anica Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Dzisiaj Taksunia skończyła 1 roczek swojego życia Wszystkiego Najlepszego maleńka!!!... bądź z nami jak najdłużej, w szczęściu i zdrowiu Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Z takiej okazji Taksuniu wszystkiego dobrego,dużo radości,dobrego jedzenia,dobrych i mądrych ludzi życzy Nie powiem ile ja mam lat,ale dużó,dużo,dużo więcej.Chociaż tak naprawdę tego nawet weci nie wiedzą.Tak naprawdę Taksuniu ludzie niewiele wiedzą prawda? R/E/W Quote
Figunia Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Taksuniu - całego życia tak szczęśliwego jak ten pierwszy roczek!!!! W zdrowiu i objęciach kochających Opiekunów. I takiego DOBRA dla wszystkich stworzeń - życia w lepszym świecie...bo pewnie też byś tego chciała... Quote
JamniczaRodzina. Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Wielu jamniczych lat Taksuniu :) Quote
Poker Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 A ja dziś widziałam Taksunię i nie miałam pojęcia o jej urodzinkach. Nie złożyłam jej życzeń, więc teraz to czynię. Taksuniu,zdrówka, dużo radości u kochających właścicieli, spacerków i fajnych koleżanek i kolegów ci życzę . Quote
anica Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Dziękujemy serdecznie za wszystkie milutkie słowa ... dzwoniła p doktor Ludwika ,że proponuje przestawić sterylkę po 7września, ponieważ idzie kolejna fala upałów( jest przeciwnikiem operowania przy takich temperaturach, ponieważ mogą zdarzyć się jakieś komplikacje, tylko w sytuacjach ''koniecznych") ...Aluniu, dzwonię do Magdy ale nie odbiera, jak będzie mogła i coś wiedziała to na pewno oddzwoni!... czekamy... Quote
yunona Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Spóźnione ale serdeczne źyczenia dla Taksuni, zdróweczka dobrego życzą czarodzieje <) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Taksuniu Kochaniutka, Jubilatko Prześliczna i ja przybiegam z życzeniami urodzinkowymi dla Ciebie... Spóźniona, jednak życzonka płyną z głębi serca Słoneczko - żyj nam 100 latek i ciesz się wraz ze swoimi Człowiekami z każdego roku, który spędzicie wspólnie :) Wiele, wiele wspólnych radości i wielkiej Miłości :) Quote
anica Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Dziękujemy ,kochane Alunia i Berni serdeczne życzenia , zawsze miło usłyszeć Lalunia dziękuje i pokazuje się , jeszcze urlopowo! upały wracają, gooorąco było! ... i nadal chyba będzie tak było najczęściej... ... nawet wody w jeziorze jakby mniej! 1 Quote
anica Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 ... jakoś tak...sucho! nawet nad wodą! ... wieczory nad wodą, zawsze przyjemne! zwłaszcza na rączkach :) ... ale na swoich nóżkach też fajnie! zwłaszcza na łące... 1 Quote
anica Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Zawsze nawet na łące, którą uwielbia! szuka nas wzrokiem :) ... Lala uwielbia biegać :) Chwila odpoczynku :) 1 Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 anica-mam nadzieję,że ani Ty ani maleńka nie będziecie miały pretensji jak zaprosze na wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/144281-frodo-ju%C5%BC-bezpieczny-czeka-na-nowy-dom-w-hoteliku/#entry15930349 ------------------------------------------- Zajrzyj do nas- im więcej nas tym lepiej.Froduś bohater wątku nie ma szczęścia,a taka odrobina szczęścia by się mu przydała. E/W/R Quote
anica Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Nasz pycholek ukochany ... była też koleżanka Misia :) ... i niestety coraz częstszy widok, który zniechęca do spacerowania ... a Taksunia nie czyta! ... w przyczepie jak kiedyś ... Jasia.... 1 Quote
anica Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 anica-mam nadzieję,że ani Ty ani maleńka nie będziecie miały pretensji jak zaprosze na wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/144281-frodo-ju%C5%BC-bezpieczny-czeka-na-nowy-dom-w-hoteliku/#entry15930349 ------------------------------------------- Zajrzyj do nas- im więcej nas tym lepiej.Froduś bohater wątku nie ma szczęścia,a taka odrobina szczęścia by się mu przydała. E/W/R .... zajrzę, dziękuję za zaproszenie Elu, przecież od tego jest dogo :) Quote
Figunia Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Piękne zdjęcia przecudnej Jamnisi.:) Czekałam na nie... pewnie nie tylko ja... Quote
Figunia Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Twoje zdjęcie Aniu z córunią na rączkach jest najpiękniejsze! Lalunia jest doskonałą pięknością. Rozkosz patrzeć :) 1 Quote
anica Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Aniu, dziękuje ależ milutko się zrobiło... Quote
Gusiaczek Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Aniu, zawsze z ogromną przyjemnością czytam i oglądam Waszą miłość mierzoną na metry :) Pozdrawiam serdecznie :) Quote
anica Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Dziękujemy z serca :) a my zawsze z ogromną radością ,cieszymy się z Waszych odwiedzin! Ciocie z Wrocławiapilnie potrzebna pomoc dla jamnika, na cito szukamy domku DS czy DT a na razie chociaż przechować chłopaka przez parę dni!... kto może pomóc?? żeby nie trafił do schronu! :( Quote
anica Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Psie, który dajesz ludziom wierności przykłady, odpuść ludziom, braciszku, wszystkie ludzkie zdrady. ....wzruszyłam się!....bardzo!!! 1 Quote
anica Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Śliczne fotki z urlopu :) ... dziękujemy Aluniu Wczoraj zadzwoniła p doktor i zaproponowała wtorek o 16 sterylkę, dzisiaj podjedziemy na badanie, czemu ja się tak... stracham Quote
Figunia Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Strachanie nieuniknione, bo przecież chodzi o te ukochane stworzonka, zdane na nasze decyzje. Malunia chwileńkę będzie się czuła gorzej - ale może to my bardziej się boimy i bardziej cierpimy??? Aniu, będzie dobrze, Lalunia jest młodziutka, zdrowa, nawet się nie obejrzycie, będzie po wszystkim i znowu będzie radośnie hasać... Najgorzej jest przed...bo się myśli i myśli i strach oblatuje. Oby to już był wtorek i PO zabiegu!!!! Trzymam kciuki!!! Quote
Recommended Posts