Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusiu, poczekaj jeszcze z Miloszkiem - podmienie jego zdjecie, bo to na dwoch lapkach jest lepsze. Nie zauwazylam go wczesniej.

A w ogole to nie przyzwyczailam sie jeszcze, ze trzeba zapisywac watek i ciagle cos "gubie".

Posted

Calutki wąteczek przeczytałam,wszystkie zdjęcia obejrzałam.

Do niektórych wracałam ,bo nie można było oczu oderwać.

Może warto by taki album z opisami wydrukować?

Jesteś niesamowita.

Posted

Witaj Grażynko :) Może i warto wydrukować, rzeczywiście, bo nie znasz dnia i godziny, gdy dogomania wywali wszystko w kosmos... Pomyślę ;)

Rozmawiałam wczoraj z Asią z okazji 3 adopcin Bajki/Majki. Nasłuchałam się jak zwykle samych ochów i achów, ale najbardziej zapadło mi w pamięć zdanie: "Majka nigdy nas nie zawiodła". Czy trzeba coś więcej pisać?... :loveu:

Mam obiecany fotki księżniczki :)

Posted

Jagusko, niezmiernie mi miło i dziękuję za dobre słowo :loveu:  Każda z nas się bardzo stara - każda na swój sposób i w miarę swoich możliwości. Różnie nam wychodzi, jak to w życiu, ale dobrych intencji trudno nam odmówić :)

Mattilu - rozmawiałam z Panią Karoliną od Chmurci, bo dziś mija rok domności naszej łaciatki :klacz:  Oczywiście usłyszałam same ochy i achy, a przede wszystkim, że Chmurcia i Staś to wielcy przyjaciele, że świata za sobą nie widzą. Chmurencja śpi w nocy na swoim wypasionym psim łóżeczku, ale rano obowiązkowo pędzi do Stasinkowego łóżka i jest to rytuał nie do obejścia! Jest zdrowa (był tylko mały kłopot z ucholem) i zadowolona z życia. Jeździ z Państwem na wszelkie wyjazdy, do Zakopanego i bardzo te wyprawy lubi. W jednej tylko sprawie jest nieprzejednana - nie lubi czarnych, dużych psów i zapamiętale na nie ujada na spacerach ;)

Mam obiecane fotki, więc trzymaj rękę na pulsie :siara:

Posted

Uwaga...

DSCF5089.JPG

Motek.jpg

DSCF5085.JPG

P1010233.JPG

I moje ulubione - RODZINNE :)

Hamudim.JPG

A wieści są takie, że u Izy Merona, Motka i Colli wszystko w porządku. Wszyscy troje już od dawna sobie życia bez Moteusza nie wyobrażają :)

Dla wszystkich pozostaje zagadką jak to się stało, że Motuś się... wybielił! Chyba na słońcu wypłowiał, bo do ACE nikt go nie wrzucał!!! ;)

A dalej to już piszą jakieś herezje, że aniołkiem jestem, bo Motka uratowałam, a przede wszystkim dlatego, że ich nim obdarowałam :megagrin:

Się im należało - to obdarowałam i tym razem o żadnej pomyłce mowy być nie może :jumpie:

Posted

Cudny, cudny, cudny!!! :loveu: w ogóle cała rodzina jest super!!! :loveu:  :loveu:  :loveu:  jak Zosia wróci ze szkoły to zaraz jej pokażę, ona tak bardzo polubiła Motka :-)

Posted

Teraz już Zosia lubi większość piesków (nawet Lili, na swój sposób pewnie ;)), ale wtedy, gdy przyjechaliście po Hopcię, obawiała się jeszcze trochę i była gotowa zamiast Hopci wziąć Motka (bo był mniejszy :megagrin: ).

O tak, Rodzina Moteusza to jest TO! :loveu:

Posted

Kasiu, wprost nie wiem jak dziękować! :loveu: :klacz: :laugh2_2:

Oj tak - we wchodzeniu na głowę Alutka wręcz przoduje - u nas też się najchętniej układała na oparciu kanapy, za człowiekiem, tak, by odnóża zwisały na ramiona :megagrin:

Dostałam foty od Lali - trzymajcie rękę na pulsie ;)

Posted

Kasiu, wprost nie wiem jak dziękować! :loveu: :klacz: :laugh2_2:

Oj tak - we wchodzeniu na głowę Alutka wręcz przoduje - u nas też się najchętniej układała na oparciu kanapy, za człowiekiem, tak, by odnóża zwisały na ramiona :megagrin:

Dostałam foty od Lali - trzymajcie rękę na pulsie ;)

Cieszę się że niespodzianka mi się udała :)

Posted

Obiecane foty Lali i jej "braciszka" Ursusa :)

"Rasowa" stójka ;)

DSCN8160.JPG

Niuchanie psów myśliwskich :megagrin:

DSCN8750.JPG

Nasza ulubiona Pani Trenerka :loveu:

DSCN8849.JPG

Skoczna Lala :)

DSCN9133.JPG

Ogar(y) poszły w las! :siara:

DSCN9162.JPG

Posted
Witam się i ja :) To znaczy Agnieszka od Florki. Nareszcie się zarejestrowałam. Udało się.
W związku z tym, że to Florentyna sprawiła, że wróciłam do mojej pasji z czasów, kiedy miałam naście lat, jej imię znalazło się w nicku.
Właśnie ogarniam forum, nie za bardzo umiem się tu jeszcze poruszać.
Pomyślałam, że warto byłoby założyć nowy temat o tym schronie w Błędowie, ale nie wiem jeszcze co i jak...
Muszę się zadomowić.
PS. Cudownie się ogląda zdjęcia po adopcjach, ze szczęśliwych, opiekuńczych, nowych domów. To prawda, że patrząc na psa można bardzo wiele powiedzieć o jego właścicielu...
Posted

Witaj Florentyno! :loveu:

Dla niewtajemniczonych, Florentyna, czyli Agnieszka od Florki to jej wybawicielka, której serce dotąd krwawi, że Florka nie mogła u niej zostać z uwagi na alergię Córeczki...

Bo obecna Pańcia Florencji też jest Agnieszka ;)

Mam nadzieję, że niebawem i Florki zdjęcia będą się tu pojawiać w równie wspaniałych "okolicznościach przyrody"!