Jump to content
Dogomania

Gwiazda śliczna dziewczynka już wesoła w swoim wymarzonym domku!!! Warto pomagać!!! dziękujemy wszystkim za pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

... było!  

Hej, zerknij do poczty - już Ci dawno posłałam co trzeba ;)

Nutusiu 12.gif już mówiłam że Ciebie lubię!  że się z Tobą często zgadzam! że zawsze masz rację!... a że jesteś skuteczna!  już było?

Posted

... hmmm a ja ochoczo zasiadłam przed ankietą z wizyty przed adopcyjnej... i  pomimo chęci wielkich! nie wiem, co mam napisać w... Szczegółowy opis wizyty? ( Krzysiu powiedział, pisz wszystko Ci opowiedziałem!)...    a już całkiem pusto... w Wnioski co do dalszego postępowania w sprawie? 

pomocyyyyyyyyyyyyyy....

Posted

... hmmm a ja ochoczo zasiadłam przed ankietą z wizyty przed adopcyjnej... i  pomimo chęci wielkich! nie wiem, co mam napisać w... Szczegółowy opis wizyty? ( Krzysiu powiedział, pisz wszystko Ci opowiedziałem!)...    a już całkiem pusto... w Wnioski co do dalszego postępowania w sprawie? 

pomocyyyyyyyyyyyyyy....

Ciocia, notatka jest bardzo prosta ;)

Szczegółowy opis wizyty - to co dowiedzieliśmy się na temat przyszłych opiekunów oraz jakie zastaliśmy warunki domowe. W zasadzie wszystko zostało opisane na niniejszym wątku.

Wnioski, co do dalszego postępowania w sprawie - czy dom spełnia wymogi domu stałego i czy jest odpowiedni dla danego zwierzęcia np. pod kątem rasy, charakteru, stanu zdrowia (tak lub nie + jednozdaniowe uzasadnienie)

Posted

Ciocia, notatka jest bardzo prosta ;)

Szczegółowy opis wizyty - to co dowiedzieliśmy się na temat przyszłych opiekunów oraz jakie zastaliśmy warunki domowe. W zasadzie wszystko zostało opisane na niniejszym wątku.

Wnioski, co do dalszego postępowania w sprawie - czy dom spełnia wymogi domu stałego i czy jest odpowiedni dla danego zwierzęcia np. pod kątem rasy, charakteru, stanu zdrowia (tak lub nie + jednozdaniowe uzasadnienie)

Ciocia dziękuję, wielki cmok12.gif no to...dosłownie potraktuję i bardzo prosto napiszę7.gif

Posted

Nutusiu, skan z wizyty wysłany, tylko proszę potwierdź na wątku, bo wysyłam od kogoś i jak nie dojdzie to dopiero w poniedziałek będę mogła powtórzyć

Posted

Namawiajcie się, namawiajcie ;)

Dostałam od happy_animals umowę adopcyjną, co do treści której nie mam żadnych uwag. Przesłałam mailem do Pani Jolanty :)

Pati, czy Pani się z Tobą kontaktowała co do terminu przyjazdu?...

Anico - niestety mail od Ciebie z ankietą powizytacyjną nie dotarł :( Czekam zatem do poniedziałku. I tak jutro nie będę przy kompie, bo wyjeżdżamy na cały dzień i pół nocy ;)

Posted

Dostałam od happy_animals umowę adopcyjną, co do treści której nie mam żadnych uwag. Przesłałam mailem do Pani Jolanty :)

Anico - niestety mail od Ciebie z ankietą powizytacyjną nie dotarł :( Czekam zatem do poniedziałku. I tak jutro nie będę przy kompie, bo wyjeżdżamy na cały dzień i pół nocy ;)

Póki co Panstwo jeszcze nie dzwonili. Dam znac jak zadzwonia.

