Evelina Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Witaj Arga :D Zebys sie czula jak swoj :wink: lap stempelek :lol: Na wiecej pisania nie mam czasu, z reszta rozlicze sie wieczorkiem :wink: Quote
Arga Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 O kurcze jak mi się miło zrobiło:) A szef- no cóz- mój teść :D Jaki piękny stempel :D Wy to jednak fajni ludzie jesteście :popcorn: Quote
PIKA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Wy to jednak fajni ludzie jesteście :popcorn: no masz ,pewnie :grins: A były jakieś wątpliwości ? :icon_roc: :wink: Quote
Arga Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 No co ty :D A zresztą wszyscy psiarze są super :D ( wcale sie nie podlizuje 8) ) Quote
BeataK Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 chcialam sie zapytac jak wy to robicie ze macie na dole waszych wypowiedzi takie fajne male zdjecia lub banerki.Probowalam wstawiac i niestety nic mi nie wychodzi(poprosilabym o łopatologie).Aby nie zasmiecac off topika poprosze o priv :modla: :Help_2: Quote
PIKA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A zresztą wszyscy psiarze są super :D ( wcale sie nie podlizuje 8) ) :hmmmm: z pierwszą częścią zdania niestety się nie zgadzam :( z drugą zresztą też nie :wink: :lol: Aby nie zasmiecac off topika poprosze o priv :modla: :Help_2: :o A jak można offa zaśmiecić? :o Zdjęcia, baner czy co tam chcesz wstawić musisz zamieścić na jakimś serwerze (jakiejś stronie ), po wstawieniu skopiowac adres url (pokazuje się po otwarciu Właściwości) i go wkopiowac w swoim profilu w przeznaczone na to miejsce. Ważne – adres zdjęcia musi być w wyznaczniku img. Tak to wygląda To działa na takiej samej zasadzie jak wstawienie zdjęcia bezpośrednio w posta dopuszczalny rozmiar oraz to co może być w podpisie a co nie jest w Regulaminie forum na górze strony Nie wiem, czy to jest łopatologicznie bo ja za bardzo na chyba tłumaczyć nie umiem :oops: szczególnie na odległość :roll: Quote
argo Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 ... ARGO- piekielnie podoba mi sie twój Pies:)Przyznam sie że nie każdy Labrador mi sie podoba- ale ten jest piękny:) Pozdrawiam i ... :D Miło się czyta takie słowa. :D Arga :P Witam Cie ponownie :D :wink: PISZ ... po prostu :P :lol: Na wiecej pisania nie mam czasu, z reszta rozlicze sie wieczorkiem :wink: TY :roll: :wink: ... przestań być taki rachmistrz ... latajomcy :roll: :roll: Nie wiem, czy to jest łopatologicznie bo ja za bardzo na chyba tłumaczyć nie umiem :oops: szczególnie na odległość :roll: Językowo jezdeś bezbłędna :roll: :D :P :P BEATA Każdy kieeedyś miewał problemy. Jak czegoś dalej nie wiesz to wal prosto z mostu. :roll: W końcu to MY som RODZINA. :roll: :D :P Quote
Arga Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A przynajmiej psiarze z domomani są fajni :) Argo będe pisać :D Za pół godzinki kończe pracę i zmykam z Argą na dworek- na ten mróz :roll: JEdno pytanie jak wy cytujecie :oops: bo ja nei potrafie :oops: :D Quote
argo Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A przynajmiej psiarze z domomani są fajni :)Argo będe pisać :D Za pół godzinki kończe pracę i zmykam z Argą na dworek- na ten mróz :roll: JEdno pytanie jak wy cytujecie :oops: bo ja nei potrafie :oops: :D PISZ. 'Kto pisze nie błądzi' :wink: ... nooo ... czasami siem pomyli :P :D Arga Kliknij se w 'cytuj' u góry postu - który chcesz zacytować. Klikaj w 'Quote' jeśli chcesz zacytować fragment. :hmmmm: Kliknij se w 'cytuj' w moim poście i przeanalizuj co i jak jest napisane. RREEETY :oops: Gadam jak potłuczony. :oops: PIKA :roll: jest nieziemsko lepsza w sprawach tłumaczenia. Przekładania 'z polskiego na nasze'. I w sprawach DGM ... :roll: :) A Evelina może Tobie zrobić, np. nie tylko stempelek. A Samba, Pagaj, Beata ... i inne WOMENKI tyż nie odmówią pomocy. A nasz MOD - Asia :roll: tyż jestaj 'cool' :roll: Słowem :P PISZ KTO nie pisze tyn BŁĄDZI. :roll: :wink: Quote
pepsi Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A Evelina może Tobie zrobić, np. nie tylko stempelek. A Samba, Pagaj, Beata ... i inne WOMENKI tyż nie odmówią pomocy. A nasz MOD - Asia :roll: tyż jestaj 'cool' :roll: Słowem :P PISZ KTO nie pisze tyn BŁĄDZI. :roll: :wink: o jeny, a ja też marzę o takim stempelku dałoby radę się załapać????? i chciałabym mieć zdjęcie mojego Pepsiaczka jako moją wizytóweczkę, tylko nie umiem pomniejszać tych zdjęć...........zielona :jumpie: jestem selerka niedzie..........a tak w ogóle to da radę wkręcić się w towarzystwo, bo WY tu juz widać bardzo zżyci jesteście :wink: byłoby mi bardzo miło :D Quote
argo Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 pepsi Stempelki rozdaje 'carownica' - uśmiechnij się do NIEJ :D Na ile, ... ... i o ile, :oops: znam sie na womenkach :wink: to stempelek masz , jak w banku :roll: :lol: :roll: Aleeeeż :roll: .... WKRĘCAJ siem :wink: :lol: :Rose: :thumbs: :D Quote
Bila Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A Evelina może Tobie zrobić, np. nie tylko stempelek. :wink: A dokładnie CO? :roll: Quote
PIKA Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Językowo jezdeś bezbłędna :roll: :D A skąd wiesz? :o :oops: BEATA W końcu to MY som RODZINA. :roll: :D :P Taa? :o No nic nie mówiliśta do tej pory :lol: PIKA jest nieziemsko. lepsza w sprawach tłumaczenia znaczy z kosmicznego na nasze? :o .a tak w ogóle to da radę wkręcić się a siem wkręcaj, jeno na gwinty uważaj :lol: :wink: Quote
argo Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A Evelina może Tobie zrobić, np. nie tylko stempelek. :wink: A dokładnie CO? :roll: Jak to CO ??? :o :o PRZEMIŁE - 'a ku - ku' :roll: :roll: :wink: :P Quote
Bila Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A Evelina może Tobie zrobić, np. nie tylko stempelek. :wink: A dokładnie CO? :roll: Jak to CO ??? :o :o PRZEMIŁE - 'a ku - ku' :roll: :roll: :wink: :P To, jednym slowem, nie ma się czego bojać? Quote
Bila Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Samba a ty "uwidieła' turniej w Preston? Jakaż to uczta była :wink: Quote
pepsi Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Bila tzn. Martuś :D cofnij siem (nie w rozwoju oczywiście) parę stronek wstecz, są tak pikne stempelki, że aż z zadrości pobladłam nołmalnie ...... Quote
Samba Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 i chciałabym mieć zdjęcie mojego Pepsiaczka jako moją wizytóweczkę, tylko nie umiem pomniejszać tych zdjęć Pepsi wyslij zdjatko/zdjatka na [email protected] z wytycznymi jak co ma wyglomdac, to po obiadku sklece :D Lece pociamkac golabki w sosie p. :eating: Quote
Miga Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Hejka! Ja ciałam i ciekam i niczo nie mam. Podałam linki do fotek mojego psiejstwa. Czy naprawdę nic nie dało się z nim zrobić? ;) Quote
00000 Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Pepsi, uważaj, jak ja dostałam stempelek to stempluję wszystko jak najęta.... :lol: :lol: :lol: Quote
argo Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 A Evelina może Tobie zrobić, np. nie tylko stempelek. :wink: A dokładnie CO? :roll: Jak to CO ??? :o :o PRZEMIŁE - 'a ku - ku' :roll: :roll: :wink: :P To, jednym slowem, nie ma się czego bojać? :o :o Bojasz siem ludziów? :roll: :D i chciałabym mieć zdjęcie mojego Pepsiaczka jako moją wizytóweczkę, tylko nie umiem pomniejszać tych zdjęć Pepsi wyslij zdjatko/zdjatka na [email protected] z wytycznymi jak co ma wyglomdac, to po obiadku sklece :D Lece pociamkac golabki w sosie p. :eating: :o SAMBA Ciumkasz w czasie szamania? :wink: Hejka!Ja ciałam i ciekam i niczo nie mam. Podałam linki do fotek mojego psiejstwa. Czy naprawdę nic nie dało się z nim zrobić? ;) Jak się prośbe kieruje do 'Szanownego GREMIUM' a nie do ... to :o :wink: :o :) Noooo .... Przetargów już wiela było ... 8) :D Językowo jezdeś bezbłędna :roll: :D A skąd wiesz? :o :oops: A jak sadziesz? Ufoludki z kosmosu mniem powiedzieli :lol: :wink: .a tak w ogóle to da radę wkręcić się a siem wkręcaj, jeno na gwinty uważaj :lol: :wink: Tak, tak ... :roll: Gwinty czy z 'gwinta' :wink: - Pika? :D :wink: :lol: Jednym słowem BRUDZIO :lol: :lol: :lol: :P Quote
Miga Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 To czo, konkurs mam rozpisać? ;) Prośbę swą kieruję do Eveliny, Samby, Arga :) Wyraziłam się bezpośrednio? :roll: :wink: Quote
00000 Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Jednym słowem BRUDZIO :lol: :lol: :lol: :P Hahahahahaha :lol: Wasze zdrówko!! :drinking: :drinking: :drinking: Rozbawiona Pagajka :D http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=3423&c=4&s=dd&p=13 Quote
Samba Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Sambaa ty "uwidieła' turniej w Preston? Jakaż to uczta była :wink: No mowa!!! Oczywiscie, ze uwidiela! Od poczatku wiedzialam, ze Go! Ronnie! Go! Juz siem nie mogiem listopada doczekac (British Open i jeszcze cos, az dwa i to tydzien po tygodniu!!!). Ach, zapomnialam sie pochwalic! Od pierwszego pazdziernika zmienilam prace i siedze w pokoju nr. (werble) 147!!! Quote
Samba Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 To czo, konkurs mam rozpisać? ;)Prośbę swą kieruję do Eveliny, Samby, Arga :) Wyraziłam się bezpośrednio? :roll: :wink: Migus czekaj, bo ja siem pogubilam. Ty chcesz stempelek, czy podpisik 100x500? Stempelki dzierga Eve, ja mogiem skleic podpisik, tylko gdzie te linki do zdjatek? Bo ja mam z dzisiaj zaleglosci na tym watku (ruch sie zrobil w interesie :lol: :lol: :lol: ) i moglam przeoczyc :oops: Quote
Recommended Posts