Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Witam. Przepraszam, że dopiero teraz ale troche sie dzieje i czasu nie mialam. Zdjęcia podeslalam Pani Marii. Mialam nadzieje ze je prześle dalej. 

Rysiek ma się bardzo dobrze. Sierść na dupce odrasta, o operacji juz zapomniał. Mamy wrazenie ze jest mu chyba troche lepiej bez tego ogona. W jakis sposób musialo mu to bol sprawiać bo wydaje sie teraz zywszy i szczesliwszy. 

Ja niestety zdjęć tutaj zalaczyc nie mogę. Prosze podeslac mi maila to wyśle fotki Ryśka zaraz po operacji jak i aktualne.:-)

Posted

Barszo dziekujemy za wiesci o Rysiu. Ciesze sie ogromnie ze wszystko dobrze poszlo I Rysiu juz zapomnial o operacji. Ja myle ze ten bezwladny ogonek mu ciazyl I przeszkadzal. Pewnie jest mu lepiej bez niego.

Posted
O ‎10‎/‎8‎/‎2016 o 13:21, Tyś napisał:

Ja też z utęsnieniem czekam na zdjęcia.

Nie rozumiem dlaczego mi sie to cytuje I nie moge usunac :( Koszmar jakis.

Tysiu, bardzo dziekuje za wstawienie zdjec Rysia. Troche dziwnie bez ogonka ale najwazniejsze ze Rysiu ma sie dobrze I nic go nie boli .

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 4.03.2017 o 11:02, andegawenka napisał:

Czy ktoś ma kontakt z Brysiową/Rysiową rodzinką. Od zabiegu nie mamy wiadomości.

Napisze do DS maila,tylko ostatnio jestem troche zajeta,ale mysle o psiaczku czesto.

• Upvote 1
Posted

Witam! Pisac do nas nie trzeba, juz zdaje relacje:)

Rysko zadowolony, troszke nam przytyl, ale wiosna idzie, wiec znowu zaczniemy dluzsze spacery uskuteczniac:) jest juz calkowicie przyzwyczajony do nas. Taka przylepa z niego, jak siedzimy w domu, czy jak znajomi przychodza to pierwszy do glaskania, traca nosem zeby o sobie przypomniec. I swietny stroz z niego, jak tylko domofon zadzwoni lub ktos przyjdzie to Rysio juz szczeka!:D a glos ma donosny. 

Po operacji jest juz dawno dupka zarosnieta, brakujacego ogona w ogole nie widac. :)

Postaram sie dorzucic pare zdjec:) jesli sa jakies pytania odnosnie Ryska to prosze pytac. Postaram sie czesciej tu zaglądac!

• Like 1
  • Upvote 1