Florentyna Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Proszę wstrzymajcie się trochę. Rozmawiałam z Pawłem. Gwiazda już czyściutka, wykąpana po SPA :) Był wet - zaczyna jej się cieczka. Paweł każdą wolną chwilę spędza na jeżdżeniu za Popcorn. Nie zawsze mogą na bieżąco relacjonować. Rozumiem, sama jestem ciekawa, ale uzbrójmy się w cierpliwość. Quote
Grażyna49 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Dobrze,dobrze już będę grzecznie czekała. Przepraszam . Zdaję sobie sprawę,że trudne chwile w hoteliku, Quote
papryka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Gwiazda po kapieli, pachnąca, czyściutka. Była bardzo grzeczna zarówno w samochodzie jak i w SPA. Zaciekawiona wszelkimi znajdującymi się tam sprzętami:) i bez kagańca - bardzo jej się podobało:) zarówno Pan który ją oporzadzał jak i wszystko wokół:) pozdrawiamy i dziękujemy Pani Kasi - właścicielce salonu za przychylność:) http://www.spadlakotaipsa.vgh.pl/news.php fotki ze spa - kiepskiej jakości bo z telefonu i robione w pospiechu Quote
papryka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 fv rozliczeniowa za weta - zbiorcza, Gwiazda: PRATEL 4 tabl (odrobaczenie) 4 x 5,50 = 22,00 zł Fiprex XL (odpchlenie i zabepieczenie na kleszcze) 1 szt - 24,00 zł usługa weterynaryjna - 20,00 zł (całkowity koszt usługi 60,00zł / 3 psy (Pianka, Krab i Gwiazda) = 20,00zł całkowity koszt: 66,00 zł Gwiazdka miała obcięte pazury - miała długie zawijające się pazury, wet powiedział, że psiak jest w ładnym stanie, ale zaczyna się cieczka i nie mogł podać antykoncepcji, musi sie wyciekać koszt ewentualnej sterylizacji - 350,00 Quote
Florentyna Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Dzięki Papryczko za zdjęcia i relacje. Gwiazda - piękna :) Quote
papryka Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 2 suki nam się ciekają na hoteliku więc gorący okres mamy Quote
konfirm31 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Dziękujemy za piękne zdjęcia i Salonowi SPA za fachowa i darmową(?) usługę :). Bardzo współczuję Hotelikowi tych dwóch cieczkujących suczek. Jeszcze takich "atrakcji" Wam teraz trzeba :( Quote
Grażyna49 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Wielkie dzięki Papryczko i proszę wybacz niecierpliwość Co do SPA,to wcześniej Papryczka pisała o kosztach /chyba 50 PLN/ Pewnie teraz w natłoku pracy zapomniała. Szkoda,że Gwiazdeczka cieczki dostała,bo chyba po ciecze jakiś czas trzeba odczekać do sterylki. Coś mi po głowie chodzi,że 2 miesiące. Wcale nie zazdroszczę tych dwóch kochliwych suczek w hoteliku w którym są pełnosprawni "panowie" Wiem,że to niezdrowe,ale może lepiej by było chemicznie cieczkę przerwać? Quote
Nutusia Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Łał - zrobił się z Gwiazdki prawdziwie wystawowy pies! Prawdziwa STAR! :) Po cieczce książkowo powinno się odczekać 2 miesiące. Nasz Doktor tnie po miesiącu, jeśli trzeba... Quote
papryka Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Wielkie dzięki Papryczko i proszę wybacz niecierpliwość Co do SPA,to wcześniej Papryczka pisała o kosztach /chyba 50 PLN/ Pewnie teraz w natłoku pracy zapomniała. Szkoda,że Gwiazdeczka cieczki dostała,bo chyba po ciecze jakiś czas trzeba odczekać do sterylki. Coś mi po głowie chodzi,że 2 miesiące. Wcale nie zazdroszczę tych dwóch kochliwych suczek w hoteliku w którym są pełnosprawni "panowie" Wiem,że to niezdrowe,ale może lepiej by było chemicznie cieczkę przerwać? tak koszt SPA 50,00 zł jak wcześniej pisałam, uważam że i tak dostaliśmy mega rabat za tak dużego psiaka kąpiel z podcięciem:) sterylka się zaczęła a więc przeżyć już musimy, jak już się skończy wtedy odczekamy i ciachniemy w odpowiednim terminie Quote
