Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Z takiej okazji Taksuniu wszystkiego dobrego,dużo radości,dobrego jedzenia,dobrych i mądrych ludzi życzy

Nie powiem ile ja mam lat,ale dużó,dużo,dużo więcej.Chociaż tak naprawdę tego nawet weci nie wiedzą.Tak naprawdę Taksuniu ludzie niewiele wiedzą prawda?

R/E/W

Posted

Taksuniu - całego życia tak szczęśliwego jak ten pierwszy roczek!!!! W zdrowiu i objęciach kochających Opiekunów.

I takiego DOBRA dla wszystkich stworzeń - życia w lepszym świecie...bo pewnie też byś tego chciała...

Posted

A ja dziś widziałam Taksunię i nie miałam pojęcia o jej urodzinkach. Nie złożyłam jej życzeń, więc teraz to czynię.

Taksuniu,zdrówka, dużo radości u kochających  właścicieli, spacerków i fajnych koleżanek i kolegów  ci życzę .

Posted

Dziękujemy serdecznie za wszystkie milutkie słowa12.gif 

... dzwoniła p doktor Ludwika ,że proponuje przestawić sterylkę po 7września, ponieważ idzie kolejna fala upałów( jest przeciwnikiem operowania przy takich temperaturach, ponieważ mogą zdarzyć się jakieś komplikacje, tylko w sytuacjach ''koniecznych")

...Aluniu, dzwonię do Magdy ale nie odbiera, jak będzie mogła i coś wiedziała to na pewno oddzwoni!... czekamy...

Posted

Taksuniu Kochaniutka, Jubilatko Prześliczna

i ja przybiegam z życzeniami urodzinkowymi dla Ciebie...

Spóźniona, jednak życzonka płyną z głębi serca Słoneczko -

żyj nam 100 latek

i ciesz się wraz ze swoimi Człowiekami z każdego roku, który spędzicie wspólnie :)

Wiele, wiele wspólnych radości i wielkiej Miłości :)

slide_2.png

Posted

Dziękujemy ,kochane Alunia i Berni serdeczne życzenia , zawsze miło usłyszeć serduszka.gif

Lalunia dziękuje i pokazuje się , jeszcze urlopowo! upały wracają, gooorąco było! ... i nadal chyba będziez_jezorem.gif

tak było najczęściej...

IMAG1360.jpg

IMAG1364.jpg

IMAG1361.jpg

IMAG1340.jpg

... nawet wody w jeziorze jakby mniej!smutny.gif

IMAG1261.jpg

• Upvote 1
Posted

... jakoś tak...sucho! nawet nad wodą!

IMAG1199.jpg

... wieczory nad wodą, zawsze przyjemne! zwłaszcza na rączkach :)

IMAG1251.jpg

IMAG1264.jpg

... ale na swoich nóżkach też fajnie!  zwłaszcza na łące...

IMAG1416.jpg

IMAG1191.jpg

• Upvote 1
Posted

Nasz pycholek ukochany wesoly.gif

IMAG1394.jpg

... była też koleżanka Misia :)

IMAG1398.jpg

... i niestety coraz częstszy widok, który zniechęca do spacerowanianiee.gif

IMAG1212.jpg

... a Taksunia nie czyta! z_jezorem.gif

IMAG1213.jpg

... w przyczepie jak kiedyś ... Jasia....

IMAG1186.jpg

• Upvote 1
Posted

anica-mam nadzieję,że ani Ty ani maleńka nie będziecie miały pretensji jak zaprosze na wątek:

http://www.dogomania.com/forum/topic/144281-frodo-ju%C5%BC-bezpieczny-czeka-na-nowy-dom-w-hoteliku/#entry15930349

-------------------------------------------

Zajrzyj do nas- im więcej nas tym lepiej.Froduś bohater wątku nie ma szczęścia,a taka odrobina  szczęścia by się mu przydała.

E/W/R

.... zajrzę, dziękuję za zaproszenie Elu, przecież od tego jest dogo :)

Posted

Dziękujemy z serca :)  a my zawsze z ogromną radością ,cieszymy się z Waszych odwiedzin!12.gif

Ciocie z Wrocławiaaloha.gifpilnie potrzebna pomoc dla jamnika, na cito szukamy domku DS czy DT a na razie chociaż przechować chłopaka przez parę dni!... kto może pomóc?? żeby nie trafił do schronu! :(

Posted

Śliczne fotki z urlopu  :)

... dziękujemy Aluniu  11.gif

Wczoraj zadzwoniła p doktor i zaproponowała wtorek o 16 sterylkę, dzisiaj podjedziemy na badanie, czemu ja się tak... strachamsmutny.gif

Posted

Strachanie nieuniknione, bo przecież chodzi o te ukochane stworzonka, zdane na nasze decyzje. 

Malunia chwileńkę będzie się czuła gorzej - ale może to my bardziej się boimy i bardziej cierpimy???

Aniu, będzie dobrze, Lalunia jest młodziutka, zdrowa, nawet się nie obejrzycie, będzie po wszystkim i znowu będzie radośnie hasać...

Najgorzej jest przed...bo się myśli i myśli i strach oblatuje. Oby to już był wtorek i PO zabiegu!!!!

Trzymam kciuki!!!