Posted

Gwiazdka jest przepięknym psem i już pokochała Patrycję i jej dom.Mam nadzieję,że szybko zaakceptuje nowych opiekunów.Ja już bardzo przeżywam zmianę Gwiazdeczki życia.

Jeżeli ktoś będzie z Państwem rozmawiał to niech poradzi aby w pierwszych tygodniach wyprowadzali Gwiazdkę w szelkach i na dwóch smyczach,ponieważ to jest miasto,hałas tj.inne warunki niż ma u Patrycji.Tak niedawno pół Wrocławia szukało Foresto,szczęśliwie odnalazł się ale zachodu była cała masa.

Posted

Gwiazdka jest przepięknym psem i już pokochała Patrycję i jej dom.Mam nadzieję,że szybko zaakceptuje nowych opiekunów.Ja już bardzo przeżywam zmianę Gwiazdeczki życia.

Jeżeli ktoś będzie z Państwem rozmawiał to niech poradzi aby w pierwszych tygodniach wyprowadzali Gwiazdkę w szelkach i na dwóch smyczach,ponieważ to jest miasto,hałas tj.inne warunki niż ma u Patrycji.Tak niedawno pół Wrocławia szukało Foresto,szczęśliwie odnalazł się ale zachodu była cała masa.

To prawda Anulo... ale na którymś weekendzie byli moi rodzice, i Gwiazduchna od pierwszej chwili tulila sie i do nich więc bądźmy dobrej myśli... W SPA była równie przyjacielska do pracowników. Ja jestem zdania, że pies wyczuwa dobrych ludzi i mam nadzieję, że w przypadku Gwiazduchny na takich trafiliśmy i że Gwiazdka równie pozytywnie na nich zareaguje:)

Posted

To prawda Anulo... ale na którymś weekendzie byli moi rodzice, i Gwiazduchna od pierwszej chwili tulila sie i do nich więc bądźmy dobrej myśli... W SPA była równie przyjacielska do pracowników. Ja jestem zdania, że pies wyczuwa dobrych ludzi i mam nadzieję, że w przypadku Gwiazduchny na takich trafiliśmy i że Gwiazdka równie pozytywnie na nich zareaguje:)

Ja myślę,że tak będzie.Gwiazdka ma wspaniały charakter,ona kocha człowieka ponad wszystko.Mam nadzieję,że Państwo też Gwiazdkę pokochają i dadzą jej wszystko i moc uczuć bo ona na to zasługuje.Mam też nadzieję,że co jakiś czas Panstwo prześlą zdjęcia nam Gwiazdeczki abyśmy się wszyscy cieszyli.

Posted

Jaka ona jest piękna !

mil10.gif

nic dziwnego, że ludzie zakochali się w Gwiazdce. Trzymam kciuki za sobotę

Nutusiu, gratuluję osiągnięcia takiego kompromisu z DS / mam nadzieję/

i podziwiam, nie każdemu by się chciało. :)

Posted

Zmartwiłam się ,ponieważ do mnie dotarło potwierdzenie na tego mejla [email protected] czy może coś pokręciłam?

Udanego wyjazdu Nutusiu :)

Posted

Papryczzko,pięknie dziękuję za zdjęcia.

Widać na nich z jakim przejęciem Gwiazdeczka słucha.

Jeśli w jej krwi płynie tyle z nowofundlanda ile jest w wyglądzie.to z całą pewnością nowych ludzi pokocha.

Te psy tak mają.

Będzie tęskniła za Pati , to jest zrozumiałe,ale całuski będzie rozdawała każdemu człowiekowi.

Mam nadzieję,że Państwo,którzy już mieli niufeczka doskonale wiedzą jaki charakterek posiadają te pieski.

Posted

nic dziwnego, że ludzie zakochali się w Gwiazdce. Trzymam kciuki za sobotę

Nutusiu, gratuluję osiągnięcia takiego kompromisu z DS / mam nadzieję/

i podziwiam, nie każdemu by się chciało. :)

Też tak myślę :)