00000 Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 zmienilam prace i siedze w pokoju nr. (werble) 147!!! Yyyyy... a to jakaś szczególna liczba??? :o Quote
BeataK Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 serdecznie dziekuje za wytlumaczenie sprobuje tak to wykonac, choc musze powiedziec ze wlasnie tak robilam ale nic mi nie wychodzilo. Adres url byl podany na str. internetowej hodowcow goldenow czyli byl ogolnie dostepny. No nic sprobuje jeszcze raz dzieki :splat: Quote
Samba Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 :o SAMBA Ciumkasz w czasie szamania? Az slychac, ze mi smakuje :lol: :lol: :lol: Samba napisał:zmienilam prace i siedze w pokoju nr. (werble) 147!!! Yyyyy... a to jakaś szczególna liczba??? No wiesz???!?!? No NIE wiesz???!!! Quote
00000 Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 No wiesz???!?!?No NIE wiesz???!!! Coś z jakimś Snookerem związane??? :o A wogóle idę na Google zobaczyć co to takiego ten snooker 0X Quote
BeataK Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 jeszcze jedno jak w profilu przed adresem url wkleic img? :lol: Quote
Samba Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Adres url byl podany na str. internetowej hodowcow goldenow czyli byl ogolnie dostepny. No nic sprobuje jeszcze raz dzieki :splat: BeatkoK, to trzeba najechac mysza na obrazek i kliknac prawym myszowym klawiszem, zeby sie otworzylo okienko z opcjami, wybrac ostatnia opcje "wlasciwosci" i w nie kliknac. We wlasciwosciach, jako jeden z pierwszych jest adres obrazka. Sprobuj kliknac w ponizszy obrazek: i znalezc wlasciwosci. Powinny one wygladac nastepujaco: I ten adres zaznaczony na niebiesko trza wsadzic pomiedzy . Quote
00000 Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A to po prostu pocziwy bilard......... hehehe :lol: A 147 Break to klub :lol: hehehehehehe...... sport...... :evilbat: Quote
Samba Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 HAHAHAHA! Ale wybralam, kurde obrazek... Ktoren sie nie chce odpalic :lol: :lol: :lol: moze teraz pojdzie lepiej, obrazek: oraz wlasciwosci: Quote
00000 Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A my zaraz będziemy świętować..... 8) 8) 8) Quote
BeataK Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 adres wiem jak skopiowac ale przed adresem ma byc img jak to zrobic ? jak narazie wyskakuje mi tylko sam adres a nie obrazek :( Quote
00000 Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 100 STRONA!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Językowo jezdeś bezbłędna :roll: :D A skąd wiesz? :o :oops: A jak sadziesz? Ufoludki z kosmosu mniem powiedzieli :lol: :hmmmm: Ciekawe który mnie tak obgadywał :-? :hmmmm: muszem pomysleć, któren to był taki nieziemski :roll: :wink: Jednym słowem BRUDZIO :lol: :lol: :lol: :P po brudziu trza się całować :roll: adres wiem jak skopiowac ale przed adresem ma byc img jak to zrobic ? jak narazie wyskakuje mi tylko sam adres a nie obrazek :( Beata najlepiej to img skopiuj i po prostu wklej, tylko pamiętam, żeby było w odpowiednim miejscu i żeby pomiędzy img a adresem url nie było przerwy :wink: A Tu masz do skopiowania za 100 strone :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Samba Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A 147 Break to klub :lol: Klub to w drugiej kolejnosci. 147 to jest maksymalna liczba punktow do zdobycia przy jednym "posiedzeniu" przy stole. Jak gracz uprzatnie wszystkie bile ze stolu, ale z czarna, czyli najwyzszym klorem, to nastuka wlasnie 147 punkcikow (wiem, wiem, od razu wszyscy wszystko zrozumieli 8) ). Chociaz tak na prawde 147 to nie jest maksymalny "brejk" :lol: Moze byc o 8 punktow wiecej, jezeli sedzia zarzadzi najpierw wolna bile (na skutek faulu zawodnika rozbijajacego), ale to sie niezmiernie rzadko zdarza, wiec sie przyjelo to 147. Quote
00000 Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Dziękuję pieknie za informację :D I gratulacje z okazji trafienia do pokoju 147!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Samba Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Dziękuję pieknie za informację :D I gratulacje z okazji trafienia do pokoju 147!!! :lol: :lol: :lol: Dzienki, dzienki, i jako, ze w snookerze oklaskami nagradza siem wszystkie brejki powyzej 100 punktow, brawcia za nasza seteczke :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Bila Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 To musimy teraz do 147 jak Ronnie, co by chłopaka uczcić. Mało że świetny, to jeszcze przystojny. Hm, paluszki lizać :lol: :wink: I kolejeczka dla wszystkich :drinking: I dla Pagaja co by nam dołączyła do snookerowych manaików na dogo :drinking: Quote
argo Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Za kolejne SETKI ... S T R O N :lol: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
PIKA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Znowu piles!!! :roll: no przeciez mówił, że pije :roll: kolejne SETKI ... l: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: : Quote
Arga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 No cóz nie być tu pół dnia to sobie krzywde zrobić ;) Nic się potem nie wie ;) Ale ja po pracy mam juz dosc komputera i internet :D Witam w ten deszczowy "poranek" (bo ciemno jeszcze jest :o :-? ) - deszczowy przynajmiej w Piekarach na ślasku :) Quote
argo Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Znowu piles!!! :roll: no przeciez mówił, że pije :roll: kolejne SETKI ... l: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: : Miłego Dnia :lol: Quote
00000 Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Dzień dobry!!! :lol: Kawa się nadawa, lecz gorzała szybciej działa.... :o Quote
PIKA Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Dzień dobry!!! :lol: Kawa się nadawa, lecz gorzała szybciej działa.... :o szybciej i dłuzej :roll: Quote
pepsi Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Pepsi, uważaj, jak ja dostałam stempelek to stempluję wszystko jak najęta.... :lol: :lol: :lol: fffcale się nie dziwię, stempelki pierwsza liga, jak ja będę miała swój to też niczym urzędnik na poczcie będę "walić". :wink: a ja dzięki Sambie- dzięki, dzięki stokrotne dzięki :iloveyou: -mam mojego Pepsiaczka, jako wizytóweczkę.............jestem cała hepi, w skowronkach i w ogóle mam humorek rewelacyjny. SAMBA wielkie dzięki :laola: Quote
Recommended Posts