Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oktawio - Ten Niunio z Twojego linku ma duże szanse na dom u mojej dobrej koleżanki.To poważna dziewczyna.Jeśli oboje z mężem zdecydują się na niego będzie miał domek z ogródkiem,towarzystwo dwóch kotów - są tam również dwaj mali chłopcy ale spokojni i nauczeni, że kot czy pies, to nie "coś" do tarmoszenia czy męczenia ale "ktoś" czyli pełnoprawny członek rodziny...Czekam na decyzję..
Bianeczko te kocięta to z jakimi bonusami?

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Właśnie . :lol:
A mnie w sklepie pokazali pelerynkę przeciwdeszczową :crazyeye:
Sama nie wiem ..............Kobi chyba by wyglądał jak tego ....no ........, a zresztą nie powiem :shake:

na desz to jest doskonała ochrona włosamoje wszsytkie mają z hydrotexu pelerynki-z lamówkami-nawet ślepa Viktoria ma tak odjechaną, że sama bym chciała taką!
P.S. Alpino-on już pojechał do nowego domu....ciekawe tylko czy dobrze trafił..........

Posted

W dzisiejszym "Tygodniku Ostrołęckim" wypatrzylam ogłoszenie o szczeniakach shih tzu. Dzwonię i pytam o cenę, rodowód i hodowlę. Pani na to że maluchy są śliczne, równo 6-tygodniowe, po 2-krotnym odrobaczeniu i 2-krotnym szczepieniu (!), tatusia zdjęcie mi pokaże, tatuś ma rodowód, cena 500 zł. Powiedziałam, ze nie popieram takiej "hodowli" i tyle :cool1: .

Posted

[quote name='malagos']
W dzisiejszym "Tygodniku Ostrołęckim" wypatrzylam ogłoszenie o szczeniakach shih tzu. Dzwonię i pytam o cenę, rodowód i hodowlę. Pani na to że maluchy są śliczne, równo 6-tygodniowe, po 2-krotnym odrobaczeniu i 2-krotnym szczepieniu (!), tatusia zdjęcie mi pokaże, tatuś ma rodowód, cena 500 zł. Powiedziałam, ze nie popieram takiej "hodowli" i tyle :cool1: .

ja również NIE:shake: :shake: :shake:

Posted

Zabić to za mało.Sześciotygodniowe!:angryy:Po dwukrotnym odrobaczeniu! I dwukrotnym szczepieniu!Co za bezczelna kłamczucha i naciągaczka:angryy::angryy::angryy:
Boże tylko cymbał sprzedaje takie maluchy a drugi cymbał kupuje...:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='BIANKA1']Ciekawe od którego tygodnia zaczeła odrobaczać i szczepić :roll:
Agusia ..........mój się nadaje :diabloti:

:cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi:
O tak... Zapewne...Byliby zachwyceni...:diabloti::diabloti::diabloti:

Malagos
prosimy o zdjęcia Majeczki !!!

Posted

[quote name='Alpina']:cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi:
O tak... Zapewne...Byliby zachwyceni...:diabloti::diabloti::diabloti:

Malagos
prosimy o zdjęcia Majeczki !!!
A czy Wy Ciotki wiecie , jak mój mąż broni Kobusia ? Jak tłumaczy mi jego zachowanie , chce sie z nim zaprzyjażnić pomimo pogryzionych rąk ?
Gdybym wiedziała , że pańciowi potrzebna taka zołza , już dawno coś takiego bym przytargała do domu :evil_lol:
Nawet go nie ruszyło , że jest piąty :roll:

Posted

Zdjecia sie zaraz zrobi :p , wedle rozkazu.
Majeczce ta pogoda słuzży, jak sie rozbawi, potrafi szczeknąć :evil_lol: To jednak jest piesek, nie maskotka na baterie :p
Ma apetyt, duzo pije, nie ma juz wpadek z siusianiem, spi całą noc, czasem pochrapuje. Kochana śliczna dziewczynka :Cool!:

Posted

Dzisiaj byłam na DOGO z mamą tzn położyłam laptopa na łóżku a mam patrzyła i nawet próbowała się uśmiechać...
Opowiadałam jej o Majeczce, o Jadze, oglądałyśmy zdjęcia piesków do adopcji... Była naprawdę zadowolona...

Malagos dawaj te zdjęcia....:x

Posted

Alpina napisał(a):
Dzisiaj byłam na DOGO z mamą tzn położyłam laptopa na łóżku a mam patrzyła i nawet próbowała się uśmiechać...
Opowiadałam jej o Majeczce, o Jadze, oglądałyśmy zdjęcia piesków do adopcji... Była naprawdę zadowolona...

Malagos dawaj te zdjęcia....:x

Wiesz Alpinko, masz szczęście, że Twoja Mama to Dogomaniaczka, nawet nie wiesz, jak wielkie szczęście :loveu:.

Kiedy byłam dzieckiem i trochę później to żebrałam o psa :-(. Moi rodzice wymyślali tysiące argumentów - dlaczego nie powinno być go w naszym domu a najpoważniejszym było to, że nie będzie miał się kto nim zajmować. W końcu wyprosiłam małego kundelka - do dzisiaj przyznają, że nie spodziewali się po mnie takiej odpowiedzialności a ja go po prostu całym sercem kochałam i dbałam jak mogłam najlepiej :p. Moje dziecko ma dwa psiaki (wszyscy je mamy, bo wszyscy kochamy czworonogi) i też jest odpowiedzialne i myślę, że szczęśliwe.

Alpinko ucałuj Mamę ode mnie.

Posted

[quote name='tomcug']Wiesz Alpinko, masz szczęście, że Twoja Mama to Dogomaniaczka, nawet nie wiesz, jak wielkie szczęście :loveu:.

Kiedy byłam dzieckiem i trochę później to żebrałam o psa :-(. Moi rodzice wymyślali tysiące argumentów - dlaczego nie powinno być go w naszym domu a najpoważniejszym było to, że nie będzie miał się kto nim zajmować. W końcu wyprosiłam małego kundelka - do dzisiaj przyznają, że nie spodziewali się po mnie takiej odpowiedzialności a ja go po prostu całym sercem kochałam i dbałam jak mogłam najlepiej :p. Moje dziecko ma dwa psiaki (wszyscy je mamy, bo wszyscy kochamy czworonogi) i też jest odpowiedzialne i myślę, że szczęśliwe.

Alpinko ucałuj Mamę ode mnie.[/quote
I ode mnie:loveu: