AgusiaP Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Doszły wpłaty od ani75 oraz Marioli H. - dziękujemy!!! Mam już gotowe wydrukowane plakaty w kolorze - jutro jedziemy po południu do Raciborza - trzymajcie kciuki... Mocno trzymamy ! Quote
jaguska Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Bardo bardzo mocno zaciskamy kciuki, grosiki ode mnie poleciały. Quote
AgusiaP Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Zaglądam, jak tylko jestem na Dogo, czy sa jakieś dobre wiadomości... Quote
bela51 Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Kibicuje z całych sił, aby akcja sie powiodła. NIestety, nie moge w niej uczestniczyc. Bardzo zal malutkiej, mam nadzieje, ze jakos sobie radzi sama :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Miałyśmy jeden sygnał ze środy nad ranem - o 4:00 widziana przy szpitalu na Gamowskiej, już tam była... W środę niesety SM pokrzyżowała nam plany z wieszaniem plakatów, dzisiaj jedziemy raz jeszcze... A jutro większość dnia w Raciborzu... Quote
bela51 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Zaglądam z niesmiałą nadzieją ... Pogoda znów nie sprzyja. Tropikalne upały i moizliwosc burz. NIe macie lekko dziewczyny :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 tiggi z Ewunian już pewnie na miejscu, albo dojeżdżają z plakatami. My z Lili chcemy jechac na noc. Tylko znów te przeklęte burze... :( Quote
AgusiaP Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Pogoda rzeczywiście nie sprzyja. Mocno zaciskamy tu wszyscy kciuki, żeby w końcu sie udało złapać Fifi. Quote
Lili8522 Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Przepraszamy Cioteczki za ciszę :( Niestety sytuacja bez zmian, Fifi wciąż nieuchwytna :( Quote
bela51 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Niestety sytuacja bez zmian, Fifi wciąż nieuchwytna :( Czy będziecie jeszcze próbowac ? Czy czekacie na jakies sygnały ? Chyba nie ma nic gorszego niz ucieczka psa ( lub zaginiecie ). Dawno temu mialam sznaucerke, włoczykija. Mój TZ jej ufał i spacerował z nia bez smyczy, a ona kilka razy wykiwała go i zwiewała. Ja szukałam zawsze tonąc w łzach. Na szczescie wszystko konczyło sie dobrze, ale pamietam ten stres... :( Quote
Ewana Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Czy nie ma żadnych informacji o Fifi? Czy nikt już nie dzwoni? Czy możecie coś więcej napisać? Quote
Lili8522 Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Fifi ciągle jest widywana w tych samych okolicach a to w centrum a to przy szpitalu, wczoraj dzwonił do mnie Pan który stał i na nią patrzył ... Jak słyszę taki telefon to z bezradności ryczeć się chce... Dowiedziałyśmy się też, że pojawia się na posesji jednej Pani, tak przychodzi do psiaka się stołować... Była tam i wczoraj i dzisiaj. Będziemy tam stawiać klatkę łapkę... Zobaczymy czy się uda w ten sposób ją złapać. Chcemy też w sobotę z samego rana spotkać się w Raciborzu i jej szukać, na razie zgłosiło się 9 osób. Niby nie wolno się poddawać ale myślę, że to będą ostatnie próby jej łapania... Racibórz to straszne miasto, ludzie zrywają Nam plakaty, dzwonią z pretensjami, nie ma nikogo do pomocy... Ciężko... I szczerze mówiąc odechciewa się wszystkiego... Quote
Gabi79 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Oby się udało!!! Żeby tylko ta Pani do której Fifi przychodzi na posesję jej nie przegoniła. Quote
Recommended Posts