oktawia6 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i nie masz sumienia publicznie to pokazywac?:-( przecież ja cały od razu bym zjadła....no może wzrokiem-bo po 2 kawałkach jest już sięsytym po takim torcie-ale jesteś zdolna!!!! jesteś skarbem dla męża z takimi zdolnościam! Quote
Alpina Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oktawia - aleś mnie ubawiła...:tort: Co prawda tego tortu już nie ma ale przecież zawsze można upiec nowy :lol: Tylko jak Ci go przesłać ?;) malagos czekamy na Twoje książeczki.... Quote
tomcug Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Alpina'] malagos czekamy na Twoje książeczki.... I na kolejne zdjęcia pięknej dziewczynki :biggrina: Quote
malagos Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Książeczki beda moze po niedzieli. A zdjecia, no, nie wiem, nie wiem Quote
aniac50 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Czekamy .......i prosimy ......,bardzo prosimy....... Quote
BIANKA1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Zmysł napisał(a):Nie ma zdjęć jeszcze? No właśnie , co to za zwyczaje :cool3: Quote
Alpina Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ej cioteczki i wujciowie...Nie naciskajmy tak na naszą kochana Malagos o te zdjęcia bo się biedaczka wnerwi, schowa Majeczkę pod kołdrę i tyle ją będziemy oglądać...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malagos Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tadam! Małe spotkanko z kotem, Majeczka kota oczywiscie nie widzi :diabloti: Quote
malagos Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tu w psim towarzystwie A tu tradycyjnie w kuchni, to ulubione miejsce Majeczki. Często stoi nad pusta miską ze zwieszona głowa i tak czeka.... Quote
BIANKA1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Co tu dużo mówić . Majeczka jest urocza :loveu:Tylko jak tak patrzę , to ona ma zawsze zwieszony ogonek . A Kobi taki zawinięty jak wiewiór . To pewnie jakaś cecha osobnicza tych szczerbaków . Kobi ma krzywy pyszczek tam gdzie ma uszkodzony nosek i wystają mu na tej części ząbki . A Majeczka ma inną mordeczkę . Zresztą oboje mają oryginalną urodę :evil_lol: Quote
Alpina Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ogon powinien być w górze...Oj Bianeczko to żaden "wiewiór":evil_lol:Tak ma być... Majeczka opuściła ogon i tyle ..Nie wiadomo czy z wieku czy tak lubi go nosić... Malagos dzięki za zdjęcia są superaśne...:loveu: Nie bądż "wiśnia" i wrzuć naszej "bułeczce" do miseczki mięseczko...Pal sześć linię...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aniac50 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Majeczka ,śliczności .......Dziękujemy za zdjęcia !!! Ona ma taki DOBRODUSZNY pysio-nic tylko całować !!!! Quote
tomcug Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kochany pycholek :loveu: Niedobra Malagos, głodzi biedną Majeczkę :cool3: Quote
basia0607 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 U Malgosi i Tomka ,wszyscy są szczesliwi, tam są dobre fluidy ! Bo co innego może byc ? U nich chyba myszy polne też mają raj na ziemi ! . Quote
malagos Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Powiem Wam, ze Majeczka nauczyła sie dziadować :grins: Jak udaję, ze nie widzę, to podskakuje i trąca mordką nogę. Nie krzyczcie na biedną cioteczkę malagos, ja jej nie głodzę!! Wyglada dobrze, nawet za...ale taka juz do mnie przyjechała :oops: Dostaje po troszeczkę w tę miseczkę, dostaje....Jeden posiłek jest wiekszy, taki obiad. A śniadanie, podwieczorek, kolacja, nie licząc przekąsek - kto by to zliczył? Quote
Alpina Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Malagos sama rzuciłaś granat między ciotki i wujcia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba było pisać, że Majeczka stoi nad pustą miseczką...? Wiesz ze ona wszystkich bierze na litość...;) A tak na poważnie, to wszyscy wiedzą, że u Malagos Majunia ma najlepiej na świecie a całe to nasze gadanie, to tylko tak dla ..."jaj":eviltong: z miłości do Majuni i...Malagos oczywiście...:loveu::loveu::loveu: Quote
tomcug Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 malagos napisał(a):Powiem Wam, ze Majeczka nauczyła sie dziadować :grins: Jak udaję, ze nie widzę, to podskakuje i trąca mordką nogę. Malagos, a widzisz tę niby stateczną damę w moim awatarku? Kiedy tylko zaszeleści papierek, albo usłyszy dźwięk otwieranej lodówki pędzi do kuchni z prędkością światła :diabloti:. Ona nie dziaduje, o nie :cool1:. Kładzie tylko swój piękny, długi pychol na moich kolanach, delikatnie naciska i patrzy w oczy takim nieszczęśliwym wzrokiem, że kolana miękną :evil_lol:. Quote
malagos Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ano, jakoś sie zyje pomalutku... Majeczka dzis znów wlazła w miskę z wodą...... Stoi nad miską, pije wodę powolutku, znów stoi i ...rusza przed siebie, prosto łapkami w wodę :cool1: Trochę to aż zenujące, taka nieporadna starsza pani... A ja dzis układałam źdżbła zboża w snopki dozynkowe. Snopek taki nie łan skoszonego kosa żyta, o nie! To wielki pęczek zboża dobieranego kłos w kłos, łodyga w łodygę...Mieszkam na wsi ponad 20 lat, ponad 17 lat jestem doradca rolnym, a taki snopek robiłam po raz pierwszyw zyciu (mój pierwszy raz :cool3: ) Ah, przeżyć te dozynki :mad: Quote
BIANKA1 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No , no Malagos , jak się nauczysz układać żbła , to w przyszłym roku upleciesz piękny , dożynkowy wieniec :lol: Quote
Alpina Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Malagos dawaj zdjęcie tego snopa...Będziemy podziwiać.. Quote
Recommended Posts