Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biedak :(  a będziesz go później zabierać ?

On miał jechać do hotelu gdzieś w Polskę, zamiast niego pojechał inny, więc nie wiem,czy ci ludzie zdecydują sie potem wziąć Bastera.

Posted

Jeśli pamiętacie Sezama, wielkopsa w typie molosa ,który mieszka u mnie od stycznia...to takie info.Zadzwonił być może ten jeden, właściwy telefon.:-).Pani ma dom w Bieszczadach, hoduje konie, ma kota i owczarkę środkowoazjatycką ,a do szczęścia brakuje jej chyba tylko właśnie Sezamka.Muszę tylko pomyśleć,jak i za co się wybrać w Bieszczady :-).

Posted

Fajnie! Tylko musisz się śpieszyć, zanim zima przyjdzie, bo wtedy w Bieszczadach może być ciężko z dojazdem ;)

Napisała do mnie przez olx pewna pani, która chciała dać DT Zefirowi. Odpisałam, że Zefir w DS i zapytałam czy jej propozycja może być aktualna dla innego psiaka. Odpisała, że tak. Mam do niej nr telefonu - komu mogę podać na PW, żeby się z nią skontaktował w tej sprawie?

Jest też pani zainteresowana Pesto, ale sprawa jest trudna, bo pani chce psa poznać. Ma w domu już jednego psiaka i chłopaki musieliby się dogadać. Może dojechać do Warszawy, ale co nam to da?...

Posted

jeśli chcecie aby poszły jakieś ogłoszenia przed weekendem to czekam na maile - będę dzisiaj miała dostęp do stacjonarnego kompa więc dwa razy szybciej mogę zlecenia realizować :-)

Posted

Fajnie! Tylko musisz się śpieszyć, zanim zima przyjdzie, bo wtedy w Bieszczadach może być ciężko z dojazdem ;)

Napisała do mnie przez olx pewna pani, która chciała dać DT Zefirowi. Odpisałam, że Zefir w DS i zapytałam czy jej propozycja może być aktualna dla innego psiaka. Odpisała, że tak. Mam do niej nr telefonu - komu mogę podać na PW, żeby się z nią skontaktował w tej sprawie?

Jest też pani zainteresowana Pesto, ale sprawa jest trudna, bo pani chce psa poznać. Ma w domu już jednego psiaka i chłopaki musieliby się dogadać. Może dojechać do Warszawy, ale co nam to da?...

Moim zdaniem bez sensu z Pesto, bo jak sie chłopaki nie dogadają, to co dalej?Pesto wróci do schroniska?

Jest chętny na Pesto z Dolnego Śląska,ale musiałabym go zawiezc,zobaczymy co powie jutro na temat kosztów.

A co do tej pani od Zefira no to nie wiem.Ja będę w Radysach 12 grudnia .

Posted

Pani od Pesto odpisałam co myślę i zaproponowałam kontakt telefoniczny.

Jeśli chodzi o oferowane DT, to trzeba byłoby zadzwonić do tej kobiety i porozmawiać. Ale to powinien moim zdaniem zrobić ktoś, kto widział psiaki na żywo...

Posted

U Kaktusa, niewesoło ze zdrowiem :(.

Ma swoją kanapę, kochających ludzi, ale........

Problemy z uszami(chroniczna infekcja, "kalafiory"), są cały czas. Uchale są leczone, ale do wyleczenia, daleko  :(.

Co gorsza, w nosogardzieli wyrosła narośl, która  utrudnia oddychanie, zaczęła powodować krwotoki z nosa, a wg opinii warszawskiego weta, jest nieoperacyjna, ze względu na lokalizację. Z trudem, został pobrany przez gardło(punkcja), materiał do bad. hist - pat. Wyniki za 3 tygodnie........Państwo  bardzo pokochali Kaktusa, robią co tylko mogą, jeżdżą z nim po lekarzach. Trzymajcie kciuki za Kaktusa. Wasze dobre myśli, są mu bardzo potrzebne.......

Posted

Serce się ściska :( - biedny Opal.....

Mam dobrą wiadomość. Wasze kciuki i przesyłane dobre myśli i przyjazne, wspierające fluidy - pomogły. Narośl w nosogardzieli Kaktusa, nie ma cech nowotworowych !!!  Są to zmiany zapalne. Możliwe jest leczenie farmakologiczne, nie musi być chirurgia, szczególnie, że dostęp tam jest  b. trudny i bez cięcia kości trzewioczaszki, pewnie by się nie obyło......

• Upvote 2