Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

serdecznie dziekuje za wytlumaczenie sprobuje tak to wykonac, choc musze powiedziec ze wlasnie tak robilam ale nic mi nie wychodzilo. Adres url byl podany na str. internetowej hodowcow goldenow czyli byl ogolnie dostepny. No nic sprobuje jeszcze raz dzieki :splat:

Posted

:o SAMBA

Ciumkasz w czasie szamania?

Az slychac, ze mi smakuje :lol: :lol: :lol:

Samba napisał:

zmienilam prace i siedze w pokoju nr. (werble) 147!!!

Yyyyy... a to jakaś szczególna liczba???

No wiesz???!?!?

No NIE wiesz???!!!

Posted
Adres url byl podany na str. internetowej hodowcow goldenow czyli byl ogolnie dostepny. No nic sprobuje jeszcze raz dzieki :splat:

BeatkoK, to trzeba najechac mysza na obrazek i kliknac prawym myszowym klawiszem, zeby sie otworzylo okienko z opcjami, wybrac ostatnia opcje "wlasciwosci" i w nie kliknac. We wlasciwosciach, jako jeden z pierwszych jest adres obrazka. Sprobuj kliknac w ponizszy obrazek:

r.php?id=167

i znalezc wlasciwosci. Powinny one wygladac nastepujaco:

wlasciwosci.gif

I ten adres zaznaczony na niebiesko trza wsadzic pomiedzy a.

Posted

100 STRONA!!!!!!!!!!!!

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted
Językowo jezdeś bezbłędna :roll: :D

A skąd wiesz? :o :oops:

A jak sadziesz?

Ufoludki z kosmosu mniem powiedzieli :lol:

:hmmmm: Ciekawe który mnie tak obgadywał :-? :hmmmm: muszem pomysleć, któren to był taki nieziemski :roll:

:wink:

Jednym słowem BRUDZIO :lol: :lol: :lol:

:P

po brudziu trza się całować :roll:

adres wiem jak skopiowac ale przed adresem ma byc img jak to zrobic ? jak narazie wyskakuje mi tylko sam adres a nie obrazek :(

Beata najlepiej to img skopiuj i po prostu wklej, tylko pamiętam, żeby było w odpowiednim miejscu i żeby pomiędzy img a adresem url nie było przerwy :wink: A Tu masz do skopiowania ................

za 100 strone :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

A 147 Break to klub :lol:

Klub to w drugiej kolejnosci. 147 to jest maksymalna liczba punktow do zdobycia przy jednym "posiedzeniu" przy stole. Jak gracz uprzatnie wszystkie bile ze stolu, ale z czarna, czyli najwyzszym klorem, to nastuka wlasnie 147 punkcikow (wiem, wiem, od razu wszyscy wszystko zrozumieli 8) ). Chociaz tak na prawde 147 to nie jest maksymalny "brejk" :lol: Moze byc o 8 punktow wiecej, jezeli sedzia zarzadzi najpierw wolna bile (na skutek faulu zawodnika rozbijajacego), ale to sie niezmiernie rzadko zdarza, wiec sie przyjelo to 147.

Posted
Dziękuję pieknie za informację :D

I gratulacje z okazji trafienia do pokoju 147!!! :lol: :lol: :lol:

Dzienki, dzienki, i jako, ze w snookerze oklaskami nagradza siem wszystkie brejki powyzej 100 punktow, brawcia za nasza seteczke :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

To musimy teraz do 147 jak Ronnie, co by chłopaka uczcić. Mało że świetny, to jeszcze przystojny. Hm, paluszki lizać :lol: :wink:

I kolejeczka dla wszystkich :drinking:

I dla Pagaja co by nam dołączyła do snookerowych manaików na dogo :drinking:

Posted

No cóz nie być tu pół dnia to sobie krzywde zrobić ;)

Nic się potem nie wie ;)

Ale ja po pracy mam juz dosc komputera i internet :D

Witam w ten deszczowy "poranek" (bo ciemno jeszcze jest :o :-? ) - deszczowy przynajmiej w Piekarach na ślasku :)

Posted
Pepsi, uważaj, jak ja dostałam stempelek to stempluję wszystko jak najęta.... :lol: :lol: :lol:

Stempelek_Pagaj.gif

fffcale się nie dziwię, stempelki pierwsza liga, jak ja będę miała swój to też niczym urzędnik na poczcie będę "walić". :wink:

a ja dzięki Sambie- dzięki, dzięki stokrotne dzięki :iloveyou: -mam mojego Pepsiaczka, jako wizytóweczkę.............jestem cała hepi, w skowronkach i w ogóle mam humorek rewelacyjny.

SAMBA wielkie dzięki :laola: