oktawia6 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 zobaczcie:placz: :shake: :placz: !!!!: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77082 Quote
Alpina Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Oktawio - Ten Niunio z Twojego linku ma duże szanse na dom u mojej dobrej koleżanki.To poważna dziewczyna.Jeśli oboje z mężem zdecydują się na niego będzie miał domek z ogródkiem,towarzystwo dwóch kotów - są tam również dwaj mali chłopcy ale spokojni i nauczeni, że kot czy pies, to nie "coś" do tarmoszenia czy męczenia ale "ktoś" czyli pełnoprawny członek rodziny...Czekam na decyzję.. Bianeczko te kocięta to z jakimi bonusami? Quote
oktawia6 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 BIANKA1 napisał(a): Właśnie . :lol: A mnie w sklepie pokazali pelerynkę przeciwdeszczową :crazyeye: Sama nie wiem ..............Kobi chyba by wyglądał jak tego ....no ........, a zresztą nie powiem :shake: na desz to jest doskonała ochrona włosamoje wszsytkie mają z hydrotexu pelerynki-z lamówkami-nawet ślepa Viktoria ma tak odjechaną, że sama bym chciała taką! P.S. Alpino-on już pojechał do nowego domu....ciekawe tylko czy dobrze trafił.......... Quote
malagos Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 W dzisiejszym "Tygodniku Ostrołęckim" wypatrzylam ogłoszenie o szczeniakach shih tzu. Dzwonię i pytam o cenę, rodowód i hodowlę. Pani na to że maluchy są śliczne, równo 6-tygodniowe, po 2-krotnym odrobaczeniu i 2-krotnym szczepieniu (!), tatusia zdjęcie mi pokaże, tatuś ma rodowód, cena 500 zł. Powiedziałam, ze nie popieram takiej "hodowli" i tyle :cool1: . Quote
agusiazet Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Na wątku dam dom szukają maleńkiego pieska, może Wasz się nada? Quote
oktawia6 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='malagos'] W dzisiejszym "Tygodniku Ostrołęckim" wypatrzylam ogłoszenie o szczeniakach shih tzu. Dzwonię i pytam o cenę, rodowód i hodowlę. Pani na to że maluchy są śliczne, równo 6-tygodniowe, po 2-krotnym odrobaczeniu i 2-krotnym szczepieniu (!), tatusia zdjęcie mi pokaże, tatuś ma rodowód, cena 500 zł. Powiedziałam, ze nie popieram takiej "hodowli" i tyle :cool1: . ja również NIE:shake: :shake: :shake: Quote
Alpina Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Zabić to za mało.Sześciotygodniowe!:angryy:Po dwukrotnym odrobaczeniu! I dwukrotnym szczepieniu!Co za bezczelna kłamczucha i naciągaczka:angryy::angryy::angryy: Boże tylko cymbał sprzedaje takie maluchy a drugi cymbał kupuje...:angryy::angryy::angryy: Quote
BIANKA1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ciekawe od którego tygodnia zaczeła odrobaczać i szczepić :roll: Agusia ..........mój się nadaje :diabloti: Quote
Alpina Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='BIANKA1']Ciekawe od którego tygodnia zaczeła odrobaczać i szczepić :roll: Agusia ..........mój się nadaje :diabloti: :cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi: O tak... Zapewne...Byliby zachwyceni...:diabloti::diabloti::diabloti: Malagos prosimy o zdjęcia Majeczki !!! Quote
BIANKA1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 tomcug napisał(a):Za gorąco na sweterek :evil_lol: To w bikini ................prosimy .......................:lol: Quote
BIANKA1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Alpina']:cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi: O tak... Zapewne...Byliby zachwyceni...:diabloti::diabloti::diabloti: Malagos prosimy o zdjęcia Majeczki !!! A czy Wy Ciotki wiecie , jak mój mąż broni Kobusia ? Jak tłumaczy mi jego zachowanie , chce sie z nim zaprzyjażnić pomimo pogryzionych rąk ? Gdybym wiedziała , że pańciowi potrzebna taka zołza , już dawno coś takiego bym przytargała do domu :evil_lol: Nawet go nie ruszyło , że jest piąty :roll: Quote
Zmysł Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):To w bikini ................prosimy .......................:lol: Może być ostatecznie Quote
Alpina Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Bianeczko czyli twój TZ jednym słowem wpadał...:evil_lol: No Kobi gratulacje...:cool3::cool3::cool3: Quote
malagos Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Zdjecia sie zaraz zrobi :p , wedle rozkazu. Majeczce ta pogoda słuzży, jak sie rozbawi, potrafi szczeknąć :evil_lol: To jednak jest piesek, nie maskotka na baterie :p Ma apetyt, duzo pije, nie ma juz wpadek z siusianiem, spi całą noc, czasem pochrapuje. Kochana śliczna dziewczynka :Cool!: Quote
Alpina Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Już się nie mogę tych zdjęć doczekać.. Majeczka szczeka? :crazyeye:To ja poproszę o nagranie..:evil_lol: Quote
Alpina Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dzisiaj byłam na DOGO z mamą tzn położyłam laptopa na łóżku a mam patrzyła i nawet próbowała się uśmiechać... Opowiadałam jej o Majeczce, o Jadze, oglądałyśmy zdjęcia piesków do adopcji... Była naprawdę zadowolona... Malagos dawaj te zdjęcia....:x Quote
tomcug Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Alpina napisał(a):Dzisiaj byłam na DOGO z mamą tzn położyłam laptopa na łóżku a mam patrzyła i nawet próbowała się uśmiechać... Opowiadałam jej o Majeczce, o Jadze, oglądałyśmy zdjęcia piesków do adopcji... Była naprawdę zadowolona... Malagos dawaj te zdjęcia....:x Wiesz Alpinko, masz szczęście, że Twoja Mama to Dogomaniaczka, nawet nie wiesz, jak wielkie szczęście :loveu:. Kiedy byłam dzieckiem i trochę później to żebrałam o psa :-(. Moi rodzice wymyślali tysiące argumentów - dlaczego nie powinno być go w naszym domu a najpoważniejszym było to, że nie będzie miał się kto nim zajmować. W końcu wyprosiłam małego kundelka - do dzisiaj przyznają, że nie spodziewali się po mnie takiej odpowiedzialności a ja go po prostu całym sercem kochałam i dbałam jak mogłam najlepiej :p. Moje dziecko ma dwa psiaki (wszyscy je mamy, bo wszyscy kochamy czworonogi) i też jest odpowiedzialne i myślę, że szczęśliwe. Alpinko ucałuj Mamę ode mnie. Quote
Zmysł Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='tomcug']Wiesz Alpinko, masz szczęście, że Twoja Mama to Dogomaniaczka, nawet nie wiesz, jak wielkie szczęście :loveu:. Kiedy byłam dzieckiem i trochę później to żebrałam o psa :-(. Moi rodzice wymyślali tysiące argumentów - dlaczego nie powinno być go w naszym domu a najpoważniejszym było to, że nie będzie miał się kto nim zajmować. W końcu wyprosiłam małego kundelka - do dzisiaj przyznają, że nie spodziewali się po mnie takiej odpowiedzialności a ja go po prostu całym sercem kochałam i dbałam jak mogłam najlepiej :p. Moje dziecko ma dwa psiaki (wszyscy je mamy, bo wszyscy kochamy czworonogi) i też jest odpowiedzialne i myślę, że szczęśliwe. Alpinko ucałuj Mamę ode mnie.[/quote I ode mnie:loveu: Quote
tomcug Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 A zdjenciuf :evil_lol: nadal brak. Malagos prosimy pięknie Majeczkę w bikini :p Quote
Recommended Posts