Ayam1980 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie cieszę!!! zapraszam na wątek Popcorn też :) może uda nam się coś ustalić? jak nie na najbliższy transport, to na następny? Quote
Ayam1980 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 a i proszę ode mnie też wycałować!!!!! niestety do momentu wydania Wery do adopcji nie mogę wziąć kolejnego psiaka z Radys, bo Pani Małgosia zabiłaby mnie i miałaby rację :P nie wiem, ile Wera zostanie jeszcze, ale jest światełko w tunelu, że może niedługo :) Quote
kinga Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Właśnie dzwoniłam zarezerwować Gwiazdkę, ale już mnie ktoś ubiegł ;) Przyznać się!!! :) dziewczyny, z rezerwacją Gwiazdy nie wiem, czy to ja nie wprowadziłam zamieszania. rozmawiałam m. in. na temat transportu, który wciąż w opłakanym stanie liczebnym, i powiedziałam, że prawdopodobnie Gwiazda też będzie jechała, żeby ją wstępnie doliczyć - a ktoś zadzwoni i ją zarezerwuje oficjalnie. Mam nadzieję, że to chodziło o tę "rezerwację", a nie o kogoś zupełnie innego? - Nutusiu, podawali ci jakieś szczegóły? Quote
Grażyna49 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Oj ,Nutusia dopiero jutro będzie,bo w domku ma problem z netem. Quote
papryka Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Dziewczyny nie kontaktowałam się ze schroniskiem, nie wiem kto zarezerwował Gwiazdkę. Quote
*Gajowa* Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Podczytuje wątek Gwiazdy , jest piękną sunią i cieszę się, ze ma szansę na opuszczenie schroniska. Sugeruję wstrzymać sie z zakupem karmy do przyjazdu Gwiazdki, ponieważ wydaje mi się , że może mieć sporą nadwagę. Do mnie przyjechała Sahara/teraz Lira z min. 10 kg nadwagą, ważyła 36 kg a powinna max. 25. Teraz jest na karmie odchudzającej. Quote
Grażyna49 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Podczytuje wątek Gwiazdy , jest piękną sunią i cieszę się, ze ma szansę na opuszczenie schroniska. Sugeruję wstrzymać sie z zakupem karmy do przyjazdu Gwiazdki, ponieważ wydaje mi się , że może mieć sporą nadwagę. Do mnie przyjechała Sahara/teraz Lira z min. 10 kg nadwagą, ważyła 36 kg a powinna max. 25. Teraz jest na karmie odchudzającej. Masz rację,brzuszek ma okrąglutki. Nawet ktoś pytał czy nie jest szczenna. Z tego co wiem są na razie zbierane pieniążki. Gwiazdka ma powyżej 4 lat ,więc nie ma problemu żeby znaleźć suchą karmę "odchudzającą" Być może jak będzie miała więcej ruchu sama dojdzie do prawidłowej wagi. Myślę,że Papryczka ma dostęp do hurtowni ,bo przecież zamawia karmę dla wszystkich piesków.. Niestety u dużych psów trzeba bardzo zwracać uwagę na wagę ze względu na obciążenie kości. Quote
Nutusia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Wpadam z domu, bo mi nieoczekiwanie nadprogramowa tymczasia wpadła od jutra, więc najwyższy czas wysłać zlecenie na ogłoszenie tej, która tkwi u mnie od września ;) Nic mi nie powiedzieli, w sensie kto zarezerwował. Pani powiedziała tylko, że nie do DS i że na 90%. Upewniłam się tylko, że rezerwacja na transport do Marek. Quote
papryka Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Wpadam z domu, bo mi nieoczekiwanie nadprogramowa tymczasia wpadła od jutra, więc najwyższy czas wysłać zlecenie na ogłoszenie tej, która tkwi u mnie od września ;) Nic mi nie powiedzieli, w sensie kto zarezerwował. Pani powiedziała tylko, że nie do DS i że na 90%. Upewniłam się tylko, że rezerwacja na transport do Marek. Wpadam z domu, bo mi nieoczekiwanie nadprogramowa tymczasia wpadła od jutra, więc najwyższy czas wysłać zlecenie na ogłoszenie tej, która tkwi u mnie od września ;) Nic mi nie powiedzieli, w sensie kto zarezerwował. Pani powiedziała tylko, że nie do DS i że na 90%. Upewniłam się tylko, że rezerwacja na transport do Marek. To chyba teraz Nutusiu może zadzwonisz i zarezerwujesz już na 100% Gwiazdeczkę:)))) Bo wygląda na to że dziewczyna na 100% opuści schronisko:)) Quote
konfirm31 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Wiem, co to za tymczasia i ogromnie Ci dziękuję, Nutusiu :) cmok, cmok, cmok.......... Quote
Anula Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Wcześniej sugerowałam aby ktoś,kto będzie odbierał Gwiazdę zadzwonił do Schroniska i potwierdził odbiór Gwiazdy w Markach.Trzymam kciuki za Gwiazdkę.Do Pani Aliny wysłałam mail.czekam na odpowiedź. Bazaruś cegiełkowy jakoś idzie do przodu.Jeszcze muszę do jakiegoś moderatora napisać prośbę aby udostępnił mi post rozliczeniowy. Quote
Grażyna49 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Witaj Gwiazdeczko. Pięknie też witam wszystkich zaglądających do laluni. Mam wielką nadzieję,że to już ostatnie dni suni w schronisku. Trzymam kciuki. Quote
Florentyna Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 kinga i coś się wyjaśńiło w sprawie Gwiazdy? Dzwoniłaś może? Czy to jest Twoja rezerwacja? Quote
Nutusia Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Wszystko wskazuje na to, że to ja (wespół w zespół z Florentyną, Mazowszanką i Marysią O.) ;) będę odbierać Gwiaduchnę z Marek. Do schroniska oczywiście mogę zadzwonić jeszcze raz, tylko mi to potwierdźcie, żebyśmy większego zamieszania nie narobiły niż dotychczas! Quote
papryka Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Wszystko wskazuje na to, że to ja (wespół w zespół z Florentyną, Mazowszanką i Marysią O.) ;) będę odbierać Gwiaduchnę z Marek. Do schroniska oczywiście mogę zadzwonić jeszcze raz, tylko mi to potwierdźcie, żebyśmy większego zamieszania nie narobiły niż dotychczas! Dziewczyny zadzwoncie proszę i zarezerwujcie Gwiazdke!!! tyle wysiłku poszło w wyciągnięcie jej ze schronu!! bylibysmy spokojniejsi jakby byla informacja ze Gwiazdka zarezerwowana na 18.01... i mozna od razu dopytac o ten transport czy jest czy nie Quote
Nutusia Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Potwierdziłam, że Gwiazdka ma być pasażerką niedzielnego transportu do Marek :) W sobotę mam dzwonić po informację o której mamy się stawić na miejscu zbiórki ;) Dzwoniłam pod podany w pierwszym poście nr (ten na 513). Pani mnie o nic nie pytała - podałam tylko swoje nazwisko, przedstawiając się na wstępie :) Quote
konfirm31 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Też tak miałam :). Dzięki za potwierdzenie Gwiazdy. Przy odbiorze, trzeba mieć dowód ;). Czekamy na podanie miejsca i godziny przyjazdu psobusu :) Quote
Nutusia Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Dowód mam tam, gdzie prawo jazdy, a że za kierowcę będę robić, to powinnam nie zapomnieć zabrać :) Quote
Florentyna Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Ale się wyprawa szykuje, co dziewczyny :) ? Która się nie może doczekać ? ;) Quote
Grażyna49 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 jaaaaa Serce mi lata jak wściekłe,a przecież tylko kibicuję. Jeszcze żeby tak kukurydzę się udało ......i Korala...... Jutro pewnie w jakimś następnym się zakocham,no głupia baba i już Quote
papryka Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Potwierdziłam, że Gwiazdka ma być pasażerką niedzielnego transportu do Marek :) W sobotę mam dzwonić po informację o której mamy się stawić na miejscu zbiórki ;) Dzwoniłam pod podany w pierwszym poście nr (ten na 513). Pani mnie o nic nie pytała - podałam tylko swoje nazwisko, przedstawiając się na wstępie :) Cudownie:))) Quote
elik Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Ale akcja się szykuję :) :) Trzymam kciuki :) Sunia prześliczna :) Quote
Anula Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 A ja już odliczam dni i trzymam kciuki za wszystkie psiaki i powodzenie akcji. Quote
Nadziejka Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Trzymamy sciskamy za wszystko ogromnie! Quote
Recommended Posts