Thaned Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 UWAGA Wzorem paru innych grup, które miałem okazje pozwiedzac, równiez u nas proponuję pewne dyskusje nie koniecznie zwiazane z naszymi psiakami prowadzic na offowym kanale--ktoś sie zapyta czemu tu a nie na offie ogólnym--prosta odpowiedz--tamten jest opanowany przez szpice i inne pierwotniaki :wink: ponadto kazda rasa ma swoje specyficzne odchyły i zboczenia--tak samo jak ich właściciele :lol: Proponuję mieś coś takiego jako wentyl bezpieczeństwa przy ognistych dyskusjach OOOOczywiescie jeśli nasz drogi Mod wyrazi zgode :smilecol: zaczynamy off 8 marca--aby tradycji stało sie zadośc :P :P : NAAAAAjlepsze życzenia z okazji 8 marca dla Naszych Wspaniałych PańNie zmieniajcie się--bo takie własnie Was kochamy-my panowie 8) :lol: Quote
Rybka Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Witam, co do pomysłu to jestem w 100% za :D. Można by czasem pogadać o czymś innym niż o pieskach :wink: . Dzięki za życzonka :oops: , bardzo nam miło :D Pozdrawiam, Rybka Quote
Bila Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Jasne, jasne ja jako zboczona labkowo jestem za. Quote
PaulaS Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 :P a ja myślałam, że tylko u mnie pojawiaja się niebezpieczne goldenkowe odchyły :lol: My w swoich dwóch osobach (ja i Tora) jesteśmy ZA!!!Ale jak znam zycie to i tak wszystkie rozmowy skończą się psiakami :lol: ale o to przecież chodzi!!! Quote
Asia_Focus Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 ja też sie dołączam do Offa 8) :lol: Bila my to chyba z naszymi psami mamy coś wspólnego :D :lol: :wink: DZieki za życzenia :oops: Ja też was chłopcy kocham :iloveyou: :lol: 8) Quote
Thaned Posted March 8, 2004 Author Posted March 8, 2004 :o :o łaaadnie rozwija sie nasze forum--codziennie nowi dogomaniacy i ciągle wiecej postów--ale my jesteśmy karni i zdyscyplinowani i nasz mod nie ma za dużo pracy :P :P własnie wszedłem do domu po zakupach--kilo nutry tej zielonej dla szczeniaków 12zł 8) i to obok mnie :wink: a ceny plastikowych kaganców oscylują od 20 do 30zł--oczywiście rozmiar mały retriever super ze zaakceptowaliście offanie robie reklamy temu na komary fajnie wejść na forum i poczytać jak się ma Pagaj, czy Bilbo zdrowieje, gdzie spacerawał Argo itp :wink: zapomniałbym nasza GALERIA--jedna z ładniejszych na wszystkich forach i oczywsicie mało przegadana :lol: Quote
Asia_Focus Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Thaned a mój focus to cie nie interesuje, albo co porabiam jA ?? :roll: :motz: :lol: Quote
DagaP. Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Asia nie denerwuj się tak :motz: - Wiesz jak to z facetami bywa :nonono2: Quote
BeataZ Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Witam, też się chętnie dołaczam do offa :D Thaned fajny pomysł i dzięki za życzenia. :buzi: Quote
Thaned Posted March 8, 2004 Author Posted March 8, 2004 uuu la la coz za faux pas :cry: :cry: :cry: kajam sie :oops: ależ oczywiście ze o Was mysle i z chęcią obejrze dalsze zdjęcia--moze Focusa w focusie?? albo na tle jakis ładnych widoków :wink: a jak załącznik do moich przeprosin zapraszam na skromny poczęstunek z okazji tego spotkania na offie i DNIA KOBIET :wink: Quote
Bila Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 No, Thaned, "odpracowałeś" nietakt :lol: Asia na pewno Ci wybaczy Quote
Thaned Posted March 8, 2004 Author Posted March 8, 2004 dzięki Bila za moralne wsparcie :wink: teraz mam nadzieje iż nasza PANI MOD!! :P nie ukatrupi mnie za w/w zdjęcie--ale obiecuje iz ostatni raz taakie duze wstawiam :oops: --ale to z chęci sprawienia kulinarnych rozkoszy naszym Panią :multi: :Rose: pswprowadzilem autocenzure i zdjecie jest mniejsze Quote
Thaned Posted March 8, 2004 Author Posted March 8, 2004 mam nadzieje iz lekkostrawne 8) -dziś poczatek tygodnia dopiero i ciezko byłoby kurować sie --dla tego menu --owoce a jako aperitiff moze jakis wermucik?? no kwestia gustu :wink: DagaP--proszę nie generalizować facetów--otóz są wyjątkichlubne :evil_lol: a poza tym z Łodzi do Pabianic jest bliziutko więc :evilbat: :lukdot: :angel: kiedys jakaś goldka z Łodzi moze Cię zaliać :wink: z ukrycia wyskoczy :D :D Quote
Asia_Focus Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Thaned wybaczam 8) :lol: Zdjecia focusa beda jak sie troche ociepli bo mi palce przymarzaja do aparatu :D Quote
Thaned Posted March 8, 2004 Author Posted March 8, 2004 KAMIEŃ z serca :wink: Bila jasnowidzko dzieki :lol: a widziałem iż nasza czujnajak oko Mordoru Pani Mod oblookała ten topic i nie wprowadziła poprawek więc przeszedł pomysł i jak widzę sie juz zadomowił, Asia trzymam za słowo i monitoruję temperaturę--paluszki powyżej zera juz nie zamarzają-fotki mozna cykać i wstawiać 8) wstawiac do galerii!!!!!! Quote
Bila Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Bila, a ile ten twój Bilbas ma w kłębie :niewiem: Z miesiąc temu miał ok. 56 cm, ale teraz??? Dokonam pomiaru, Asiu. Obiecuję :lol: :lol: Quote
Bila Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Thaned Widzę, że dbasz o naszą linię :lol: :lol: Quote
Thaned Posted March 8, 2004 Author Posted March 8, 2004 czy ktoś ,mnie moze oświecic jak dodac coś pod kreską?? nie chodzi mi o zapis brydżowy ale tutaj o zdjecia albo gify pod tekstami --tak jak dziewczyny macie podpisy o hooo Bila węszę podstęp 8) co nie napisze moge się wpakować--ale raz kozię smierć--żarełko po prostu zdrowe :D :D Quote
Rybka Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Witam, Thaned wystarczy zaznaczyc ten adres gifa i kliknąć "Img" tzn przed adresem :D Pozdrawiam, Rybka Quote
Thaned Posted March 8, 2004 Author Posted March 8, 2004 oki Rybka-będziem próbować do skutku--najwyzej pokasuję potem złe posty, mam nadzieje ze wyszło --jeśli tak to masz duużego drinka prosto z egzotycznej dumy Afryki Quote
Recommended Posts