Samba Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Ależ ten świat jest dziwny ... :D Sa to frytki przyprawione na ostro, polane tłuszczem ze skwarekeczkami i drobno pokrojoną cebulką. Znakomicie smakują z blanszowanymi warzywami i kurczakiem w pięciu smakach podanych na gorącym, żeliwnym półmisku. Alez te frytki dziwne... Twoj Talent Narratorski wypchnal mnie do kuchni po jakies male conieco (jednym slowem zrobilam sie glodna!) [quote name="wystraszony argo na wszelki wypadek" Podajem rozwiazanie. :lol: Chodziło mi, oczywiście, :D o te > 8) okularki Acha :lol: [quote name=argo metnie" Autoportret to autoportret chyba' date=' że chodzi o 'Autoportret'. :wink: :roll: :D Zdjec samochodu wstawiac tu nie bede :evilbat: Prosze mi pokazac paluszkiem, w ktorym miejscu awtoportret koliduje z podpisem. Samba to Samba, nawet jesli ta Samba to "Samba". Quote
argo Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 Twoj Talent Narratorski wypchnal mnie do kuchni po jakies male conieco (jednym slowem zrobilam sie glodna!) Smacznego :lol: wystraszony argo na wszelki wypadek" Podajem rozwiazanie. Chodziło mi, oczywiście, o te > 8) okularki Acha :lol: Nie wystraszony, i nie na wszelki wypadek. :o Lubiem porządek, jasność,precyzję ... nooo, prawie jezd ze mnie fizyk :wink: Zdjec samochodu wstawiac tu nie bede. :evilbat: Prosze mi pokazac paluszkiem, w ktorym miejscu awtoportret koliduje z podpisem. Ja tyż siem nie bedę chwalił, ze mam i cztery kółka. :evilbat: BTW. Nie bedem paluszkiem wskazywał bo to nieładnie :oops: www :lol: :D :roll: Quote
Samba Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 To ja siem s Tobom nie bawiem. Narpierw cos piszesz, a potem niem wyjasniasz. :P Quote
argo Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 To ja siem s Tobom nie bawiem. Narpierw cos piszesz, a potem niem wyjasniasz. :P A na CZYM polega zabawa w ... zdjęcia ? :roll: Nie słyszałem o takiej. Może jednak ... zmienię zdanie? :roll: :wink: Quote
Samba Posted October 16, 2004 Posted October 16, 2004 A na CZYM polega zabawa w ... zdjęcia ? :roll: Nie słyszałem o takiej. Może jednak ... zmienię zdanie? :roll: :wink: No wiec, ten tego... Zabawa w zdjecia moze przebiegac roznorako... Przykladem moze byc poker. Jak ktos przegra, to zdejmuje lewy but. I.t.d. Ale czy mnie pamiec nie myli? Czy to aby nie Ty pisales o pokerku??? Hmmm... A moze to byla PIKA...? PIKA, to Ty pisalas? :roll: Quote
argo Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 PIKA...? PIKA Czy TY, bez Piki 8) butów nie potramfisz zdjomć ? :o :wink: Którny model zdejmniesz najsampierfsz ? ? TE > Czy ... ? A może inne modele preferujesz ? :confused: :roll: :wink: DREWNIAKI 03AB Drewniaki zdrowotne: - spody z profilem ortopedycznym - podeszwa przeciwpoślizgowa - podnosek wzmocniony kevlarem - cholewka skórzana z perforacją - pasek zapinany na cholewce lub na piętę rozmiary: damskie 34-40, męskie 41-47 w ofercie są również wzory z cholewką gładką i bez paska na piętę :roll: :D :wink: :D Quote
Evelina Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Zapomnialam w koncu o stempelku!!! Moglabys mi przystawic na pusto w gifie przezroczystym? To se ostepluje co popadnie! Stempluj co popadnie :wink: Jabym zleciła ten folderek pod postem, aby mi zrobić. Jak ładnie poproszę to da się wykombinować. :D Napisz do kogo kierujesz swa prosbe ? :roll: Stempelek niekoniecznie. Niekoniecznie musisz z niego korzystac :wink: Tak tez myślałam, zaraz pól dogomani będzie ostemplowane :evillaug: Dlatego ja NIE CHCE STEMPELKA :grins: wyjątkowym i niepowtarzalnym trza być 8) 8) No i ..........ja też prosię o STEMPELEK!!!!!!! Prosze bardzo :D Quote
