Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jeszcze tylko słówko do Shaggyego - nadaje się do domo z dziećmi, w sensie że jest łagodny. Ale trzeba uważać, bo swoim cielskiem i nadmiarem energii mógłby niechcący przewrócić itp.

Posted

Udało mi się dowiedzieć coś w spr Shaggyego, niestety jednak nie wnosi to nic szczególnego.
Właściciele jakieś 1,5 miesiąca temu zostali eksmitowani z mieszkania, gdzie teraz można ich zastać - nie wiemy. Telefonu w dalszym ciągu nie odbierają...
Sąsiedzi nie widzieli tam pod podanym adresem Shaggyego, ale za to facet miał... Yorka, którego chciał oddać :angryy:

Posted

nie doszłam jeszcze do wizytówek, na razie mam nareszcie wpisanych wszystkich wolontariuszy i uzupełnione rejestry psów i ludzi

czy ktoś w czwartek będzie wcześniej???

jeszcze wtedy kiedy psy nie wychodzą?

Prosiłabym żeby na kartce napisać jakie psy potrzebują wizytówki, i nowe i stare, żeby zrobić je hurtem

jak psy już wyjdą to nie bardzo wiadomo gdzie który siedzi

czyli np.

boks nr 706 - Milła i Miki (Miła ma wizytówkę Miki nie...)

razem z pawilonem 8

No i na rejestrze ludzi skończył mi się tusz, plik za duży żeby gdzieś przesłać, mam nadzieję że mąż mi napełni pojemniki bo jak nie to wizytówek też nie dam rady wydrukować...

Posted

[quote name='gosia2313']Udało mi się dowiedzieć coś w spr Shaggyego, niestety jednak nie wnosi to nic szczególnego.
Właściciele jakieś 1,5 miesiąca temu zostali eksmitowani z mieszkania, gdzie teraz można ich zastać - nie wiemy. Telefonu w dalszym ciągu nie odbierają...
Sąsiedzi nie widzieli tam pod podanym adresem Shaggyego, ale za to facet miał... Yorka, którego chciał oddać :angryy:[/QUOTE]

No to dziwna sprawa... ale w zasadzie chyba już nic mnie nie zdziwi niestety :(

Posted

[quote name='soboz4']nie doszłam jeszcze do wizytówek, na razie mam nareszcie wpisanych wszystkich wolontariuszy i uzupełnione rejestry psów i ludzi

czy ktoś w czwartek będzie wcześniej???

jeszcze wtedy kiedy psy nie wychodzą?

Prosiłabym żeby na kartce napisać jakie psy potrzebują wizytówki, i nowe i stare, żeby zrobić je hurtem

jak psy już wyjdą to nie bardzo wiadomo gdzie który siedzi

czyli np.

boks nr 706 - Milła i Miki (Miła ma wizytówkę Miki nie...)

razem z pawilonem 8

No i na rejestrze ludzi skończył mi się tusz, plik za duży żeby gdzieś przesłać, mam nadzieję że mąż mi napełni pojemniki bo jak nie to wizytówek też nie dam rady wydrukować...[/QUOTE]

Spisałam wszystkie, które nie mają wizytówek, właśnie część robię, bo reszta nie ma albo opisu albo zdjęć

Posted

[quote name='kimiji']Spisałam wszystkie, które nie mają wizytówek, właśnie część robię, bo reszta nie ma albo opisu albo zdjęć[/QUOTE]

jesteś cudowna, czy wyślesz mi?

Posted

Czy ktoś nie jedzie z Katowic do Poznania???

Mamy psiaka jamnikowatego do przewiezienia!!!

Grzeczny i niewielki! Możemy dać go do torby podróżnej dla psa, albo kontenerka

Psiak znalazł dom w Poznaniu i nie może się doczekać podróży, a ma jechać dopiero 24 X, może ktoś w piątek albo w sobotę jedzie???

Posted

Półroczna sunia w typie yorka – Szuka pomocy? Domu? Opiekuna?

Wstępnie nazwałam ją Maja, waży 1,10 kg. Na razie piszę chaotycznie,ale zwolniłam się z pracy na 2 godziny, żeby ją odebrać i zawieźć do siebie.
Zadzwoniono do mnie ze schroniska, facet ją przyprowadził iuciekł, zdążył powiedzieć, że jej opiekunka dziś wyjeżdża do Anglii na stałe,że wychowana była z małym dzieckiem. Ale nic nie powiedział czy byłaszczepiona, jak się zachowuje, na dodatek sunia była mocno odwodniona i głodna.Zostawił budkę dla nie i obróżkę i smycz…

Mamy podejrzenie, że suczka mogła być skradziona, boprzecież chyba nikt z godziny na godzinę nie wyjeżdża na stałe do Anglii?????

Opiszę wszystko porządnie i zrobię zdjęcia, ale później…

Kontakt Bożena Sobieszek: 503-364-290 po godzinie 17:00

https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/SuniaPoRocznaWDt