Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowy_rok.jpg

wszystkim cioteczkom i wujkom  z tego  wątku i ich pieseczkom ,a przede wszystkim psom ze schroniska  życzy Giga z opiekunami i resztą ferajny.

Posted
1530560_466316120222275_5634589298002365

U progu 2016 roku życzymy wszystkim zdrowia i energii do działania! Dziękujemy wszystkim za wsparcie i dobre słowo. Dzięki wspólnym działaniom w galerii „Opuściły schronisko” jest 379 zdjęć! Prawie drugie tyle psów zostało adoptowanych bezpośrednio ze schroniska. Nie byłoby to możliwe dzięki WAM. Dlatego jeszcze raz wszystkim DZIĘKUJEMY!

Wolontariuszki z Niezależnej Grupy PSYzRADYS
Posted

Poproszę o podanie adresu mailowego osoby która będzie aktywowała ogłoszenia na olx - nam już brakuje miejsca a i tak założonych mam kilka kont więc proszę o podanie adresu mailowego na jaki będą przychodziły maile do aktywacji ogłoszeń psiaków z Radys na olx :)

Posted

A czy moja Minnie tez by sie kwalifikowala na ogłoszenia? Bo Elaja chciała wykupić pakiety ale na razie chyba nowego bazarku nie będzie:), wiec może bym się tu zaczepila. Minnie jest juz w bardzo dobrej formie, zaszczepilam ja na wirusowki, za 2 tygodnie jeszcze raz ja zaszczepie, sterylki na razie nie można zrobić, ale w razie czego dopilnuje osobiście ewentualny DS..

Posted

Poproszę o podanie adresu mailowego osoby która będzie aktywowała ogłoszenia na olx - nam już brakuje miejsca a i tak założonych mam kilka kont więc proszę o podanie adresu mailowego na jaki będą przychodziły maile do aktywacji ogłoszeń psiaków z Radys na olx :)

na mojego maila [email protected] przyszło juz 5 piesków Eden, Tosia, Sudan, Rybak i Neon- ogłoszenia aktywowałam

jest jeszcze miejsce na 5 piesków;)

Posted

Po awarii zeżarło wszystkie posty z jednego dnia :unsure:  Dobrze, że tylko jednego.

A czy moja Minnie tez by sie kwalifikowala na ogłoszenia? Bo Elaja chciała wykupić pakiety ale na razie chyba nowego bazarku nie będzie:), wiec może bym się tu zaczepila. Minnie jest juz w bardzo dobrej formie, zaszczepilam ja na wirusowki, za 2 tygodnie jeszcze raz ja zaszczepie, sterylki na razie nie można zrobić, ale w razie czego dopilnuje osobiście ewentualny DS..

Jasne :) Wrzuć dane tutaj na wątek albo wyślij mi na maila: [email protected]. Przekażę kejciu :)