Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i nie masz sumienia publicznie to pokazywac?:-( przecież ja cały od razu bym zjadła....no może wzrokiem-bo po 2 kawałkach jest już sięsytym po takim torcie-ale jesteś zdolna!!!! jesteś skarbem dla męża z takimi zdolnościam!

Posted

Oktawia - aleś mnie ubawiła...:tort:
Co prawda tego tortu już nie ma ale przecież zawsze można upiec nowy :lol:
Tylko jak Ci go przesłać ?;)

malagos czekamy na Twoje książeczki....

Posted

Ej cioteczki i wujciowie...Nie naciskajmy tak na naszą kochana Malagos o te zdjęcia bo się biedaczka wnerwi, schowa Majeczkę pod kołdrę i tyle ją będziemy oglądać...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Co tu dużo mówić . Majeczka jest urocza :loveu:Tylko jak tak patrzę , to ona ma zawsze zwieszony ogonek . A Kobi taki zawinięty jak wiewiór . To pewnie jakaś cecha osobnicza tych szczerbaków . Kobi ma krzywy pyszczek tam gdzie ma uszkodzony nosek i wystają mu na tej części ząbki . A Majeczka ma inną mordeczkę . Zresztą oboje mają oryginalną urodę :evil_lol:

Posted

Ogon powinien być w górze...Oj Bianeczko to żaden "wiewiór":evil_lol:Tak ma być...
Majeczka opuściła ogon i tyle ..Nie wiadomo czy z wieku czy tak lubi go nosić...
Malagos dzięki za zdjęcia są superaśne...:loveu:
Nie bądż "wiśnia" i wrzuć naszej "bułeczce" do miseczki mięseczko...Pal sześć linię...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Powiem Wam, ze Majeczka nauczyła sie dziadować :grins: Jak udaję, ze nie widzę, to podskakuje i trąca mordką nogę. Nie krzyczcie na biedną cioteczkę malagos, ja jej nie głodzę!! Wyglada dobrze, nawet za...ale taka juz do mnie przyjechała :oops: Dostaje po troszeczkę w tę miseczkę, dostaje....Jeden posiłek jest wiekszy, taki obiad. A śniadanie, podwieczorek, kolacja, nie licząc przekąsek - kto by to zliczył?

Posted

Malagos sama rzuciłaś granat między ciotki i wujcia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Trzeba było pisać, że Majeczka stoi nad pustą miseczką...? Wiesz ze ona wszystkich bierze na litość...;)
A tak na poważnie, to wszyscy wiedzą, że u Malagos Majunia ma najlepiej na świecie a całe to nasze gadanie, to tylko tak dla ..."jaj":eviltong: z miłości do Majuni i...Malagos oczywiście...:loveu::loveu::loveu:

Posted

malagos napisał(a):
Powiem Wam, ze Majeczka nauczyła sie dziadować :grins: Jak udaję, ze nie widzę, to podskakuje i trąca mordką nogę.

Malagos, a widzisz tę niby stateczną damę w moim awatarku? Kiedy tylko zaszeleści papierek, albo usłyszy dźwięk otwieranej lodówki pędzi do kuchni z prędkością światła :diabloti:. Ona nie dziaduje, o nie :cool1:. Kładzie tylko swój piękny, długi pychol na moich kolanach, delikatnie naciska i patrzy w oczy takim nieszczęśliwym wzrokiem, że kolana miękną :evil_lol:.

Posted

ano, jakoś sie zyje pomalutku...
Majeczka dzis znów wlazła w miskę z wodą...... Stoi nad miską, pije wodę powolutku, znów stoi i ...rusza przed siebie, prosto łapkami w wodę :cool1: Trochę to aż zenujące, taka nieporadna starsza pani...
A ja dzis układałam źdżbła zboża w snopki dozynkowe. Snopek taki nie łan skoszonego kosa żyta, o nie! To wielki pęczek zboża dobieranego kłos w kłos, łodyga w łodygę...Mieszkam na wsi ponad 20 lat, ponad 17 lat jestem doradca rolnym, a taki snopek robiłam po raz pierwszyw zyciu (mój pierwszy raz :cool3: ) Ah, przeżyć te dozynki :mad: