Evelina Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 ... Lapcie stempelki :wink: Na pierwsza setke sie nie zalapalam, ale jestem pierwsza w kolejnej :lol: Quote
PIKA Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Ale mi się nie chce pracować 8) a to chyba raczej normalne uczucie :lol: Quote
Bila Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Ale mi się nie chce pracować 8) To bierz przykłąd ze mnie, ja też w pracy, a se siedze tutaj :lol: Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 To bierz przykłąd ze mnie, ja też w pracy, a se siedze tutaj :lol: Fajnie sie masz :D JA mam teraz urwanie głowy a myślami jestem już poza pracą...daleko daleko daleko a to chyba raczej normalne uczucie W sumie tak :morning: Quote
pepsi Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 oto mój pierwszy stempelek, cuuuuuuuudny jest :D :lol: 8) sorry, ale chyba nikt nie ma tak pięknego jak ja :wink: no i wstawiłam sobie zdjątko moich pociech..............życie jest piękne, bez dwóch zdań........a teraz biorę się do roboty zanim mój szef mnie opierdzieli :fadein: bo skończy się rumakowanie :fadein: Dzięki Evelinko za stempelek :iloveyou: Quote
Bila Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 :modla: Ja barzdo bym też kciałą stempelek. Bardzo. tak ze coś takiego mi się porobiło od tego kcenia :crazyeye: Quote
pepsi Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 jeszcze jedno zdjątko mojej miss :D żebym ja była taka fotogeniczna..........ech, szkoda gadać Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 A ja mam :D I sie cieszę :angel: Ale długo sie nim nie nacieszyłam bo jestem za mało bystra zeby go znowu zaprezentować :oops: Quote
Bila Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Jezusicku, jaki piękny, dziękuję, dziękuję, dziękuję :angel: Quote
Bila Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Popatrzcie, jaki mam piekny stempelek :multi: Quote
Evelina Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 żebym ja była taka fotogeniczna..........ech, szkoda gadaćFotogenicznosc w duzej mierze od fotografa zalezy :D Musi miec serce i z uczuciem patrzec na fotografowany obiekt :wink: Popatrz na fotki Argo, nie sama uroda modela zdjecie "zyje", talentem fotografa rowniez :D Pepsi, Bila ciesze sie stempelki sie podobaja :D Wstawilyscie, albo Onet inaczej nie przyjmuje :hmmmm:, je jako JPG i tym sposobem stracily "przezroczystosc" :roll: Quote
PaYooK Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 ELO!! dzien dobry czy ja tez moge prosic o taki ladny stempelek ?? :calus: Quote
PaYooK Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 ELO!! nom :angel: :angel: fajnie miec taki stempel 8) Quote
argo Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 'Bez pracy nie ma kołaczy". :roll: "Jak siem nie ma co siem lubi, to siem lubi co siem ma". :lol: Niech siem święci 1 Maja ... albo św. Josefa. :) :roll: :wink: Quote
PIKA Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Evelina ONET przyjmuje JPG :wink: ' Niech siem święci 1 Maja ... albo św. Josefa. :) :o :o :o A Ciebie to te setki jeszcze od wczoraj trzymajom ? :o Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Gdzie tam 1 Maj :o A ja tu mam urwanie głowy !! Ratunku :cry: Quote
PIKA Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Gdzie tam 1 Maj :o A ja tu mam urwanie głowy !! Ratunku :cry: transparenta jakoweś na pochód szyjecie? :o ja nie pomogę :cry: szyć nie umiem :oops: Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 PIKA ja mam wolne 1 Maja dlatego sie cieszę :D A szyć też nie potrafię Quote
Evelina Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Evelina ONET przyjmuje JPG :wink: Chcialas powiedziec TYLKO JPG ? :wink: ' Niech siem święci 1 Maja ... albo św. Josefa. :) :o :o :o A Ciebie to te setki jeszcze od wczoraj trzymajom ? :oAlbo pijany z milosci, taki stan upojenia trwa dluzej :roll:PaYook, stepmluj jak leci :lol: Quote
pepsi Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 1 maj, kciałoby siem jasne 8) , ja siem zastanawiam gdzie by tu Sylwka spędzić, żeby było fajno no i wiadomo nie za drogo, a najchętniej na łonie gdzieś :wink: .........leśniczówka, leśniczy :fadein: Quote
Evelina Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 1 maj, kciałoby siem jasne 8) , ja siem zastanawiam gdzie by tu Sylwka spędzić, żeby było fajno no i wiadomo nie za drogo, a najchętniej na łonie gdzieś :wink: .........leśniczówka, leśniczy :fadein:Na swe lono tez kogos zapros :roll: Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 To ja też stempelek mój dodam :D :D A co sobie będe :D Quote
Recommended Posts