Nutusia Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 SPA za pół darmo! Ja za mojego niewielkiego Lesia, za samo strzyżenie (a właściwie golenie na zerko) płacę 60 zł! Cieczka rzecz normalna, trza przeżyć. Najważniejsze, że już ostatnia w jej życiu! ;) Quote
Anula Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 To może jakieś majteczki dla Gwiazdy.Trzeba bardzo pilnować ją w tej chwili.Samce będą szaleć ale to taka jest natura i nic się nie poradzi. Na koncie Gwiazdki mamy - 650,00zł. 650,00zł - 66,00zł (wet) - 50,00zł (SPA) = 534,00zł (stan konta Gwiazdki na 27.01.15) Zaraz zrobię przelew i bardzo proszę o potwierdzenia jak pieniążki dotrą. Quote
Grażyna49 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 To może jakieś majteczki dla Gwiazdy.Trzeba bardzo pilnować ją w tej chwili.Samce będą szaleć ale to taka jest natura i nic się nie poradzi. Na koncie Gwiazdki mamy - 650,00zł. 650,00zł - 20,00zł (wet) - 50,00zł (SPA) = 580,00zł (stan konta Gwiazdki na 27.01.15) Zaraz zrobię przelew i bardzo proszę o potwierdzenia jak pieniążki dotrą. Anula chyba coś mało policzyłaś wet +zabiegi 66 + 50 SPA Tak mi wyszło z postu Papryczki Quote
Anula Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Anula chyba coś mało policzyłaś wet +zabiegi 66 + 50 SPA Tak mi wyszło z postu Papryczki Dobrze Tobie wyszło.Ja dzisiaj byłam zaganiana i tylko przeleciałam na szybko post papryki,ponieważ robiłam inne przelewy.Zaraz zrobię korektę i doślę 46,00zł.Przepraszam. Quote
Grażyna49 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Dobrze Tobie wyszło.Ja dzisiaj byłam zaganiana i tylko przeleciałam na szybko post papryki,ponieważ robiłam inne przelewy.Zaraz zrobię korektę i doślę 46,00zł.Przepraszam. Anula , nic się nie stało. Ważne,że jeszcze jakiś grosik ma na koncie,ale chyba na sterylkę trzeba będzie zebrać. Ja oczywiście grosik wpłacę jak się zacznie akcja a może i pani Alinka coś dołoży. Bardzo bym chciała,żeby sytuacja Gwiazdeczki już była pewna,tak na 100%. Teraz to tak w/g mnie jest zawieszona w próżni,ale może się mylę,bo jak zwykle serce a nie rozsądek mną kieruje. Quote
Grażyna49 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Kolejny nowofundland w Radysach. Boziu , co robić??? Quote
branwenn Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Czy Gwiazda lub ten nowofunland nadal szukają domu ? Quote
Marysia R. Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Czy Gwiazda lub ten nowofunland nadal szukają domu ? Tak, oba te psy szukają domów. Quote
Livka Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Kolejny nowofundland w Radysach. Boziu , co robić??? Na FB go wypatrzyłam - cudny jest, a tyle już siedzi w schronie ... Quote
Grażyna49 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Czy Gwiazda lub ten nowofunland nadal szukają domu ? W gorszej sytuacji jest ten piękny 2 letni Burgund,bo jeszcze w schronisku siedzi. Gwiazdkę udało się do hoteliku wyciągnąć. Quote
Anula Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ale przepiękny psiak.Papryczko mam pytanie,jak pobierasz opłatę za Hotelik z góry,czy z dołu. Quote
Recommended Posts