Samba Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Ja takze sie dolaczam WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!! Samych piomtek w szkole i mnostwa: No dobra, a kto jest solenizantem??? Quote
Miga Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Prośbę swą kieruję do szanownego grona. Żeby Salom z pustego nie nalewał wrzucam linki do fotek. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=22966&q=Migella&k=3 http://photobucket.com/albums/v481/Migaszon/Dino/ Liczę na Wasze poczucie piekności :). Czekam na Wasze dzieła na @. Evelina, jeśli taki stempelek to nie pogardzę :D Quote
argo Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Igancy :D Wiktorze :lol: ? :lol: :roll: :lol: Quote
PIKA Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 No ładnie się bawicie jak mnie nie ma :o jedzą frytki z kota i kurczaka na ostro z psa :o pierze z pierzyny :o i do tego popijają jajkami koliberka :o Evelina - nie ważne dla kogo ważne, że jego zdrowie I dziekuje za pieczątke, której nie chciałam :lol: pełna buntu jest zupełnie jak ja :wink: :lol: Samba ja se nie przypomina, żeby Ci buty zdejmowała :o o okularach nie wspomnę :roll: Quote
Samba Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Samba ja se nie przypomina, żeby Ci buty zdejmowała :o o okularach nie wspomnę :roll: Wiesz, sama rozumiesz, nic straconego, w koncu kto tu na tym forum pisal, ze lubi poszerzac horyzonty? :lol: :lol: :lol: Quote
Samba Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Evelinko suupperr patent z ta podmianka! To otwiera nowe mozliwosci :evilbat: Argo co do klapeczków, to, jesli mozna, wybieram takie kapcie: Ale se stemplnelam! Czy to oznacza, ze jestem podsteplna??? Quote
PIKA Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Samba ja se nie przypomina, żeby Ci buty zdejmowała :o o okularach nie wspomnę :roll: Wiesz, sama rozumiesz, nic straconego, w koncu kto tu na tym forum pisal, ze lubi poszerzac horyzonty? :lol: :lol: :lol: :o :o A Ty chętna jesteś? :o na te poszerzanie horyzontów oczywiście :hmmmm: Quote
argo Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Argo co do klapeczków, to, jesli mozna, wybieram takie kapcie: Wybór klapeczków zależy do Kobiety :) Doskonały wybór. Czyżbyś, gdy nie ma w Otfocku śniegu, poruszała siem na nartorolkach ? :wink: Ewelina :D Kto daje i odbiera ten siem ... Solenizant, :roll: z pewnością bardzo siem cieszyl :wink: Ewelina :roll: Tyla tych prezentowych stempelków dałaś a o mnie zapomniałaś. :oops: A ja, poproszem o ponowienie życzeń. Na przezroczystym gifie. A literki majom siem ruszać. Ufff. Za dużo wymagam? :lol: :roll: :wink: Quote
PIKA Posted October 17, 2004 Posted October 17, 2004 Wybór klapeczków zależy do Kobiety :) chyba od kobiety :roll: Ewelina :roll: Tyla tych prezentowych stempelków dałaś a o mnie zapomniałaś. :oops: przecież Ty już masz stempelek :roll: :roll: a jak Ci mało to se mój pożycz :lol: Quote
argo Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Wybór klapeczków Nzależy do Kobiety :) chyba od kobiety :roll: :roll: No i mamy następną purystkę językową :D :wink: Ewelina :roll: Tyla tych prezentowych stempelków dałaś a o mnie zapomniałaś. :oops: przecież Ty już masz stempelek :roll: :roll: a jak Ci mało to se mój pożycz :lol: Dzięki. Nie skorzystam. 8) :wink: Faktycznie stałbym siem ... :lol: :wink: ... zaraz pól dogomani będzie ostemplowane :evillaug: Dlatego ja NIE CHCE STEMPELKA :grins: wyjątkowym i niepowtarzalnym trza być 8) :roll: :wink: Ale przyznaję, że Twój stempelek jest wyjatkowy i niepowtarzalny. Doskonale oddaje ... :hmmmm: Wręcz nie mogem siem na niego napatrzeć . :roll: :lol: :wink: Quote
PIKA Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Wybór klapeczków Nzależy do Kobiety :) chyba od kobiety :roll: :roll: No i mamy następną purystkę językową :D :o :o jaka purystkę :o Czy ja kiedyś purystka byłam? :niewiem: Nawet językowa :o Ale przyznaję, że Twój stempelek jest wyjatkowy i niepowtarzalny.Doskonale oddaje ... :hmmmm: . Co oddaje? :roll: no wyduś to z siebie :roll: Wręcz nie mogem siem na niego napatrzeć . proponuję oprawić w ramki na ściane powiesić :lol: Quote
argo Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Wybór klapeczków Nzależy do Kobiety :) chyba od kobiety :roll: :roll: No i mamy następną purystkę językową :D :o :o jaka purystkę :o Czy ja kiedyś purystka byłam? :niewiem: Nawet językowa :o To TY :roll: zapomniałaś, ze co 7 lat człek siem całkowicie zmienia ? :wink: I zapomina czym był w poprzednim wcieleniu ? :roll: :lol: BTW. Wybór klapeczków Nzależy do Kobiety :) Ale przyznaję, że Twój stempelek jest wyjatkowy i niepowtarzalny.Doskonale oddaje ... :hmmmm: . Co oddaje? :roll: no wyduś to z siebie :roll: Nie jezdem :cool1: :wink: anakonda alibo pyton. Zreszta rola węża jestaj, już od zarania dziejów, zarezerwowana dla ... :roll: :lol: :wink: Wręcz nie mogem siem na niego napatrzeć . proponuję oprawić w ramki na ściane powiesić :lol: Ale un siem na landszaft nie nadaje. :o A ja uwielbiam landszafty :P :wink: Quote
Samba Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 przecież Ty już masz stempelek :roll: :roll: PIKUS... To jest zaledwie jedna czwarta stempelka... :icon_roc: Quote
Samba Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 :o :o A Ty chętna jesteś? :o na te poszerzanie horyzontów oczywiście :hmmmm: A czy to oznacza, ze musialabym robic za antyKopciuszka? I stac sie automatycznie antybohaterka??? :bigcry: Quote
PIKA Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 :roll: To TY :roll: zapomniałaś, ze co 7 lat człek siem całkowicie zmienia ? :wink: I zapomina czym był w poprzednim wcieleniu ? :roll: :lol: :o a to od mojego przedostatniego posta 7 lat minęło? :o Wręcz nie mogem siem na niego napatrzeć . proponuję oprawić w ramki na ściane powiesić :lol: Ale un siem na landszaft nie nadaje. :o A ja uwielbiam landszafty :P :wink: Nadaje, nadaje 8) :o :o uwielbiasz kicz? :o PIKUS... To jest zaledwie jedna czwarta stempelka... :icon_roc: bo reszta na ścianie wisi, albo w szufladzie lezy :roll: :o :o A Ty chętna jesteś? :o na te poszerzanie horyzontów oczywiście :hmmmm: A czy to oznacza, ze musialabym robic za antyKopciuszka? I stac sie automatycznie antybohaterka??? :bigcry: :o a co to za brednie? :o poszerzasz te horyzonty czy ni? :roll: Quote
argo Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 argo napisał: :roll: To TY :roll: zapomniałaś, ze co 7 lat człek siem całkowicie zmienia ? :wink: I zapomina czym był w poprzednim wcieleniu ? :roll: :lol: :o a to od mojego przedostatniego posta 7 lat minęło? :o :o Jasne, że nie 7. :o Jesteś w pierwszej dobie kolejnego, 7 letniego okresu przemian. :roll: :o :o uwielbiasz kicz? :o A co to jest kicz ? :roll: :hmmmm: :wink: Quote
Samba Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 :o a co to za brednie? :o poszerzasz te horyzonty czy ni? :roll: Nooo dobra, mogiem sprobowac, ale siem stydzem... :oops: Quote
argo Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 :o a co to za brednie? :o poszerzasz te horyzonty czy ni? :roll: Nooo dobra, mogiem sprobowac, ale siem stydzem... :oops: Zarózowione policzki i błyszczace oczka tylko dodajom uroku :roll: :wink: Quote
Recommended Posts