Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czas na niemiłe wieści ... pamiętacie Kubę? KLIK - właśnie ogłaszamy go na bazarku ogłoszeniowym, przebywa w hotelu u Murki, a po adopcji z naszego schroniska był jakieś 2 miesiące u nowych właścicieli, potem wylądował w schronisku w Sosnowcu... (dzięki ewes za czujność!)
teraz wygląda tak

a teraz Ania wygrzebała Guliwera post Kasi z dnia 12.12.2008 ... od 5.05.2012 był w Prawdziwym domu na jaki zasługiwał... niestety tylko 4 miesiące, strasznie chorował.. ciekawe czy jego poprzedni właściciele się do tego przyczynili:angryy:
[quote name='maciaszek']Te psiaki (z naszego wątku) znalazły domy:

Posted

Na sam koniec dnia dwie takie wiadomości...
Ludzie są po prostu PODLI inaczej tego nie można nazwać, Guliwera pewnie wyrzucili, bo zaczął chorować :angryy:...
A ciekawa jestem co Kuba "zawinił"? Wrrry... :angryy:

Posted

[quote name='gosia2313']ee saphira czy Kuba to jest nasz "Darwin" czy kiedy on u nas był?

https://picasaweb.google.com/105403799412769020996/Darwin563554KwarantannaBoksNr2#5784741068991237090

Gosia chyba to nie Darwin - Kuba ma białe skarpetki na łapkach;)
od nas był adoptowany hmm liczmy przedział 12-19 listopad 2011... tutaj nasz wątek Kuby KLIK
a tu na naszym bazarku, zgłoszony do ogłoszeń, post 34 KLIK - obecnie w Janowie Lubelskim

Posted

[quote name='gosia2313']A kiedy był u nas? Kojarzysz może? Bo nie przychodzi mi nic do głowy który od nas pies to jest/był[/QUOTE]

ciężko powiedzieć ... może bianka0 będzie lepiej wiedzieć, bo to jej znajomy przywiózł Kubę z Sosnowca (z tego co zrozumiałam)

Posted

w sobotę w schronisku po zajęciach wolontariackich od godziny 14 jest grill integracyjny

każdy przynosi prowiant (kiełbasa, pieczywo, musztarda), węgiel tez mile widziany

Posted

[quote name='soboz4']w sobotę w schronisku po zajęciach wolontariackich od godziny 14 jest grill integracyjny

każdy przynosi prowiant (kiełbasa, pieczywo, musztarda), węgiel tez mile widziany

a do ktorej godziny będzie trwał grill ?

Posted

[quote name='ossa98']Czy już coś wiadomo na temat psiaka, którego zawiozłam do schronu? Bardzo proszę o informację.Nie wiem czy już wiesz, ale psiaka odebrał właściciel :).

Wczoraj numer jaki ma Ali podano mi jako wyadoptowany :).

Zaraz zaktualizuję pierwszą stronę.

Posted

Dzisiaj do Waszego schroniska odwiozłam Kajtka z naszego wątku. http://www.dogomania.pl/forum/threads/227160-Cukierkowy-szorstkowłosy-niespełna-roczny-psiak-wraca-z-adopcji!!POMOCY!PILNEByło to najlepsze rozwiązanie jakie przyszło mi do głowy. Pies musiał być zabrany od właścicieli, a nie było gdzie go dać. Niestety trzeba nad nim popracować, ale wiem, że Wy macie ogromne serce i wielkie możliwości.

Posted

[quote name='Hmmm']Czy mogłabym porwać z katowickiego konta pieniążki na zachipowanie Rokiego?[/QUOTE]

oczywiście, że tak i od razu wpisz ten numer czipa do wszystkich baz na internecie