko znowu masz pięć kociątek?:crazyeye: PODZIWIAM i jestem pod wrażeniem...:loveu: Zmysł wklejaj zdjęcia! Quote
malagos Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Przypominam, ze zawsze najlepszymi kucharzami (i krawcami) byli i są mężczyźni :cool1: Quote
Zmysł Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Enia-pamiętacie ją-też amatorka przepisów-prosiła mnie, abym wrzucił ten wątek zaufanym, co niniejszym czynię. I piesiek w temacie Majeczki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85926 Quote
Alpina Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jedni Państwo z Lublina są zainteresowani kudłatą ,średnią suczką... Enia ma mi przysłać zdjęcia na maila- może akurat! No niestety Pani się bardzo podoba a Panu coś nie... Quote
malagos Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Majeczkę wziełam na małą dietkę. Trochę ryzu i trochę mięska... Znów brzydkie kupki, caly salon usiany czarnymi kropkami, nie mówiac o pupce :shake: Najgorsze, ze pobrudziła swoje łóżeczko, poduszkę i kocyk. Widać wdepnęła w koo i ślady rozniosła po chałupie. Ale juz sie wyczysciło, zaprało i schnie :shake: Quote
BIANKA1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 To masz dodatkowe sprzątanie . Obie jesteście biedulki :shake: Quote
aniac50 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jak się dziś czuje Majeczka ?Dolegliwości "brzuszkowe" ustąpiły ?Kochana babula-bidula !!!! Quote
Alpina Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Biedusia... I Ty też biedna przy tym... Malagos na razie tak jak pisałaś, weź ją na ryż i białe mięsko albo na suchą karmę Royala dla ras mini. Quote
malagos Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ogólnie jest dobrze. Czasem zdarzy sie ta "niestrawoność", ale trzeba babince to wybaczyć. Dzis nawet pstryknęlismy zdjatko tej rozczochranej buźce, sie później wstawi :cool3: Quote
malagos Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Tu się wynosimy na spacerek, króciutki więc bez ubranka :p Quote
Alpina Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Majeczka u Malagos naprawdę nam wypiękniała...:cool3: Quote
Zmysł Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Alpina napisał(a):Majeczka u Malagos naprawdę nam wypiękniała...:cool3: Nie da się ukryć Quote
BIANKA1 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Alpina napisał(a):Majeczka u Malagos naprawdę nam wypiękniała...:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: One wszystkie są wyjątkowej urody . To już taka rasa :cool3: Ale czasami na spacerach widzę shih-tsu wyglądające zwyczajnie . Tylko te nasze są takie wyjątkowe :lol: Quote
malagos Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A ja nie mam porównania :placz: Na moich spacerkach nie spotykam shih tzu, tylko kundelki jamnikopodobne na krótkich krzywych łapkach, to taka miejscowa "specjalność" :cool3: Quote
malagos Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Alpinko, czy te włsy na oczki tak moga zachodzić, psu to nie przeszkadza? Za krótkie, by spiąć, a strzyzenie dopiero wypada w lutym? Quote
Recommended Posts