Samba Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 :P Moje 'odgłosy - głosy - skrzypienie' :roll: som normal super plus :wink: ... Może dlatego, ze używam wyłącznie - do pieczenia i sałatek :wink: - oliwy z pierwszego tłoczenia. :evil_lol: :HUT012: Extra vergin - jednym słowem :lol: Typical facet... BTW. Ciekawe jakie TO odgłosy 'skrzypienia' słyszała Samba w, skonstruowanym przez siebie, zegarku solarno - lunarnym ? :roll: :D Na razie jedynie wyje do ksiezyca, ale jak go wysle w listopadzie do sanatorium, to i trzeszczec zacznie... Quote
Samba Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Chcialam sprostowac, wyprostowac i oprostotestosowac ogolnie krazaca opinie, jakoby koty brutalnie obchodzily sie z myszami: A tak w ogole, to widoczny na zdjeciu Linux przedwczoraj skonczyl pol roku i wazy dopiero 4.5 kg... Jego wymiar podluzny (z ogonem) to 80 cm... Jeszcze rosnie... Quote
argo Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 :P Moje 'odgłosy - głosy - skrzypienie' :roll: som normal super plus :wink: ... Może dlatego, ze używam wyłącznie - do pieczenia i sałatek :wink: - oliwy z pierwszego tłoczenia. :evil_lol: :HUT012: Extra vergin - jednym słowem :lol: Typical facet... BTW. Ciekawe jakie TO odgłosy 'skrzypienia' słyszała Samba w, skonstruowanym przez siebie, zegarku solarno - lunarnym ? :roll: :D Na razie jedynie wyje do ksiezyca, ale jak go wysle w listopadzie do sanatorium, to i trzeszczec zacznie... TYPICAL WOMEN ... :roll: :wink: A w dodatku lubi ... :o 'zagraniczne' koty 8) ... :stupid: zamiast polskich, :D :P poczciwych, :kociak: :saint1: WSPANIAŁYCH dachowców :ylsuper: :D :gent: Quote
PIKA Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 :P Moje 'odgłosy - głosy - skrzypienie' :roll: som normal super plus :wink: ... Może dlatego, ze używam wyłącznie - do pieczenia i sałatek :wink: - oliwy z pierwszego tłoczenia. :evil_lol: :HUT012: Extra vergin - jednym słowem :lol: a może spróbuj sobie tą oliwą bezpośrednio stawy posmarować to w ogóle skrzypieć nie będziesz :niewiem: :roll: Nie ma nic gorszego niz trzeszczący facet :-? :roll: :wink: A tak w ogole, to widoczny na zdjeciu Linux przedwczoraj skonczyl pol roku i wazy dopiero 4.5 kg... Jego wymiar podluzny (z ogonem) to 80 cm... Jeszcze rosnie... Samba a tobie to chyba jakis tygrys rośnie? :o Quote
Samba Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 A w dodatku lubi ... :o 'zagraniczne' koty 8) ... :stupid: zamiast polskich, :D :P poczciwych, :kociak: :saint1: WSPANIAŁYCH dachowców :ylsuper: :D :gent: Alez uwielbiam dachowe, polskie i poczciwe! Linux jest jak najbardziej rasowym dachowcem! Mamusia:kotka sasiadow, tatus nieznany. Kotka sasiadow jest malutka, ktorkowlosa i w nieokreslone ciapki. I w kwietniu powila u nas 4 kociaki, trzy dziewczyny i jednego Linuxa. Tak sie dziwnie zlozylo, ze wszystkie cztery zostaly u nas :lol: , a kazde inne. Linux jaki jest, kazdy widzi. Ale kazde jest zupelnie inne. Co widac i slychac. Najmniejsza koteczka ma 2 kilo i jest szaroburaobydwa. Z reszta jest najslodsza. Quote
Samba Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Samba a tobie to chyba jakis tygrys rośnie? :o No... Tatus to chyba jakis main coon byl, a one spoko do 10 kilo i metra dlugosci... Quote
PIKA Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Samba a tobie to chyba jakis tygrys rośnie? :o No... Tatus to chyba jakis main coon byl, a to Linux ma "pędzelki" na uszach? :lol: Quote
