PIKA Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 :o a to od mojego przedostatniego posta 7 lat minęło? :o :o Jasne, że nie 7. :o Jesteś w pierwszej dobie kolejnego, 7 letniego okresu przemian. :roll: Macie jakiś kiepski kalkulator mój drogi :roll: Mnie tych dób :o jeszcze brakuje jakieś 1898 licząc jako I-sz dzień przemian 1 stycznia nie dzień urodzenia :roll: No to zagadka w którym roku zacznę się zmieniać? :lol: :lol: A co to jest kicz ? :roll: :hmmmm: :wink: :o :roll: KICZ [niem.], utwór (lit., plast., film.) o małej wartości artyst., Nooo dobra, mogiem sprobowac, ale siem stydzem... :oops: nie przejmuj się ja też :oops: :roll: Quote
argo Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 :o a to od mojego przedostatniego posta 7 lat minęło? :o :o Jasne, że nie 7. :o Jesteś w pierwszej dobie kolejnego, 7 letniego okresu przemian. :roll: Macie jakiś kiepski kalkulator mój drogi :roll: Mnie tych dób :o jeszcze brakuje jakieś 1898 licząc jako I-sz dzień przemian 1 stycznia nie dzień urodzenia :roll: No to zagadka w którym roku zacznę się zmieniać? :lol: :lol: PIKA TY nas o tej porze nie zmuszaj do prowadzenia rachunków. :cry: 8) :lol: A najgorsze jest to,że mój kalkulator ma baterie słoneczne :oops: :roll: A co to jest kicz ? :roll: :hmmmm: :wink: :o :roll: KICZ [niem.], utwór (lit., plast., film.) o małej wartości artyst., :D :kciuki: A kto ustala KRYTERIA? :roll: :drink1: :wink: Quote
Samba Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Zarózowione policzki i błyszczace oczka tylko dodajom uroku :roll: :wink: Skad wiesz? 8) nie przejmuj się ja też Yes! Yes! Od razu mi razniej! :grins: :sweetCyb: :ylsuper: Quote
PIKA Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 PIKATY nas o tej porze nie zmuszaj do prowadzenia rachunków. :cry: 8) :lol: A najgorsze jest to,że mój kalkulator ma baterie słoneczne :oops: :roll: to temu widać kiepski :roll: Ja tego w kompie użyłam 8) A co to jest kicz ? :roll: :hmmmm: :wink: :o :roll: KICZ [niem.], utwór (lit., plast., film.) o małej wartości artyst., :D :kciuki: A kto ustala KRYTERIA? :roll: :drink1: :wink: Sam żeś ustalił mówiąc, że landszafty lubisz :roll: Quote
00000 Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 No i ..........ja też prosię o STEMPELEK!!!!!!! Prosze bardzo :D OJEJEJEJEJEJ :angel: :angel: :angel: :angel: DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: Jaki sliczny:D:D:D:D:D:D:D Quote
argo Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 :D Dzień Dobry :D :morning: :morning: :morning: :morning: :morning: Dzisiaj bedzie u mnie padać. Mam to , jak w banku. :-? Moja 'czterołapna pogodynka', po porannym spacerku, zeżarła 1 /JEDNEGO/ boba i poszła kimać. :) Będą grzyby ? :roll: :D Quote
PIKA Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 :morning: :morning: :morning: :morning: :morning: Moja 'czterołapna pogodynka', po porannym spacerku, zeżarła 1 /JEDNEGO/ boba Będą grzyby ? :roll: :D Chyba będą, :niewiem: Jak Argo nie je :roll: znaczy na grzyby czeka :roll: Quote
00000 Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 :D Dzień Dobry :D Moja 'czterołapna pogodynka', po porannym spacerku, zeżarła 1 /JEDNEGO/ boba i poszła kimać. :) Ale numer........ jestem w szoku :o Mojemu się to jeszcze nigdy nie zdarzyło :o Jakby w jego misce coś zostało, to biegłabym chyba do weterynarza od razu, bo to znaczyłoby, że pies jest poważnie chory :roll: Quote
Evelina Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Buzka dla wszystkich na Dzien Dobry :buzi: Jesuuuuu ale mam zaleglosci :oops: Wiec tak w skrocie. Zyczenia byly zbyt wczesne :oops: . Mam kalendarz z dziwacznymi imionami, zdalam sie wiec na glowe (na pamiec znaczy :roll: ), a okazalo sie ze mi nawalila :lol: , w zwiazku z tym zyczonka ponowie, obym tylko trafila we wlasciwy moment :roll: . A co to jest kicz ? :roll: :hmmmm: :wink: Proponuje ponizsza interpretacje.To jest quiche :lol: Co do wolnosci. 8) Jak zafundujesz mi bilet do Australii to chetnie ja wypuszcze :lol: To jak ona w Europie wylądowała ? :o Tak jak moje dzieci :wink: , urodzila sie na miejscu :lol: ]Uwielbiam kocia milosc, taka 8) dobrowolna, bez smyczy i kaganca :wink: tak, tylko, że jak kotu sie ta miłość znudzi to se pójdzie w siną dal :lol: a pies bez wzgledu na wszystko przy tobie zostanie i wcale nie trza ani smyczy ani kagańca używać :wink: Ojjjj PIKA stereotypy powielasz, ja w kocia milosc wierze 8)A moze mam takie szczescie :hmmmm: , ze kociska swinstwa jeszcze mi nie zrobily :lol: PIKA, a gdzie twoj podpis ? :-? Samba, bucior niezle zes ostemplowala :lol: Jakby w jego misce coś zostało, to biegłabym chyba do weterynarza od razu, bo to znaczyłoby, że pies jest poważnie chory :roll:Ale bys sie zdziwila gdyby ci wet powiedzial, ze to oznaka pelnego zdrowia :lol:A ja sie pochwale :angel: :angel: :angel: Popatrzcie na mojego dumnego futrzaka :lol: Quote
PIKA Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Zyczenia byly zbyt wczesne :oops: .w zwiazku z tym zyczonka ponowie, obym tylko trafila we wlasciwy moment :roll: siem przyznaj :roll: prezenta chcialaś wyłudzić :roll: :wink: PIKA, a gdzie twoj podpis ? :-? Na swoim miejscu? :o A futrzakowi do twarzy w apaszce :lol: To tak jej na zime rozumiem zafundowałaś, coby se gardziołka nie przeziebiła :lol: Quote
Evelina Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Zyczenia byly zbyt wczesne :oops: .w zwiazku z tym zyczonka ponowie, obym tylko trafila we wlasciwy moment :roll: siem przyznaj :roll: prezenta chcialaś wyłudzić :roll: :wink: na to wyglada :oops: PIKA, a gdzie twoj podpis ? :-? Na swoim miejscu? :o To czemu jeszcze przedwczoraj go widzialam, a teraz mam tylko krzyzyk ? :( A futrzakowi do twarzy w apaszce :lol: To tak jej na zime rozumiem zafundowałaś, coby se gardziołka nie przeziebiła :lol: Zafundowalam, bo popatrz jakie biedactwo bylo nieszczesliwe bez apaszki :( :lol: Quote
PIKA Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 PIKA, a gdzie twoj podpis ? :-? Na swoim miejscu? :o To czemu jeszcze przedwczoraj go widzialam, a teraz mam tylko krzyzyk ? :( No kurna to o co chodzi :niewiem: ja tam widze :roll: I tera nie wiem, :hmmmm: ktos postawił krzyzyk na Tobie czy na mnie? :o Quote
argo Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 :lol: Pagaj Argo ma siem super ale - tak myśle - un je aby żyć a nie odwrotnie :wink: A to, że jest metereopata fcale mnie nie przeszkadza. Przynajmniej nie muszem oglondac prognozy pogody. :wink: PIKA :D WIDZEM, widzem, widzem CIE :lol: tzn. Twój podpis :roll: :D Evelina :D Jak siem bedziesz na TAK krótko pojawiała to :evil: :wink: :lol: ... sluuuchej - zdjecia Tali som rewelacyjne; super ostrość, kadrowanie, kolory ... czemu zapisujesz jej zdjecia w jako mape bit ...? a nie w JPEG?; przyznajem sie - wlazłem na Twoja strone www :oops: ; jakim aparatem robiłaś fotki ? :D :roll: :lol: Quote
Samba Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 To jest quiche :lol: W takim razie uwielbiam kicz! Tylko, ze u mnie to on se dlugo na scianie nie powisi... A wogle wogle, to gdzie Ty znowu znikasz??? I jakim cudem przekonalas psice, zeby tak ladnie pozowala????? :o Quote
PIKA Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 To jest quiche :lol: W takim razie uwielbiam kicz! Tylko, ze u mnie to on se dlugo na scianie nie powisi... a Eve to na ściane wiesza? :o Argo kurna masz nowy stempelek :o A taki to ja tez kcem :oops: Quote
Samba Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 przyznajem sie - wlazłem na Twoja strone www :oops: :lol: Przyznajem siem, tez polazlam, zaintrygowana. Konkretnie trafilam na taka z adresu podpisu :lol: i tam byl test IQ dla psa. No i oczywiscie musialam go zrobic. Po pierwsze wyszlo, ze moj pies ma wyzsze IQ ode mnie :o . Po drugie wyszlo jej tyyyyle punktow, ze az nie mozliwe, ale dwa razy dodawalam i siem potwierdzilo :lol: :lol: :lol: Czy to mozliwe, ze ona jest az taka bystra???? To ja jej nie doceniam!!!! Ide ja docenic!!! Quote
Evelina Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 No kurna to o co chodzi :niewiem: ja tam widze :roll:I tera nie wiem, :hmmmm: ktos postawił krzyzyk na Tobie czy na mnie? :o Widze twoj podpis :angel:Na nikim krzyzyka nie ma. Ale czemu niedawno byl, pojecia nie mam :hmmmm: Jak siem bedziesz na TAK krótko pojawiała to :evil: :wink: Toooo, co mi zrobisz ? :oops: ... sluuuchej - zdjecia Tali som rewelacyjne; super ostrość, kadrowanie, kolory ... Pieknie dziekuje za pochwaly :angel: czemu zapisujesz jej zdjecia w jako mape bit ...?a nie w JPEG?; Jestes pewien ? :hmmmm:Same jpg-i wstawialam :roll: przyznajem sie - wlazłem na Twoja strone www :oops: Tak sie czerwienisz, zaczynam podejrzewac ze niestosowne zdjecia na niej znalazles :oops: jakim aparatem robiłaś fotki ? Mam wreszcie cyfrowke :angel: I nie mam czasu sie nia nacieszyc :-? Ale zapewniam was, ze pstrykac bede co popadnie :wink: Argo kurna masz nowy stempelek :o A taki to ja tez kcem :oops: Wystarczy tylko chciec :wink: A wogle wogle, to gdzie Ty znowu znikasz???I jakim cudem przekonalas psice, zeby tak ladnie pozowala????? :o Cierpie na chroniczny brak czasu :evil: Moja psica dla panci zrobi wszystko :wink: Do fotek-portretow kaze jej wskoczyc na stol w ogrodzie, usiasc, wiec siedzi i sie rozglada. Z takiej wysokosci rzadko ma okazje swiat ogladac, wiec korzysta, a ja pstrykam :lol: Jedyny problem :roll: , ze do strojenia min na zawolanie przyuczyc jej jeszcze :wink: nie potrafie :-? Psisko stara sie jednak jak umie, bo obok na stole lezy nagrodka. Co i rusz lypie na mnie okiem czekajac kiedy wreszcie pozwole jej to zjesc. Tak ja nauczylam, bo musze od czasu do czasu pychol jej przystrzyc, troszke poszczotkowac, ze o strzyzeniu "runa" nie wspomne. Nie bede przeciez tego robila ganiajac za nia z nozyczkami :lol: Juz sie jej odruch Pawlowa :wink: wyksztalcil. Wystarczy ze pokaze szczotke do czesania a ta merdajac jak szalona ogonem sprawdza czy mam cos dobrego w reku i pedzi do ogrodu wskoczyc na stol :lol: Przyznajem siem, tez polazlam, zaintrygowana. Konkretnie trafilam na taka z adresu podpisu :lol: i tam byl test IQ dla psa. No i oczywiscie musialam go zrobic. Po pierwsze wyszlo, ze moj pies ma wyzsze IQ ode mnie :o . Po drugie wyszlo jej tyyyyle punktow, ze az nie mozliwe, ale dwa razy dodawalam i siem potwierdzilo :lol: :lol: :lol: Czy to mozliwe, ze ona jest az taka bystra???? To ja jej nie doceniam!!!! Ide ja docenic!!! :lol: To byla stronka stworzona przeze mnie gdy wchodzilam na Dogo :lol: Byl topik(nawet jeszcze istnieje, choc poszedl w zapomnienie) poswiecony temu testowi :lol: Juz dawno do niej nie zagladalam :oops: Chyba sie rozlazi :oops: , powinnam z nia zrobic porzadek, tylko kiedy ? :cry: Samba nie moze byc niebystra przy takiej panci :lol: Hmmm, a moze odwrotnie :hmmmm: Quote
PIKA Posted October 19, 2004 Posted October 19, 2004 Wystarczy tylko chciec :wink:: Dziękuję :angel: :angel: :calus: a czemu naokoło stempelka nie napisałas na czerwono "Chcę, chcę, chcę" ? :lol: Quote
argo Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Witam :D argo napisał: Jak siem bedziesz na TAK krótko pojawiała to Toooo, co mi zrobisz ? :oops: Moja zemsta bedzie ssstraszna :lol: - jak 'Zemsta nietoperza' :roll: :wink: argo napisał: czemu zapisujesz jej zdjecia w jako mape bit ...?a nie w JPEG?; Jestes pewien ? Same jpg-i wstawialam :roll: Nie jestem pewien. Wczoraj cos system mi fiksował. Gubił dane. :o :x Widać za dużo okien miałem otwartych. :wink: :D argo napisał: przyznajem sie - wlazłem na Twoja strone www :oops: Tak sie czerwienisz, zaczynam podejrzewac ze niestosowne zdjecia na niej znalazles :oops: Zdjecia :D :roll: Mimo, że mam mozliwość oglądania zdjęć na monitorze i tv to wolę wziąć album do ręki :roll: :wink: Taki to ze mnie tradycjonalista. :lol: Cierpie na chroniczny brak czasu :evil: Nie tylko TY :roll: :lol: Quote
Arga Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Przepraszam ze się wtrącam ale ARGO- piekielnie podoba mi sie twój Pies:) Przyznam sie że nie każdy Labrador mi sie podoba- ale ten jest piękny:) Pozdrawiam i nie wtrącam się juz do dyskusji:) :D Quote
PIKA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Pozdrawiam i nie wtrącam się juz do dyskusji :) :D a czemu? :lol: A tak w ogóle to Witaj :bigok: Quote
Arga Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Witam:) No wiesz ja nikogo nie znam - mnie nikt nie zna:( Tu tyle znanych dogomaniaków że nowy chyba nie ma szans sie wkręcić:) Buźka:) :D Quote
PIKA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Arga to jak mamy poznać Ciebie a Ty nas jak sie odzywac nie bedziesz ? :roll: :wink: :lol: :lol: Quote
Arga Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 No tak też prawda :D 8) A więc będe sie odzywać jak najczęsciej:) A narazie może w końcu się do pracy wezmę:) Dobrze że mam dobrego szefa i moge brać moja goldenice- diablice do pracy:) Własnie zasneła i w końcu jest spokój;);) Quote
00000 Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Arga, witaj!! :D Zazdroszczę szefa... 8) :wink: :lol: Quote
Recommended Posts