Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bezik od paru godzin już w nowym domku :) Wariatuńcio kazał się głaskać i miziać całą drogę, w nowym domku przywitał się pięknie z Panią, poczym zjadł kocią karmę i wypił kotu mleczko :D A tak serio, to mam wielką wielką nadzieję, że ten rozbitek życiowy znalazł wreszcie swoją przystań. Zasłużył na to.

• Upvote 1
Posted
O 30 stycznia 2016o08:42, auraa napisał:

Agat21, już kiedyś  wozila Bezika do hotelu

cudna kochana Agata, do mnie też przywozila z Auraa sunię kiedyś

Posted

Tak, wielkie ukłony dla Agaty!

Przed chwilą rozmawiałam z nową panią psiaka. To naprawdę wspaniały prorodzinny pies. Delikatny w stosunku do dzieci. Zacheca do zabawy i lubi być w centrum uwagi. Pani od początku wprowadza jasne zasady i tłumaczy dzieciom, że tez muszą ich przestrzegać. Bezik musi ułozyć sobie relacje z pięknym rudym kocurkiem Jackiem. Póki co zwierzaki staraja się sobie nie wchodzić w drogę. Na szczęście Bezik jest posłusznym psem i od razu reaguje na komendy. Dziś przejdzie wszystkie zabiegi pielęgnacyjne, żeby stał się psiakiem w pełni domowym ;).

Dostałam od Pani zdjęcia z wczorajszego wieczora i postaram się je wstawić.

Póki co trzymajmy kciuki aby wszystko dobrze się układało!

• Upvote 1
Posted

Ja też dostałam smsem zdjęcia Bezika w objęciach nowej rodziny :) Wygląda na całkiem zadowolonego :) A z tego, co pani przekazała Aurze, to wygląda na to, że rodzina też w porządku, nawet kot Jacek to dzielnie znosi.. ;) Musi być dobrze, trzymajmy kciuki.

Kochana Malagos jak zwykle mnie zawstydza. Nieoceniona :)

• Upvote 1
Posted

Ja też dostałam smsem zdjęcia Bezika w objęciach nowej rodziny :) Wygląda na całkiem zadowolonego :) A z tego, co pani przekazała Aurze, to wygląda na to, że rodzina też w porządku, nawet kot Jacek to dzielnie znosi.. ;) Musi być dobrze, trzymajmy kciuki.

Kochana Malagos jak zwykle mnie zawstydza. Nieoceniona :)

• Upvote 1
Posted

Beziku ale wiesci piesiu 0heart.gif

najlepszego kochany najlepsitkiego cudny Tobie , kotunkowi i nowej rodzince

niechaj Wam sie wiedzie spokojnie zdrowiuutko 0heart.gif

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Panią Bezika. Pies ma wreszcie jasno określone zasady. Nie ma problemów z chodzeniem na smyczy. Kot ma silny charakter, więc jakoś się dogadują. Myślę, że będzie dobrze :)