argo Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Linux jest jak najbardziej rasowym dachowcem! Wienc Linux :o to polski, dachowy wynalazek ??? :) :wink: Nie ma nic gorszego niz trzeszczący facet :-? :wink: Jest. :cool1: Trzeszcząca women. :B-fly: :wink: Quote
zachraniarka Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Chcialam sprostowac, wyprostowac i oprostotestosowac ogolnie krazaca opinie, jakoby koty brutalnie obchodzily sie z myszami Ale gdzie na tym zdjęciu mysz? Ja tylko Kubusia Puchatka widzę.. :niewiem: A tak w ogole, to widoczny na zdjeciu Linux przedwczoraj skonczyl pol roku i wazy dopiero 4.5 kg... Jego wymiar podluzny (z ogonem) to 80 cm... Jeszcze rosnie... Moja siostra ma super kocura norweskiego leśnego.. natomiast mi marzy się taki: Tylko, że w rudym odcieniu. Uroczy, prawda? :lol: Quote
PIKA Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Nie ma nic gorszego niz trzeszczący facet :-? :wink: Jest. :cool1: Trzeszcząca women. :B-fly: :wink: trzeszcząca women to raczej zjawisko naturalne :lol: a trzeszczący facet :hmmmm: ........... :oops: Ale gdzie na tym zdjęciu mysz? Ja tylko Kubusia Puchatka widzę.. :niewiem: ja tam też myszkę widzę :lol: komputerową :lol: natomiast mi marzy się taki: Tylko, że w rudym odcieniu. Uroczy, prawda? :lol: a co to za kocia rasa? :oops: Quote
Samba Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Samba a tobie to chyba jakis tygrys rośnie? :o No... Tatus to chyba jakis main coon byl, a to Linux ma "pędzelki" na uszach? :lol: Takie troche za male, jak na rasowego, ale na rasowego dachowca to w sam raz. Ksztalt kota tez pasuje i dlugosc siersci i rzymski profil :D Wienc Linux to polski, dachowy wynalazek ??? Finski. Ale juz jakas dystrybucje na polski przepisali :P Quote
Evelina Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Samba :buzi: Maine coon to moja milosc :iloveyou: Echhh milo powspominac jak moja Alicja wygrywala na pianinie... Nizej Sisi tez Maine coon. Gdy kiedys ponownie zdecyduje sie na kota, bedzie to TYLKO ta rasa. :lol: Dla niewtajemniczonych, rasowiec Maine coon powinien miec pieknie wypisana na czole literke M - jak milosc :wink: Sisi miala wypisane Mc Donald :lol: Quote
zachraniarka Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 natomiast mi marzy się taki: Tylko, że w rudym odcieniu. Uroczy, prawda? :lol: a co to za kocia rasa? :oops: Kot egzotyczny, czyli krótkowłosa odmiana persa. Ten kot to taki ochydek, jest tak brzydki, że aż ładny. No i tej rasy jest właśnie znany kocur Garfield. Quote
Samba Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Samba :buzi:Maine coon to moja milosc :iloveyou: O bojku, przepiekne... Spojrz na Snooker (siostrzyczka Linuxa), jak byla troche mlodsza: i sprzed chwili (ogladamy wlasnie wspolnie snookera na eurosporcie :lol: ): Kitek na uszach nie ma, ale M ma :wink: Mowie Wam, ze jakis wlochaty tatus sie przyplatal... Quote
BeataK Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 a czy ktos z was wie jak rozpoznac czy dany kotek bedzie łowny? :lol: Quote
argo Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 :D Kociaki są przepiękne. Ale najpiekniejsze są te, które mają M nie tylko na czole ale, i w oczach, i sercu ... :roll: Kieeedyś, gdy byłem u Babci na wakacjach to zdarzyło się mi zamknąć :oops: kociara w piekarniku, w kuchni. W porze obiadowej, gdy temperatura w kuchence zaczęła wzrastać Misia zaczęła niemożliwie wrzeszczeć. Trochę czasu minęło zanim Babcia zorientowała się skąd dochodzą rozpaczliwe wrzaski. :oops: Po otworzeniu piekarnika kocisko wykonało, chyba, najdłuższy skok życia. Ja dostałem :roll: ścierą za innowacyjne podejście do życia, kocur swieżą rybkę. Nooo :) potem i ja dostałem słodką bułeczkę :) :roll: :P Quote
PIKA Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 łomatko Argo :o Gorącego kociaka Ci się zachciało? :roflt: Moja jedyna zbrodnia popelniona na zwierzaczkach to nakarmienie rybek w akwarium proszkiem do prania :oops: mialam wtedy 2 latka, ale w tyłek nie dostałam :roll: tata opierniczył Panie domu (babcie i mamę :roll: ) za to że zostawiły proszek koło akwarium :lol: Quote
argo Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 łomatko Argo :o Gorącego kociaka Ci się zachciało? :roflt: :hmmmm: :roll: :wink: Jezdem z 100% KOTKĄ :D :roll: :lol: Aleee ... :hmmmm: "Nigdy nie mów - NIGDY alibo ZAWSZE ?" :roll: :oops: :wink: :calus: :Rose: :roll: :D Quote
PIKA Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 łomatko Argo :o Gorącego kociaka Ci się zachciało? :roflt: :hmmmm: :roll: :wink: Jezdem z 100% KOTKĄ :D :o :o :o w tych czasach kiedy wsadzałeś koty do piekarnika i dostawałeś w skórę też z Nią byłeś? ? :o "Nigdy nie mów - NIGDY alibo ZAWSZE ?" :roll: :oops: :wink: :calus: :Rose: :roll: :D :hmmmm: ja tam ani nigdy ani zawsze nie mówię :roll: Na zawsze też nie :roll: :oops: :wink: Quote
argo Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 łomatko Argo :o Gorącego kociaka Ci się zachciało? :roflt: :hmmmm: :roll: :wink: Jezdem z 100% KOTKĄ :D :o :o :o w tych czasach kiedy wsadzałeś koty do piekarnika i dostawałeś w skórę też z Nią byłeś? ? :o [Niiiiii : Ftedy byłem zbyt guuupi - na sczęscie :wink: :roll: No i NIE ZNALIŚMA siem ...z mojom KOTKA :roll: :D :roll: A TERA siem znamy - DOCENIAMY :roll: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :sweetCyb: CHWAŁA wsystkim KOBIETOM :Rose: Quote
PIKA Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 łomatko Argo :o Gorącego kociaka Ci się zachciało? :roflt: :hmmmm: :roll: :wink: Jezdem z 100% KOTKĄ :D :o :o :o w tych czasach kiedy wsadzałeś koty do piekarnika i dostawałeś w skórę też z Nią byłeś? ? :o [Niiiiii : No i dlatego ci się chciało gorącego kociaka :lol: :lol: CHWAŁA wsystkim KOBIETOM :Rose: :o :o A Ty kobita jesteś? :o czy cos Ci się porobiło? :roll: Żaden normalny chłop by tego publicznie nie powiedział :roll: Quote
argo Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 łomatko Argo :o Gorącego kociaka Ci się zachciało? :roflt: :hmmmm: :roll: :wink: Jezdem z 100% KOTKĄ :D :o :o :o w tych czasach kiedy wsadzałeś koty do piekarnika i dostawałeś w skórę też z Nią byłeś? ? :o [Niiiiii : No i dlatego ci się chciało gorącego kociaka :lol: :lol: CHWAŁA wsystkim KOBIETOM :Rose: :o :o ...cos Ci się porobiło? :roll: Żaden normalny chłop by tego publicznie nie powiedział :roll: Widac jestem NIENORMALNO - NORMALNY :roll: Zdarza siem. :oops: 8) :D Powtarzam :roll: - KOBIETY :roll: som NAJ ...W SPANIALSZE NA ŚWIECIE :P BEZ NICH nie da siem żyć :lol: :roll: :D Quote
PIKA Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Widac jestem NIENORMALNO - NORMALNY :roll: Zdarza siem. :oops: 8) :D Powtarzam :roll: - KOBIETY :roll: som NAJ ...W SPANIALSZE NA ŚWIECIE :P BEZ NICH nie da siem żyć :lol: :roll: :D a niektórzy dodają : z nimi też trudno :lol: :lol: Quote
argo Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 I SOM OCZYWISTYMI głupkami :P basta. kONIEC. kROPKA. end. :roll: :oops: :D Quote
PIKA Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 basta. kONIEC. kROPKA. end. :roll: :oops: :D To już nic tu pisać nie bendziem? :o :roll: Argo zamknął Offa :( i jeszcze się cieszy :o :-? :( :wink: śliczny masz podpis :D Quote
Recommended Posts